Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

EMEAs bedste samles til VOLVO CE Operators Club-finalen 2016

Om nogle dage vil Volvo Construction Equipment sætte 20 af EMEAs bedste førere op imod hinanden i det episke dyst i hastighed, præcision og teknik, som Operator Club-finalen er. Finalen vil blive streamet live på Facebook på lørdag 8 oktober fra 9:00 CET.

Den årlige Operators Club-finale, som arrangeret af Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er en af entreprenørbranchens skrappeste tests inden for præcisionsarbejde. I dette års begivenhed vil 20 semifinalister fra 10 lande på tværs af EMEA-regionen - Østrig, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Rusland, Schweiz, Tyrkiet og Storbritannien - sætter hinanden stævne på Volvo CEs fabrik for kompakte gravemaskiner i den franske by Belley ved en afsluttende omgang krævende - og noget utraditionelle - udfordringer. Føreren med den hurtigste tid - hvor der tages højde for eventuelle straffe for fejl - vil blive udnævnt til Operators Club-mester 2016.

Sidste år gik denne ære til den trefoldige vinder Othmar Pletzer fra Østrig, som lykkedes med at styre en længde rør igennem en labyrint på hver side af skovlen på en Volvo L120H læssemaskine på blot 2:05 sekunder. Pletzer vil forsvare sin titel endnu en gang i 2016.

Et voksende fællesskab
Operators Club blev først lanceret i Tyskland i 1998 og er åben for førere af ethvert mærke eller enhver maskine. I dag har klubben 21.500 medlemmer, og tallet vokser kontinuerligt. Alene på Bauma i april kom der 1017 nye medlemmer. Samtidigt er der år tilføjet en helt ny afdeling i Tjekkiet.

Hver Operators Club-afdeling afholder sine egne begivenheder i løbet af året, så førerne får lejlighed til at genopfriske deres evner i et sikkert miljø og dele oplevelser med deres ligemænd. Der er også mulighed for at netværke gennem lokale Operators Club-portaler og grupper på sociale medier. Andre medlemsfordele omfatter fri adgang til udstillinger såsom Bauma, eksklusiv beværtning, fabriksbesøg og rabatter på merchandise fra Volvo CE.

"Operators Club er en fremragende måde for os hos Volvo CE at give noget tilbage til førerne på - de er ofte vores største fans", siger Niclas Wahlström, som er vice-president for Hub West (Kontinentaleuropa) inden for Volvo CE-salgsregionen EMEA og vært for Operators Club-finalen.

"Klubben giver os også en pålidelig kanal til at lytte til behov og prioriteringer for dem, som arbejder med vores maskiner dag ind og dag ud, så vi kan designe dem til at være endnu sikrere og lettere at bruge samt mere komfortable og produktive", siger Val Ledden, der er vicedirektør for Marketing og Salgssupport i Volvo CE Salgsregionen EMEA.

Se konkurrencen live på Facebook
Volvo CE vil live-streame alle aktiviteter under Operators Club-finalen 2016 på 
Volvo CEs globale Facebook-side med start på lørdag 8. oktober kl. 09:00 CET.

"Dette er en unik mulighed for at overvære nogle af regionen mest professionelle førere i aktion. Vores semifinalister har besejret tusindvis af andre førere ved lokale begivenheder i løbet af året, så du kan forestille dig, hvor dygtige de er. Vi forventer, at de leverer et særdeles flot show", slutter Wahlström.

Slut.

Oktober 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press
eller ved at kontakte:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Salgsregion EMEA (Europa – Mellemøsten – Afrika)                 
Tlf.: + 46 16 5415906 
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tlf.: 44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Besøg http://www.thenewsmarket.com/volvogroup for at få adgang til videoklip af høj kvalitet fra Volvo Group.  Du kan se og bestille videomateriale som MPEG2-filer eller på Beta SP-bånd.  Registrering og videomateriale er gratis for medierne.