Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo ECR355E: Mangler aldrig ydelse

Den nye E-serie af gravemaskiner fra Volvo Construction Equipment tilbyder op til 10% stigning i brændstofeffektiviteten, markant forøgelse af grave- og løftekraft, styrbarhed og ultimativ nyttetid for at sikre den højeste standard for produktivitet og ydelse.

Vi præsenterer den nye ECR355E gravemaskine med kort svingradius fra Volvo Construction Equipment. Fordi maskinen er bygget på det velafprøvede E-seriedesign, er den kraftfuld og præcis, hvilket gør 35-tons maskinen til den ideelle partner til rørlægning, grøftekasse montering og forsyningsarbejde.

Hjertet i den hårdtydende maskine er den robuste Trin IV/Tier 4 Final-certificerede Volvo-motor. Idet den kombinerer højt moment og lave omdrejninger, leverer Volvo D8-motoren 180 kW (241 hk) kraft og op til 10% forbedring af brændstofeffektiviteten, hvilket hjælper kunderne til at gøre mere for mindre. Det avancerede elektrohydrauliske system fungerer i harmoni med den kraftfulde Volvo-motor for at mindske brændstofforbruget og emissionerne, samt sikre en hurtigere og mere jævn drift. Ligeledes medvirkende til hurtigere gennemløbstider er bomflydefunktionen, som sparer pumpekraft ved sænkning af bommen.

For at bevare en høj ydelse og holde driftsomkostningerne lave, er ECR355E udstyret med det integrerede Volvo-arbejdsfunktionssystem. Alt efter den forhåndenværende opgave kan føreren vælge blandt I (tomgang), F (Fin), G (Generel), H (Kraftig) og P (Kraftmaks). Den nye ECO-funktion benytter den nyeste elektroniske pumpestyringsteknologi til yderligere at øge brændstofeffektiviteten, helt uden tab af ydelse ved de fleste driftsbetingelser.

Kort sving, stort potentiale

Volvo ECR355E udretter ikke blot mere med mindre brændstof, men også med mindre indsats. Eksempelvis tilbyder det elektrohydrauliske system en markant forøgelse af løftekapacitet såvel som gravekraft. Med evnen til at grave, svinge og læsse mere materiale, opnår ECR355E højere produktivitet på tværs af et bredere spektrum af anvendelser og betingelser.

Lige fra vejbyggeri til tungt infrastrukturarbejde tilpasser ECR355E sig til arbejdspladsen takket være dens studiedesign og en lang liste af standard- og ekstraudstyrsfunktioner, såsom Volvo-dozerbladet, lynkoblingen, hjælpehydraulikken og den valgfri todelte bom. For bedre tilpasning til at imødekomme forskellige jobspecifikationer kan Volvo ECR355E, takket være dens kompakte størrelse, let transporteres fra arbejdsplads til arbejdsplads. Funktionerne med den valgfri smalle og lange undervogn kan vælges for at forbedre maskinens mobilitet. ECR355E har også øget hydraulikflow for præcis styring ved planering og kombinerede opgaver. Den synkroniserede bom og arm letter bevægelsen ved kørsel og løftning samtidigt, ligesom de bidrager til højere planeringskvalitet.

For at forbedre og opretholde produktiviteten på arbejdspladsen, tilbyder Volvo Produktivitetstjenester. Føreradfærd, arbejdspladsopsætning og maskinkonfiguration er blot nogle få af de mange faktorer inden for Produktivitetstjenester, som kan raffineres for at øge produktiviteten. Kunderne kan vælge blandt forskelligt ekstraudstyr til maskinerne, Assistanceløsninger og træningspakker for at forbedre ydelsen af din eksisterende Volvo-flåde, hvilket hjælper dem til at få mere arbejde fra hånden og tjene mere.

Gør mere - komfortabelt

For at manøvrere ind og ud af snævre steder på arbejdspladsen, løfter den seneste gravemaskine i E-serien barren for kontrollerbarhed og førerkomfort med et væld af nye funktioner. I det støjsvage Volvo-førerhus sikrer specialtilpassede responsfunktioner i joysticks, at maskinen gør præcis det, føreren har intentioner om. Hydrauliksystemet er tilpasset til Volvo D8-motoren, hvilket yderligere forbedrer gravemaskinens kraft og styrbarhed. Styrbarhed og betjeningsvenlighed er forbedret af Human Machine Interface (HMI), som er et elektronisk system, der gør føreren i stand til at finjustere funktioner og indstillinger via en skærm og et tastatur. Ved at integrere ergonomiske betjeningshåndtag og forenklede kontakter i tastaturet, bringer HMI føreren og teknologien sammen, så der opstår et sammenhængende arbejdsmiljø.

Fra det industriførende ROPS-certificerede Volvo-førerhus oplever føreren udsyn hele vejen rundt om maskinen, takket være de store vinduer og de smalle stolper. Den valgfri Volvo Smart View-funktion kombinerer fire udvendigt monterede kameraer og skaber en visning af maskinen i fugleperspektiv, som vises på skærmen. Systemet gør det muligt for føreren at observere alle omgivende områder - en fordel ved arbejde på trange steder.

