Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvos E-serie af rørlæggere løfter produktiviteten, sikkerheden og alsidigheden til nye højder

Roterende rørlægger PL3005E fra Volvo Construction Equipment leverer overlegen ydelse takket være dens gravemaskinebaserede konstruktion og højteknologiske funktioner.

Volvo’s E-series pipelayers lift productivity, safety and versatility to new heights

Som formentlig de højest ydende maskiner i deres segmenter bør det ikke være nogen overraskelse, at de roterende rørlæggere fra Volvo Construction Equipment er pakket med et væld af avancerede produktivitets- og sikkerhedsøgende funktioner. Takket være den smarte, gravemaskinebaserede konstruktion kombineret med avanceret laststyrings- og telematiksystemer tilbyder de imponerende rørlæggere uovertruffen ydelse på tværs af et bredt udvalg af anvendelser.

Ved hjælp af en imponerende 360° svingkapacitet kan føreren rotere overbygningen sikkert for at løfte og placere store og tunge rør hvor som helst omkring maskinen med lethed - særligt nyttigt ved læsning og aflæsning og 'fodring' af rørbukningsmaskiner. Med op til 55 tons (120.000 lb) tippekapacitet, udføres tunge opgaver såsom nedsænkning og forbindelser effektivt og hurtigt.

Den tilbyder uendelige rørplaceringsmuligheder, og rørlæggerens unikke konstruktion giver stabilitet til at arbejde sikkert i barskt terræn og på stigninger op til 35°. Med fremragende stabilitet og letløbende hydraulik for samtidige bevægelser er de roterende rørlæggere det perfekte valg ved nedsænkningsopgaver. Ved arbejde på skråninger, vend bommen op ad bakke for at forbedre stabiliteten og øge sikkerheden.

På blot 2,5 time kan E-seriens rørlæggere omdannes til en standard gravemaskine, hvorved den tilbyder fordelene ved to maskiner i én - og hjælper således kunderne med at få det optimale ud af deres investering. Hydraulik, der er perfekt tilpasset til rørlægnings- og graveopgaver betyder, at der ikke er noget tab af kraft i nogen af konfigurationerne.

Imponerende arbejdsplads

Volvos E-serie af rørlæggere bygger på årtiers fremragende ingeniørvidenskab og er skabt til at levere lige dele produktivitet og sikkerhed - startende med Volvo-førerhuset.

Fra det justerbare sæde har føreren fuld kontrol over sin komfort. Det rummelige, støj- og klimastyrede miljø er yderligere forbedret ved betjeningsorganer, der ligger godt i hånden. Det hydraulisk-løftede ROPS-sikkerhedscertificerede førerhus giver et imponerende udsyn over arbejdspladsen og grøften, og er udstyret med det intelligente Load Management System (LMS), som overvåger lasten og advarer føreren, når grænsen er nået - for optimal sikkerhed og effektivitet.

Gå til arbejdet uden forsinkelse

Volvos E-serie af rørlæggere løfter produktiviteten, sikkerheden og alsidigheden til nye højder

De robuste rørlæggere er designet med produktivitet for øje, men de er også fyldt med et væld af funktioner, som mindsker risikoen for beskadigelse for optimal nyttetid. Modsat traditionelle rørlæggere af sidebom-dozertypen kan Volvos E-serieudvalg let transporteres mellem eller omkring arbejdspladser på en anhænger eller sættevogn uden at skulle afmontere bommen eller kontravægten.

For lettere vedligeholdelse er fjernfiltrene adskilt fra motoren og køleren, hvilket letter rengøringen og hjælper med at sikre hastighed og hurtighed ved gennemførelse af regelmæssige servicekontroller. For at spore maskinens sundhed og ydelse, kan rørlæggerne udstyres med CareTrack, Volvos topmoderne telematiksystem. Systemet overvåger informationerne om en række maskindata i realtid, herunder brændstofforbrug og motortimer, hvilket hjælper kunderne med at optimere brændstofeffektiviteten, undgå ikke planlagte driftsstop og optimere investeringsafkastet.

Som med alle Volvo-maskiner, er E-seriens rørlæggere udstyret med originale Volvo-dele, der er omhyggeligt testet og godkendt for at sikre den højeste kvalitet og en langvarig ydelse. Alle Volvo-kunder har adgang til øjeblikkelig support, når de har brug for det, takket være Volvos globale servicenetværk.

Nøglespecifikationer:

Motor Volvo D8J

Driftsvægt

kg
lb
35.030
77.300

Motorens bruttoeffekt

kW
hk (imp)
180
241
. . . ved motoromdrejningstal o/min 1800 

Maks. tippebelastning

t
lb
55
120.000

Mærkekapacitet

t
lb
31
68.000

Standard bomlængde

m
ft in
7,4
24'4"

Forlænget bomlængde

m
ft in
9,2
30'4”
Maks. arbejdshældning  ° 35