Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo tilbyder ny og proaktiv beskyttelse for at forhindre problemer

Den nyligt introducerede service Proaktiv overvågning fra Volvo Construction Equipment udstyrer forhandlere og kunder med værktøjerne til at optimere maskinens nyttetid og minimere reparationsomkostningerne.

Volvo tilbyder ny og proaktiv beskyttelse for at forhindre problemer

Volvo Construction Equipment har udviklet Proaktiv overvågning, som er et ny driftstidsservice, som er designet til at optimere maskinens tilgængelighed, minimere reparationsomkostningerne og minimere risikoen for ikke planlagte driftsstop markant.

Den smarte løsning er tilgængelig for både nye og eksisterende Volvo-kunder. Den udnytter innovativ teknologi, som gør Volvo-forhandlerne i stand til at fjernovervåge alarmer og fejlkoder på kundernes maskiner. Ved selvstændigt at spore maskinens afvigelser kan Volvo-forhandlerne diagnosticere problemer tidligt og proaktivt foretage korrigerende handlinger, før kunden bliver klar over, at der findes et problem. Med de rette diagnoseinformationer og de rette reservedele ved hånden kan en Volvo-servicetekniker sendes til arbejdspladsen og udføre reparationerne med minimale driftsstop, så maskinerne forbliver produktive og profitable i længere tid.

Fuld support
Brug af Proaktiv overvågning betyder, at kunderne kan være sikre på, at deres maskiner er i sikre hænder på erfarne og professionelle certificerede Volvo-forhandlere. Når der optræder en alarm eller en fejlkode, vil kunden modtage et telefonopkald eller en e-mail fra forhandleren, som hjælp til at planlægge, hvornår afhjælpning af fejlen kan udføres.

Proaktiv overvågning gør det også muligt for Volvo-forhandlerne at give anbefalinger til, hvordan man kan øge nyttetiden og mindske de samlede ejertidsomkostninger. Ved at tilbyd indsigt i, hvorfor vedvarende maskinproblemer optræder, undersøge hvordan maskinerne anvendes, og foreslå komponenter, redskaber eller arbejdsværktøjer, der bedst egner sig til anvendelsen, bruger Volvo-forhandlerne Proaktiv overvågning til at hjælpe kunderne med at opretholde optimal nyttetid, produktivitet og lønsomhed.

Sikrede løsninger
Proaktiv overvågning er en valgfri løsning, som er tilgængelig for Volvo-læssemaskiner og rammestyrede dumpere med CareTrack og fra 4. kvartal 2016 for gravemaskiner på både hjul og larvefødder. Er du Volvo-kunde, opfordrer vi dig til at kontakte din lokale forhandler for at finde ud af, hvordan Proaktiv overvågning kan medvirke til at øge din nyttetid.

April 2016
 
Slut.

Find yderligere oplysninger på: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa 
Director, External Communications 
Volvo Construction Equipment 
Tlf.: 0032 490 65 96 68 
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Tlf.: 0044 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com