Det ergonomisk designede førerhus har også en stor, vertikal forrude for bedre udsyn og sikkerhed. Det store vindue øverst for oven kan let rulle og af vejen, og den nederste del kan fjerne og pakkes ned i førerhuset for større bekvemmelighed. Bekvemmelighed og komfort er optimeret af det avancerede klimaanlæg, som let kan justeres via den ottetommers LCD-skærm. Det industriførende luftcirkulations- og afrimningssystem, der giver hurtigere opvarmning og afkøling af førerhuset, gør miljøet mere komfortabelt. Andre standardfaciliteter inkluderer det justerbare sæde, rigelig med benplads og vibrationsdæmpere, der sikrer at føreren forbliver frisk, årvågen og fokuseret.

Klarer strabadserne

I tilgift til produktivitet og kontrol er den robuste maskine altid tilgængelig og klar til at arbejde. ECR355E er udstyret med en X-ramme undervogn med smedede stålruller øverst og en solid bom og arme for vedvarende nyttetid og lang holdbarhed. Bredt åbnende gruppeluger tillader uhindret adgang fra jordniveau til vigtige vedligeholdelsespunkter, herunder pumpetrykhaner, filtre og kølepakken. Og med logisk grupperede smøremanifolder, skridsikre plader og masser af håndlister, kan førerne komme hurtigt og sikkert tilbage til arbejdet.

Ved nedbrydning og andre krævende former for anvendelse tilbyder Volvo forstærkning og værnpakker for at sikre, at Volvo-maskinerne er beskyttede. Kunderne kan vælge blandt et bredt udvalg af ekstraudstyrspakker, herunder bom- og skovlcylinderværn, kraftige sidedøre, forstærkede underdæksler, drejeringsbeskyttelse og førerhusmonterede værn mod faldende objekter (FOG).

I tilgift til Produktivitetstjenester tilbyder Volvo Nyttetidstjenester, der er designet til at mindske reparationsomkostningerne og ikke planlagt nedetid. Ved hjælp af innovativ teknologi fjernovervåger Volvo-forhandlerne kundernes maskiner. Ethvert problem kan diagnosticeres tidligt, og korrigerende handlinger kan foretages i retning mod en bæredygtig løsning.

Mere end en maskine

Volvo leverer en omfattende serie af redskaber og kundeløsninger til understøtning af den nye ECR355E, som optimerer gennemløbstider og produktiviteten. Med Volvos lynkoblinger og redskabsstyringssystem kan førerne let skifte mellem forskellige hydraulikhamre, universalskovle, kraftige skovle, hydrauliktomler og Steelwrist® tiltrotatoren.

Volvo tilbyder en fuld serie af lynkoblinger, som omfatter Volvos S-type, universalkoblingen og SteelWrist®-lynkoblingen. De fabriksmonterede tiltrotatorer har dedikerede joysticks og et farvedisplay, som er fuldt integreret i maskinens system. Tiltrotatorerne er perfekt tilpasset til de nye serier af Volvos gravemaskineskovle med Aggressivt skær. For at opnå det korrekte flow og tryk til hydraulikredskaber såsom plæneklippere, kværne, klippere, knusere og tiltrotatorer kan maskinen fabriksmonteres med et udvalg af ekstra hydraulikledninger, såsom rørføring til hamre og klippere samt rotator.

Redskabsstyringssystemet er beskyttet af adgangskode og giver mulighed for opbevaring af op til 20 forskellige redskaber. Det brugervenlige system gør det muligt for føreren at forudindstille det korrekte hydraulikflow og tryk i førerhuset via monitoren, for at få den optimale ydelse ud af redskaberne.

For mindre stilstandstid og fagkyndig pleje af maskinen imødekommer Volvo proaktivt dine kundebehov hurtigere og understøtter dine service- og vedligeholdelsebehov via lokale værksteder og servicebiler på arbejdspladsen. Endvidere bliver originale Volvo-dele udsat for omfattende tests før godkendelse, for at sikre maskinen lang levetid og nyttetid. Volvo-forhandlerne hjælper med at få mere ud af hver maskine ved at tilbyde ubegrænset adgang til en komplet serie af tjenester, der sikrer maksimal beskyttelse af kundens indtjening.

Specifikationer for ECR355E

Baseret på maskinkonfiguration: ECR355EL, 2-delt bom 6,2 m, arm 2,55 m, sko 700 mm.

Nøglespecifikationer:

Motor D8J  
Driftsvægt kg 34 100 - 38 000
lb 75 200 - 83 800 
Bruttoeffekt kW 180
hk (imp) 241 
... ved motoromdrejningstal o/min 1 800 
Skovlkapacitet m3 0,92 - 2,06
y3 1,24 - 2,69 
Løftekapacitet langs undervogn kg 12 680 
lb 27 490 
... ved rækkevidde/højde M 6,0 / 1,5 
ft 20 / 5
Maks. graverækkevidde mm 10 741 
ft in 35'3" 
Maks. gravedybde mm 6 818 
ft in 22'4" 
Brydekraft, SAE J1179 (Normal) kN 165 
lbf 37 090 
Brydekraft, SAE J1179 (Boost)
kN 179 
lbf 40 240 
Rivekraft, SAE J1179 (Normal) kN 133
lbf 29 900
Rivekraft, SAE J1179 (Boost)
kN 144 
lbf 32 370 
Totalbredde mm 3 340 
ft in 10'11" 
Høj svingradius mm 1 900
ft in 6'3"