Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

EWR170E - Sving i gang

Som respons på industriens voksende kommercielle krav til gravemaskiner med kort sving, præsenterer Volvo Construction Equipment den nye EWR170E - komplet med et væld af intelligente funktioner og fremragende brændstofeffektivitet.

volvo wheeled excavator ew170e

Et effektivt miljø

EWR170E er udstyret med det industriførende Volvo-førerhus, rummeligt designet med rigelig benplads, udsyn hele vejen rundt takket være store vinduer samt bak- og sidekameraer. Den kombinerede placering af motoren bag i maskinen med den ekstra tilgængelige plads forrest til højre på maskinen giver et klart udsyn til højre. Gravemaskinen på hjul kan også udstyres med ekstraudstyret Volvo Smart View - tre kameraer fastgjort på rammen, som kombineret viser en realtidsvisning i fugleperspektiv af driftsoptagelser, for at hjælpe med at navigere under barske forhold. Dette kan integreres i maskinens display eller som en selvstændig skærm.

For yderligere bekvemmelighed kan føreren vælge blandt et udvalg af joystick-greb og individuelt tilpasse betjeningshåndtagene for at skabe en genvej til viskerne, kameraer eller mute-funktionen. Imidlertid giver Comfort Drive Control (CDC) føreren mulighed for at styre maskinen alene med rullen eller joysticket i op til 20 km (12 mph) - en ny funktion til Volvos serie af gravemaskiner.

For at gøre ind- og udstigning af maskinen let, er håndlister og trin malet i klare farver, og en "velkomstlampe" - fjernbetjent - kan monteres som ekstraudstyr, hvilket gør det lettere for føreren at manøvrere i mørke. I den nye LED-lyspakke er der nu en ekstra syvende arbejdslampe, der er designet til montering ved siden af sidekameraet.

Forberedt til produktivitet

For mere jævn og effektiv drift kan EWR170E udstyres med den automatiske gravebremse,som først blev introduceret af Volvo for over 10 år siden. Dette intelligente valg indkobler automatisk driftsbremsen og låser oscillationen, når maskinens hastighed er nul. For at forbedre gennemløbstider og øge brændstofeffektiviteten bevarer den valgfri bomflydefunktion kraften til andre hydraulikkredsløb ved at spare pumpekraft og mindske væskeflowet ved sænkning af bommen.

Brændstofeffektiviteten suppleres af den hæderkronede Volvo-motor Tier 4 Final, der tilbyder højt moment ved lave motoromdrejninger. Endvidere mindsker auto-tomgang motorhastigheden ved at "slå over", når betjeningsgrebene er inaktive i et forud indstillet tidsrum - en automatisk motornedlukning lukker motoren ned, når maskinen er inaktiv i et forud defineret tidsrum. Brændstofforbruget mindskes yderligere af ECO-funktionen, som tænder automatisk, optimerer brændstofeffektiviteten og opretholder produktiviteten. Endvidere rengør den automatiske regenereringsproces automatisk DPF-filtrene, uden at det har indflydelse på ydelsen.

For at øge stabiliteten ved kørsel med høj hastighed i barskt terræn, er EWR170E udstyret med et valgfrit bomaffjedringssystem (BSS). Komplet med et hydraulisk kredsløb og gastrykdæmpere indkobles BSS automatisk ved 5 km/t (3 mph) for at absorbere stød, som kan rokke ved skovlens last.

Alsidig af natur

EWR170E kan konfigureres individuelt med enten standard 2,5 m brede aksler eller - for at øge stabiliteten - 2,75 m aksler og blad. Godkendt til vejbrug har den altid alsidige gravemaskine på hjul en valgfri vejgodkendt trækkrog, som kan trække op til otte tons (til anhængere med overløbsbremser). Førerne kan også medbringe deres værktøj - op til 130 kg - til arbejdspladsen i en værktøjskasse af skuffetypen, som bekvemt skydes ud fra undervognen.

Volvo tilbyder en omfattende portefølje af redskaber, der er designet til at supplere ydelsen på EWR170E, bygget til det formål at arbejde i harmoni med maskinen. For at sikre lette og effektive redskabsskift, lagrer Redskabsstyringssystemet indstillingerne for op til 20 forskellige typer.

For at øge produktiviteten kan kunderne tilvælge en Steelwrist® tiltrotator. Det fabriksmonterede system tilbyder fuld kontrol over både maskinen og tiltrotatoren med al information vist på blot et maskindisplay.

Driftstid

EWR170E er skabt til at få noget flyttet og har optimeret slangeføring på bom og arm, for at øge holdbarheden og mindske risikoen for beskadigelse. Endvidere har de nye akselmonterede skærme nu et større overfladeareal, hvilket medvirker til at holde maskinen renere.

For at holde maskinen i driftsklar stand, er EW170E designet med servicevenlighed for øje. I hele E-seriens udvalg af gravemaskiner på hjul er smørepunkterne grupperet sammen, og filtre er anbragt bag bredt åbnende motorluger, som alle er tilgængelige fra jordniveau. Med forbedret adgang til områder såsom kølere og gitter, er vedligeholdelse let, hvilket hjælper førerne til at holde sig i sporet, selv når de er på hjul.

For at øge lønsomheden og opretholde produktiviteten tilbyder Volvo en serie af let tilgængelige og godkendte originale Volvo-dele - alle omfattet af Volvo-garanti. Understøttet af et udvalg af serviceydelser hjælper Volvo med at holde EWR170E på sporet med fleksible vedligeholdelses- og reparationstilbud samt planlagt service.

 

 EWR170E T4f nøglespecifikationer

Motor

D4J

Driftsvægt

kg

17950-19200

lb

39573 - 42329

Bruttoeffekt

kW

115

hk (imp)

154,2173

. . . ved motoromdrejningstal

o/min.

2000

Skovlkapacitet

m3

0,7

yd3

0,9155657

Maks. løftekapacitet

kg

5500

lb

12125,41

... ved rækkevidde / højde

m

6,00/1,5

ft

20 / 5

Maks. graverækkevidde

mm

9360

ft in

30'9"

Maks. gravedybde

mm

5750

ft in

18'10"

Brydekraft (ISO) (Boost)

kN

126

lbf

28325,9214

Maksimumshastighed

km/t

35

mi/t

21,747992

Svingradius bagtil

m

1790

ft in

5872'8"