Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Co-Pilot sikrer en præcis og lønsom ydelse.

Det intelligent designede interaktive display fra Volvo Construction Equipment tilbyder realtidsindsigt i det arbejde, der udføres af udvalgte Volvo-maskiner, hvilket sikrer den højeste standard for effektivitet og præcision ved enhver anvendelse.

Volvo Co-Pilot sikrer en præcis og lønsom ydelse.

Volvo Construction Equipment har udviklet Volvo Co-Pilot, et banebrydende on-board-display til udvalgte Volvo-maskiner. High definition-berøringsskærmen er førerens partner i førerhuset, som giver ubegrænset adgang til alle integrerede funktioner, der kræves for at forløse Volvo-maskinens fulde ydelsespotentiale. Det 10-tommers display er branchens førende, idet det leverer en række løsninger, når det gælder produktivitet, effektivitet-, nyttetid og sikkerhed, så føreren og ejeren får alle de informationer, der er nødvendige for at sikre en særdeles produktiv - og lønsom - drift.

Hold produktionen i gang
Uanset om du komprimerer asfalt, graver grøfter eller læsser tunge materialer, tilbyder Volvo Co-Pilot uovertruffen styring, hvilket sikrer optimal præcision og nyttetid over et bredt spektrum af anvendelser og maskiner. Volvo Co-Pilot kan dog ikke gøre det alene. Det interaktive display fungerer samtidigt med Volvo Assist, som indtil videre består af Load Assist til læssemaskiner. Dig Assist til gravemaskiner, Compact Assist til asfaltkomprimeringsmaskiner og Pave Assist til udlægningsmaskiner. Volvo Co-Pilot er konstrueret til problemfri drift ved hver anvendelse, idet det giver driftsdata i realtid og sikrer en dynamisk, harmonisk og effektiv driftsoplevelse.

Ved at benytte Volvo Co-Pilot får føreren enkelt og let adgang til alle de fælles funktioner i Volvo Assist, som er fabriksmonteret i udvalgte Volvo-læssemaskiner, gravemaskiner, asfalttromler og udlæggere. Med maskinen, opgaven og materialeinformation lige ved hånden, kan førerne udføre mere arbejde pr. liter brændstof, så brændstofeffektiviteten og produktiviteten øges.

Ud over at garantere en præcis ydelse, er det solide display designet til at holde produktionen kørende - ved fuld kapacitet. Uanset opgaven sørger Volvo CoPilot for, at den bliver fuldført til tiden. Takket være Volvo Co-Pilot og den samlede synkronisering med Volvo Assist, opnår både fører og maskine mere nyttetid til at holde planen for opgaven og sikre lønsomheden i virksomheden.

Sikker og let drift
Volvo Co-Pilot gør ikke alene tunge opgaver lette, men det giver også færre afbrydelser i arbejdsstrømmen og dermed større sikkerhed på arbejdspladsen. Det ergonomisk placerede display giver mindre interaktion for føreren med færre skærmmenuer, så det er lettere at bevare fokus på den igangværende opgave. Når forvalgte driftsgrænser nås, advarer Volvo Co-Pilot føreren via akustiske og visuelle signaler. Ved brug af denne intelligente teknologi elimineres bevægelse omkring maskinen såvel som behovet for yderligere personale på arbejdspladsen, hvilket forbedrer sikkerheden og førerens selvstændighed.

Med Volvo Co-Pilot kan føreren hurtigt og selvstændigt varetage al betjening med lethed. On-board-displayet er tilstrækkeligt intuitivt til at kunne betjenes med minimal træning og giver tips på skærmen, hvilket optimerer betjeningen og nyttetiden. Førere kan også tilpasse funktioner og mål individuelt på få sekunder og let overvåge fremskridtet i deres arbejde med større uafhængighed og selvtillid.

Plads til at vokse
Med en 14-GB indbygget harddisk giver Volvo Co-Pilot ca. 7 måneders plads til at lagre udførlige detaljer om maskinens ydelse og produktivitet. Disse informationer giver kunderne mulighed for at analysere maskinens brug og finde områder, hvor der kan ske forbedring.

Ved bestilling af en af de valgfrie Volvo Assist-løsninger, vil kunderne automatisk modtage Volvo Co-Pilot, som forbedres kontinuerligt af Volvos ingeniører. Volvo har forpligtet sig til løbende og fremtidig support og udvikler Volvo Co-Pilot for at levere yderligere funktioner, der alene retter sig mod kundernes behov. Volvos omfattende forhandlernet er den bedste partner til at efterleve virksomhedernes behov på områder som maskiner, redskaber, reservedele, garanti og serviceydelser.

Slut.

Marts 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press

eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tlf.: 0032 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tlf.: 0044 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com