Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE introducerer 10 tons vibrationstromle med oscillationsteknologi

DD105 OSC-vibrationstromlen med dobbelttromle og ny oscillationsteknologi fra Volvo Construction Equipment kan på effektiv vis komprimere i mere komplicerede og "skrøbelige" områder, såsom broer, over rør og nær beboelsesområder.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

DD105 OSC-asfaltvibrationstromlen på 10 ton fra Volvo Construction Equipment er designet til effektivitet og sikrer øget rentabilitet og minimerer samtidigt brændstofforbruget, emissioner og støj.
DD105 OSC er udstyret med Volvos oscillationsteknologi, der eliminerer lodrette vibrationer og giver en høj komprimeringsydelse, samtidigt med at den frembringer en oscillationsbevægelse, der ikke skader. Dette lægger mindre belastning på den omkringliggende overflade og muliggør komprimering i mere komplicerede og "skrøbelige" områder, såsom broer, over rør og nær beboelsesområder.
DD105 OSC har en 1,680 mm (66,1 in) bred tromle med hærdet, slidbestandig tromleskal i legeret stål og er drevet af en avanceret Tier 4 Final D3.8 Volvo-motor, der hjælper denne robuste maskine med at levere høj ydelse.

Tilpasset komprimering på kortere tid


Udover oscillationsteknologien er det nemt at tilpasse sig de forskellige arbejdspladser. Med muligheden for at bruge en tromle med otte amplitudeindstillinger eller to kan der foretages ændringer i henhold til omgivelserne og materialets dybde, hvilket gør maskinen endnu mere alsidig. Ved at vælge den amplitude, der er bedst egnet til de blandede forhold og tykkelse, kan operatøren udføre et arbejde af højere kvalitet på kortere tid. Volvo-asfaltvibrationstromlen DD105 OSC T4F
DD105 OSC er bygget til hårdt arbejde og har funktioner, der er designet med tanke på operatøren. Det åbne ROPS-/FOPS-tag og valgfrie lukkede kabine kombinerer komfort, kontrol og sigtbarhed og giver et produktivt operatørmiljø. Fra det luftaffjedrede sæde har føreren god udsigt over arbejdsstedet samt klar sigtelinje ned til tromlen og sprøjtestavene, hvilket forbedrer sikkerheden og rullepræcisionen. Visningen af kantsten og forhindringer er forbedret med forskudt styring, der medvirker til præcis komprimering. Med ergonomisk placerede betjeningsgreb og joystick er manøvreevnen forbedret for operatøren, som kan sætte sin lid til antiskridningskontrollen for nemt at laste og aflæsse maskinen uden at skade fortovet.

Ultimativ præstation og oppetid


For at imødekomme de forskellige forhold på arbejdsstedet er Volvo DD105 OSC-vibrationstromlen med dobbelttromle udstyret med funktioner, der sikrer en blød og ensartet mat finish. Tromlevibrationssystemet giver operatøren mulighed for at opnå ønsket densitet på tværs af forskellige anvendelsesområder ved hjælp af en høj centrifugalkraft og mulighed for en amplitude på 8. Ved de rette amplituder fungerer vibrationstromlen mere effektivt og hjælper operatøren med at udføre et arbejde af høj kvalitet på kortere tid.
DD105 OSC er udstyret med et brancheførende automatisk tromlevandsystem med tredobbelt filtrering, der giver en ensartet dækning med variabel strømning for at forhindre materialeopsamling. Det automatiske tromlefugtningssystem med funktioner, der inkluderer primære pumper og reservepumper, primære sprøjtestave og ekstra sprøjtestave til hver tromle, tungedyser, der kan serviceres med hånden, samt tromletørrere leverer uovertruffen effektivitet for ultimativ maskintilgængelighed.

Det nemme liv


Udover operatørkomfort og produktivitetsforbedrende funktioner er DD105 OSC-vibrationstromlen med dobbelttromle designet til enkel pleje og vedligeholdelse. Det er let at løfte motordækslet og få adgang til motor- og hydraulikkomponenter for effektive serviceinspektioner og vedligeholdelse. Ved hjælp af en enkelt nøgle kan teknikere få adgang til servicelemme, mens sikringer og relæer er grupperet sammen. Der er nem adgang til motor, køler, batteri og filtre i jordniveau, hvilket gør vedligeholdelsen nem. Volvos omfattende lokale forhandlersupportnetværk sikrer maskinens oppetid og hjælper kunder med at få en maksimal fortjeneste og få deres virksomhed til at vokse.


Nøglespecifikationer:
Driftsvægt (med ROPS) kg 9 851
lb 21,718
Valsebredde mm 1 680 - 1 680
in 66.1 - 66.1
Nominel motoreffekt kW 85
hk(imp) 114
Vibrationsfrekvens Hz 39
v/min 2,340
Amplitude mm 0.72
in 0.0283
Totallængde mm 4 650
in 183.1
Totalbredde mm 1 838
in 72.4
Totalhøjde mm 2999
in 118.1

Gå til produktsiden.