Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Den nye B-serie af jordtromler lader sig

De nye jordtromler fra Volvo Construction Equipment - SD75B, SD115B og SD135B - er smækfyldt med avanceret teknologi, der kan tilpasses opgaven og arbejdsstedet, uanset hvor vanskelig den måtte være, hvilket gør dem særdeles alsidige og ydedygtige.

Den nye B-serie af jordtromler lader sig

Vi præsenterer de nye jordtromler fra Volvo Construction Equipment, der opfylder Stage IV-standarden. Disse alsidige og intelligente maskiner hjælper føreren med at opnå ydeevne og effektivitet på det højest mulige niveau, uanset opgavens krav. Volvos avancerede tromlestyringssystem giver således føreren mulighed for ved hjælp af en letanvendelig konsol at justere frekvens og amplitude for at kompensere for skiftende jordtyper og forhold. To frekvensindstillinger medfølger som standard, men fem kan fås som tilvalg. Der kan vælges høj eller lav amplitude for at tilpasse tromlens dynamiske kraft, alt efter opgaven og materialets dybde. Samtidig kan den optimerede centrifugalkraft og automatiske vibrationsfunktion også give større ydeevne, lettere drift og højere produktivitet.  

Traktionssystemet giver fremragende stignings- og traktionsegenskaber under vanskelige forhold, f.eks. på stejle skråninger eller glatte underlag. Derved undgås hjul- eller tromlespin, ligesom man opnår god stigningsevne, stor ydeevne og høj produktivitet.  B-serien af vibrationstromler kan opsættes i tre forskellige konfigurationer og fås med glat tromle eller fårefodstromle. Maskinen kan også hurtigt og nemt konverteres fra glat tromle ved at påmontere en fårefodsskal - hvilket gør maskinen endnu mere alsidig. 

Volvo SD115B Enestående effektiv
Volvos kvalitetsmotor, der overholder Stage IV-standarden, leverer højt drejningsmoment ved lave motoromdrejninger. Dette resulterer i lavere emissioner og brændstofforbrug uden at gå på kompromis med ydelsen. ECO-programmet er nu standard på modellerne SD75B, SD115B og SD135B og kan give op til 40% lavere brændstofforbrug ved at tilpasse omdrejningshastigheden til driftsmåden. Dertil kommer, at den nye excentrik-konstruktion giver højere opstarthastigheder ved lavere tryk, med større brændstofeffektivitet til følge. 

Den passive regenerering renser automatisk filtrene under normal drift uden førerens indgriben eller negativ indvirkning på ydeevnen. Desuden bruger den hydraulisk drevne blæser med variabel hastighed kun strøm, når der er behov for det. Takket være lavere blæserhastigheder mindskes støjniveauet, ligesom føreren opnår større komfort, og de samlede ejeromkostninger reduceres. 

Stor komfort og let betjening
B-serien af jordtromler bidrager også til at øge førerens effektivitet og produktivitet. Dette skyldes bl.a. branchens mest avancerede førerhus, der byder på glimrende udsyn, grupperede, ergonomiske betjeningsorganer og et behageligt arbejdsmiljø. Det ROPS/FOPS-certificerede førerhus har ruder fra gulv til loft, hvilket giver et imponerende udsyn over arbejdsstedet og uhindrede synslinjer ned til tromlen foran. Dertil kommer det indstillelige førersæde, der kan drejes og skydes for at give endnu bedre udsyn og komfort. Det nye, avancerede farvedisplay, der viser data om driften og vigtige diagnoseinformationer, er altid let at aflæse, selv i stærkt sollys. 

Robust og driftssikker
De nye Volvo SD75B, SD115B og SD135B er også blandt de mest robuste og holdbare jordtromler på markedet, med driftstid i topklasse og lang levetid. Modellerne i B-serien byder udelukkende på komponenter af højeste kvalitet, intelligent placering af hydraulikslanger og et rent design. Den kraftige tromle, knækleddet og forrammens dele er konstrueret og fremstillet med henblik på lang levetid og stor ydeevne. Rammerne er svejset og fremstillet af højkvalitetsstål med præcise og ensartede svejsninger, hvilket er garantien for en stærk konstruktion. Alle elektroniske dele er flyttet ind i førerhuset og monteret på bagvæggen for at beskytte dem mod vind og vejr.  Et vippeførerhus er standardudstyr på B-serien for at give let adgang for servicering af alle hydraulikkomponenter. Motorhjelmen løftes med elektrisk kraft og giver adgang fra jordniveau til motorrummet. Vedligeholdelse og inspektion kan udføres mere effektivt og med minimal stilstandstid - hvorved den generelle produktivitet og driftssikkerhed øges. 

Hovedspecifikationer: 

HovedspecifikationerSlut.

January 2016  

Thorsten Poszwa                                                       
Director, External Communications                           
Volvo Construction Equipment                                  
Tlf.: + 32 4918 60331                                                 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                         
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com