Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo tænker STORT på Bauma

Som en klar understregning af den stærke, underliggende tillid i markedet vil besøgende på årets Bauma 2016-udstilling i München se Volvo Construction Equipment løfte sløret for adskillige nye prestigeprodukter – herunder de største maskiner, selskabet nogensinde har fremstillet.

Volvo tænker STORT på Bauma

Det er svært at holde hemmeligheder skjult. Især når det drejer sig om Store hemmeligheder - og dobbelt så svært, når hemmeligheden er en gigantisk rammestyret dumper i 60-tonsklassen - den største Volvo Construction Equipment (Volvo CE) nogensinde har skabt. Den nye A60H vil utvivlsomt blive  showets stjerne, men vil langt fra være den eneste Store nyhed på Volvos dobbelte stande i München til april. Ved siden af A60H vil være en række nye gravemaskiner, læssemaskiner på hjul, asfaltudlæggere, transportvogne og vibrationstromler - i alt 16 produktlanceringer. Og det er blot maskinerne - der vil også være en helt ny tilgang til kundeservice, der sigter på at optimere nyttetid, brændstofeffektivitet og produktivitet.

Mere er mere
Mens meget af selskabets tilstedeværelse på Bauma 2016 stadig er en vel bevogtet hemmelighed, er det ganske åbenlyst, at virksomheden med stor selvtillid fortsætter med at udvikle innovative og produktive maskiner, som hjælper kunderne til at trives på tidens stærkt konkurrenceprægede marked. Produktiviteten er rent faktisk hovedbudskabet i showet - under banneret "Building Tomorrow" - vi skaber morgendagen sammen med kunderne.

Den største rammestyrede dumper nogensinde er ikke den eneste prestigemodel, der lanceres - en række andre store (og stadig uafslørede) universalprodukter vil også blive lanceret ved udstillingen, som alle vil fokusere på at imødekomme behovet fra de kunder, der kræver optimal produktivitet.

Alle udstilles på Volvos to stande (Indendørs – C4:327 og udendørs – FM510) vil være en EW60E gravemaskine på hjul, EWR150E gravemaskine på hjul med kort radius og de kompakte gravemaskiner EC35D, ECR35D og ECR40D. Gravemaskiner på hjul er ikke glemt med lanceringen af L50H, og det er vejmaskiner heller ikke i form af vibrationstromler med enkeltrulle (SD75B, SD115B og SD135B), vibrationstromle med dobbeltrulle (DD25B) og en ny asfaltudlægger i D-serien. Og mens A60H måske nok er højdepunktet for serien af rammestyrede dumpere, vil der i München også blive udstillet andre nye modeller og produktopdateringer.

Når det gælder innovative kundeserviceydelser, behøver man ikke at kigge længere end til Volvos 8.700 m2 store udstillingsplads. Under banneret "Volvo Services" vil virksomheden demonstrere sine kundeløsninger rettet mod maskinovervågning, maskinstyring, effektiv brændstofbrug og support til reparation og vedligeholdelse.

Historien gentager sig
Selv om fokus er rettet mod den næste nyskabelse, har Volvo ikke glemt sine rødder på Bauma 2016. I 50-året for Volvos popularisering af rammestyret dumper-begrebet vil selskabets seneste A60H blive ledsaget af dens tip-, tip-, tip-, tipoldefar DR631 fra 1966 med kælenavnet "Grus Kalle".

Volvo på Bauma 2016

Mens det 2.300 m2 store indendørs areal er dedikeret til statiske udstillinger, multimediedisplays, merchandisebutik og salgspersonale ved hånden til at tilbyde rundvisninger er det 6.400 m2 udendørs areal (afbilledet ovenfor) i høj grad "handlingsstationer". I tilgift til en regulær maskinudstilling - komplet med musikalsk koreografi - vil der være action nonstop, herunder en redskabsdemonstration samt en brolægningsdemonstration. Som en "Operator Club"-delen af udstillingen vil besøgende være i stand til at demonstrere deres færdigheder ved betjeningsorganerne på en ECR50D gravemaskine med kort radius i kamp mod uret for at fuldføre de udfordrende opgaver, de er blevet stillet.

Under udstillingen vil selskabets administrerende direktør Martin Weissburg tillige være vært ved en international konference, hvor han vil fremhæve handelsbetingelserne, introducere nye produkter og skitsere selskabets fremtidsplaner.

For at demonstrere bredden i Volvo Group ledsages Volvo Construction Group på Bauma 2016 af søsterselskaberne Volvo Penta, Volvo Financial Services og Volvo Trucks, hvor sidstnævnte vil vise sine seneste generation af lastbiler til bygge- og anlægsbranchen.

Skulle du nogensinde have været i tvivl, kommer Volvo til industriens største udstilling med selvtilliden i behold i forhold til at være i stand til at kunne levere nyskabelse, produktivitet og et tættere arbejdsforhold til kunderne. 

Slut.

Januar 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press

eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa    
Direktør for ekstern kommunikation  
Volvo Construction Equipment  
Tlf.: 0032 490 65 96 68   
Email: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tlf.: 0044 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com