Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo demonstrerer en stærk portefølje for kundesucces på Intermat Paris 2018

Store tekniske, sociale og klimamæssige kræfter driver den globale økonomi. Volvo Group kommer til Intermat med et udvalg af maskiner og tjenesteydelser, som leverer kundesucces og som demonstrerer Volvo Gruppens passion for´'Building Tomorrow'.

I et samfund i udvikling har Volvo de maskiner, tjenesteydelser og distributionsnetværk, der skal til for at understøtte kunderne, ligegyldigt hvor stort projektet er. Dette er den underliggende meddelelse i Volvos udstilling med temaet 'Building Tomorrow' på Intermat-udstillingen i Paris, Frankrig.

Over et indendørs og udendørs udstillingsområde på 4.800 m2 fremviser Volvo Construction Equipment (Volvo CE) en serie af nye og opdaterede maskiner, som omfatter gravemaskiner, læssemaskiner på hjul, udlæggermaskiner og komprimeringsmaskiner, kombineret med vores topmoderne Volvo Co-Pilot-tablet med berøringsskærm, som styrer alle Volvo Assist-platforme.

Når disse maskiner parres med Volvo Services, er de helt klar til at blive en kundesucces. I forening med vores søsterselskaber hos Volvo Trucks, Volvo Penta, Volvo Buses og Volvo Financial Services sætter Volvo Groups unikke sammensætning os i stand til at deltage som partnere i verdens største byggeprojekter som f.eks. det igangværende infrastrukturprojekt i Paris til 100 milliarder EUR.

Udviklet til bymiljøer

Som svar på den voksende urbanisering fremviser Volvo tre nye maskiner med kort svingradius på Intermat Paris – én gravemaskine på larvebånd, ECR355ENL, én gravemaskine på hjul, EWR170E, og én kompakt gravemaskine, ECR18E. Disse gravemaskiner er ideelle til arbejdspladser, hvor pladsen er begrænset, men har samtidig Volvos sædvanlige lave støj-, brændstofforbrugs- og emissionsniveauer.

ECR18E er ikke den eneste stjerne med kompakt størrelse på Intermat. Et andet minihøjdepunkt på udstillingen er EX2, som vandt Intermat Innovation Award. Med denne 100 % elektriske kompakte gravemaskine-prototype får du ingen emissioner, 10 gange højere effektivitet, 10 gange lavere støjniveau og reducerede samlede ejeromkostninger i forhold til sammenlignelige maskiner. Den regnes som verdens første prototype på en fuldelektrisk, kompakt gravemaskine.

volvo-demonstrates-strong-portfolio-for-customer-success-at-intermat-paris-2018-02-1920
Den øgede urbanisering medfører også større efterspørgsel efter specialiseret nedrivnings- og genbrugsudstyr, og derfor har Volvo dedikeret en del af vores udendørs område på Intermat til denne sektor. Nedrivnings- og genbrugszonen byder bl.a. på EC380E, som nu fås med en forlængerbom med høj rækkevidde som ekstraudstyr og den helt nye EW240E MH materialehåndteringsmaskine. Det er på disse områder, Volvos ekspertise inden for sikkerhed udgør en ganske særlig fordel.

Bredere komprimeringslinje

Desuden har Volvo udvidet sit sortiment inden for vejsegmentet. På Intermat vil Volvo CE præsentere den nye P6820D udlæggermaskine komplet med det nye EPM3 elektroniske udlæggerstyringssystem og Pave Assist, sammen med DD105 asfaltkomprimeringsmaskinen, som nu fås med svingende tromler. Takket være denne nyeste lancering er Volvos udvalg af jord- og asfaltkomprimeringsmaskiner nu mere omfattende end nogensinde.

Andre betydningsfulde maskinlanceringer på Intermat omfatter L260H læssemaskinen på hjul i Europa og den opgraderede L180H læssemaskine på hjul med helt ny transmission.

Færdiggørelse af Volvo Co-Pilot-serien

Intermat vil også udgøre den europæiske debut for Haul Assist og Dig Assist, Volvo Co-Pilot-applikationerne, som er udviklet til at øge produktivitet, effektivitet og sikkerhed ved at levere data i realtid til skærmen i førerhuset for operatører af henholdsvis rammestyrede dumpere og gravemaskiner. Den nye Haul Assist-funktion omfatter sågar information fra Volvos valgfrie On-board Weighing, som hjælper andre operatører og personalet på stedet med at holde øje med laststatussen for rammestyrede dumpere udstyret med 'trafiklys'-systemet.

Denne seneste lancering af assistancefunktion fuldfører Volvo Co-Pilot-udbuddet, som består af Haul Assist, Load Assist, Dig Assist, Pave Assist og Compact Assist. Tilstedeværelsen af Volvo Co-Pilot på alle maskiner, der er udstillet på Intermat, sender en stærk besked til kunderne om, at producenten er klar til at levere maskiner med Co-Pilot-funktionalitet i løbet af de næste par måneder.

Assist-funktioner, som nu er tilgængelige i 3D

Kunderne kan bestille assist-funktioner i 2D, internt design (software udviklet af Volvo, som ligger mellem 2D og 3D), og nu 3D i samarbejde med Topcon, i henhold til det påkrævede nøjagtighedsniveau. For fremtiden vil kunderne også kunne vælge 3D-software i samarbejde med Trimble og Leica.

Volvo Co-Pilot er monteret fra fabrikken, men kan også eftermonteres på kundernes eksisterende Volvo-maskiner. Eftersom hardwaren er fremstillet af Volvo og monteret af Volvos teknikere, monteres den sikkert og er dækket af Volvos garanti.

Bredt udvalg af tilgængelige tiltrotatorer

Volvo CE støtter også fabriksmontering af Steelwrist tiltrotatorer til 15 gravemaskinemodeller i Europa. Andre mærker af tiltrotator er tilgængelige i henhold til kundens ønsker, men de monteres ikke fra fabrikken.

Nye oppetidstjenester

Under Volvo Services-paraplyen støtter Volvo CE sine nye proaktive overvågnings- og sundhedsrapporttjenesteydelser på Intermat. Med proaktiv overvågning kan forhandlerne aktivt overvåge alarmer og fejlkoder på en kundes maskine og diagnosticere eventuelle problemer på afstand. Ved at udføre forebyggende vedligeholdelse kan forhandlerne hjælpe med at minimere nedetid og reparationsomkostninger. Ligeledes giver sundhedsrapporter en diagnose af maskinens tilstand, som hjælper med at planlægge vedligeholdelse eller gøre opmærksom på problemer, som skyldes forkert drift eller anvendelse. I mellemtiden introducerer Volvo CE en ny to-årig garanti på reservedele på de europæiske markeder.

Gruppens styrke

Volvo Group firmaerne Volvo Trucks, Volvo Penta og Volvo Financial Services er også fuldt integrerede på Intermat, hvor de fremhæver styrken i Volvo Groups samlede udbud. Volvo Trucks' kørende entreprenørlastbiler arbejder hånd i hånd med Volvos entreprenørmaskiner, mens Volvo Pentas industrimotorer til andet anlægsudstyr gør servicearbejdet nemt. Megaprojekter som for eksempel Paris demonstrerer fordelene ved dette partnerskab i handling og tjener som eksempel på Volvos fortsatte engagement på det franske marked.

Billede 1: Volvos indendørs stand på Intermat Paris 2018
Billede 2: Volvos udendørs stand på Intermat Paris 2018