Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Construction Equipment præsenterer fuldstændigt nydesignet websted i EMEA

Den strømlinede navigation, mobil responsivitet og det moderniserede design af Volvo Construction Equipments nye websted for kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika gør det til en brugervenlig og informativ oplevelse på enhver enhed.

Volvo Construction Equipment præsenterer fuldstændigt nydesignet websted i EMEA

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) inviterer besøgende til at udforske selskabets nydesignede websted volvoce.dk. Det nye websted har alle de værdifulde informationer, som regelmæssige besøgende forventer, og nu i et reorganiseret, mere brugervenligt og intuitivt format.

"Det er afgørende for vores kunder og forretningspartnere at have adgang til alle de rette informationer - når som helst og hvor som helst, de har brug for dem", siger Tom O'Brien, der er chef for marketingsystemer og analyser hos Volvo CE for salgsregionen EMEA. "Uanset hvilken type enhed, besøgende på webstedet benytter - uanset om det er en bærbar, en tablet eller en smartphone, vil de nu opleve en mere medierig platform, som er designet til at hjælpe dem med at finde hvad de søger hurtigt og let".

Hurtig sammenligning
I tilgift til det fuldt responsive og strømlignede design, gør det opdaterede websted det lettere at finde og sammenligne udstyr side om side. Takket være produktvælgerfunktionen, kan besøgende se flere modeller og specifikationer herfor med det samme og klikke sig igennem for at se mere dybdegående informationer, herunder videoer og brochurer. Samtidigt giver redskabsoversigten besøgende mulighed for hurtigt at se hvert tilgængeligt redskab til hver Volvo-model - fra universalgrænseflader til et udvalg af skovle, grabber, hamre og højt specialiserede løsninger.

Kom i forbindelse med Volvo
Det nye websted er blot en af mange bekvemme måder at komme i forbindelse med Volvo online. Andre måder er Facebook, Twitter, YouTube og Instagram.

Slut.

September 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press
eller ved at kontakte:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Salgsregion EMEA (Europa – Mellemøsten – Afrika)
Tlf.: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tlf.: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Besøg http://www.thenewsmarket.com/volvogroup for at få adgang til videoklip af høj kvalitet fra Volvo Group. Du kan se og bestille videomateriale som MPEG2-filer eller på Beta SP-bånd. Registrering og videomateriale er gratis for medierne.