Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Nye skovle til specifik anvendelse øger produktiviteten og lønsomheden for Volvos læssemaskiner

De seneste tilføjelser til Volvo Construction Equipments serie af skovle til læssemaskiner kombinerer smart design med uovertruffen slidstyrke og sikrer langvarig ydelse tilpasset anvendelsen og forholdene på arbejdspladsen.

Nye skovle til specifik anvendelse øger produktiviteten og lønsomheden for Volvos læssemaskiner

Volvo Construction Equipment har introduceret tre nye skovle, som er specialdesignet til læssemaskinerne Volvo L110-L350 - Volvo Sandskovl, Volvo Rehåndteringsskovl med flad bund og Volvo Rehåndteringsskovl, som afløser den nuværende model.

Volvo Rehåndteringsskovl og Volvo Sandskovl er optimeret til anvendelsen og gør læssemaskinerne i stand til at arbejde ved maksimal kapacitet, hvorved de hjælper kunderne med at spare tid, penge og kræfter. Fra et bredt udvalg af redskaber kan Volvo-kunder vælge det perfekte match, som lever op til - og overstiger - kravene på arbejdspladsen og sikrer en mere lønsom drift.

Formet til at præstere
De intelligent designede skovle Volvo Rehåndtering, Volvo Rehåndtering med flad bund og Volvo Sand er lette at fylde - takket være skovlformen, det afbalancerede forhold mellem støttejord og forsænkede huller. Disse produktivitetsforbedrende funktioner gør førerne i stand til at yde mere ved en højere hastighed, samtidigt med at de forbedrer brændstofeffektiviteten med op til 20%.

Optimerede spildskærme afleder materiale og sikrer bedre beskyttelse af ledforbindelsen, mens buede sideplader giver fremragende inddæmning og fastgør materialet og sikrer mere effektiv drift. For at forhindre forskellige materialeklasser i at blive blandet, har skovlene minimerede lommer.

Udbytte ved enhver skovl
Uanset om maskinen arbejder i et stenbrud eller en grusgrav, er Volvo Rehåndteringsskovl den ideelle partner til at sikre en høj produktivitet og brændstofeffektiv efterhåndteringsdrift. Ejere kan forvente det højeste niveau inden for ydelse samt mindskede brændstofomkostninger med skovlen, som er let at fylde, hvilket gør gennemløbstiden kortere. Med Volvos rehåndteringsskovl kan førerne udføre de samme opgaver ved brug af mindre brændstof, hvilket medfører mere læsset materiale for færre penge.

Volvo Rehåndteringsskovl Til håndtering, oplagring og læsning af behandlede materialer såsom sand, grus og tilslag, er Volvo Rehåndteringsskovl med flad bund det perfekte valg. Til anvendelser på sand eller i andet blødt terræn, optimerer skovlen trækevnen og brydekraften, samtidigt med at der opretholdes et rent arbejdsmiljø for uovertruffen produktivitet og effektivitet.

Volvo Rehåndtering med flad bundUnder drift ved bløde jordforhold, hvor trækkraften i dækkene er begrænset, er Volvo Sandskovl det ideelle valg. Den er konstrueret til håndtering af sand eller tilslag i små fraktioner, øger skovlens lange bund gennemtrængningen og sikrer bedre trækkraft, samtidigt med at dens flade design medvirker til at opretholde et klart og lige arbejdsareal.

 Volvo SandskovlFremstillet af Volvo, til Volvo
Skovlene Volvo Rehåndtering, Volvo Rehåndtering med flad bund og Volvo Sand er konstrueret til at være holdbare og modstå barske betingelser. De bygger på erfaringerne fra årtiers ingeniørkunst for at sikre en lang levetid. Som det er tilfældet med alle Volvo-redskaber, har de seneste tilføjelser undergået omfattende test for at sikre den højeste standard inden for produktivitet og holdbarhed på tværs af enhver anvendelse.For at sikre skovle med lang levetid anbringes stål med høj brudstyrke på kritiske steder, hvilket minimerer ikke planlagte produktionsstop. Uanset hvor hårdt de presses, er Volvos skovle fremstillet til at blive ved med at holde - så maskinen når ultimativ nyttetid og lønsomhed.

I tilgift til de mest produktive og pålidelige skovle på markedet får kunderne enestående support fra Volvos globale forhandler- og servicenet. Når det er nødvendigt at udskifte en sliddel, er der garanti for, at den også er tilgængelig. Volvo forpligter sig til at sikre kunderne positivt afkast af deres investeringer.

Nøglespecifikationer:

Volvo Rehåndteringsskovl*   Påhægtningsgrænseflade
Nøglespecifikationer 1
Volvo Rehåndteringsskovl* Påhæftningsgrænseflade
Nøglespecifikationer 2Volvo Rehåndteringsskovl med flad bund* Påhæftningsgrænseflade
Nøglespecifikationer 3Volvo Rehåndteringsskovl med flad bund* Påhægtningsgrænseflade
Nøglespecifikationer 4Volvo Sandskovl* Påhæftningsgrænseflade
Nøglespecifikationer 5
*Fås med påboltet kant som ekstraudstyr. Påboltet kant tilføjer 0,2m³ \[0,26yd³\]
**Kapacitet baseret på skovl uden slid


June 2016

Slut.
Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press
eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tlf.: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tlf.: int +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com