Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Sylvester AS

Nyt år, ny adresse, samme solide samarbejde

Sylvester AS

Året er ved at gå på hæld, og det har været et spændende år for Sylvester A/S, og det bliver det kommende år i særdeleshed også. Sammen med årsskiftet flytter handelsfirmaet nemlig adresse til en mere central placering i Kolding. Sylvester glæder sig til at løfte sløret for dette snarest, når de sidste detaljer er faldet endeligt på plads. Sylvester A/S ser også meget frem til at fortsætte det solide samarbejde med Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

Sylvester A/S har været landsdækkende forhandler af Volvo kompakt maskiner i knap 2 år, og sammen med Volvo er der lagt op til et ganske interessant år 2019 med nye produkter og kampagner.
Tom Sylvester, indehaver af Sylvester A/S er meget begejstret for samarbejdet og glæder sig til forsat at sælge de robuste entreprenørmaskiner til hele landet. Sammen med administrerende direktør Jens Ejsing, Volvo Entreprenørmaskiner A/S, er der lagt spændende planer for det kommende år.

Hele Danmarks Volvo kompakt forhandler

I marts 2017 blev Sylvester A/S hele Danmarks Volvo kompakt forhandler, da de indgik en aftale med Volvo Entreprenørmaskiner om at stå for salget af kompakte entreprenørmaskiner.
Sylvester A/S sælger maskiner og serviceaftaler. Til tilbyder faglig rådgivning og kan vejlede kunden i forhold til køb, service og korrekt tilbehør.

For yderligere kommentarer:
Tom Sylvester, indehaver af Sylvester A/S, tlf. 72 300 432
Jens Ejsing, adm. direktør for Volvo Entreprenørmaskiner A/S, tlf. 29 387 681