Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Den 75 tons tunge Volvo EC750E optimerer produktivitet og lønsomhed

Gravemaskinen med larvebånd fra Volvo Construction Equipment, EC750E, byder på innovativ brændstofeffektivitet og leverer større produktivitet og overlegen ydeevne, der bidrager til at give maksimalt afkast af investeringen.

Den 75 tons tunge Volvo EC750E optimerer produktivitet og lønsomhed

EC750E fra Volvo Construction Equipment er en larvebåndsgravemaskine i 75-tons klassen, der udgør den perfekte kombination af kraft og stabilitet til håndtering af større kapacitet på enhver opgave. Denne kraftige gravemaskine drives af en Volvo D16-motor, der opfylder kravene iht. Tier 4 Final/Stage IV. Maskinen har flere hestekræfter - 374 kW/502 hk - og gør brug af avanceret brændstofeffektivitets-teknologi. Dette giver yderst reaktionsdygtig drift, med maksimal produktivitet og lønsomhed til følge.

EC750E byder på innovativ elektrohydraulisk teknologi, optimeret til drift i harmoni med den robuste motor, hvilket giver føreren bedre kontrol og større produktivitet.

Det hydrauliske system kombineret med Volvos avancerede ECO-driftsmåde reducerer de interne tab i det hydrauliske kredsløb. Resultatet er bedre brændstoføkonomi uden tab af ydeevne under de fleste driftsforhold.

Det brancheledende Volvo-førerhus er bygget med føreren i tankerne. Det udgør et bedre og mere støjsvagt arbejdsmiljø og giver optimal førerproduktivitet. Takket være ergonomisk placerede brugerflader - herunder manøvrehåndtag, tastatur og LCD-skærm - og uhindret udsyn hele vejen rundt opnås maksimal effektivitet og let betjening. Det rummelige førerhus byder på rigelige opbevaringsmuligheder, god benplads, 12 airconditionspjæld og et indstilleligt sæde - hvilket holder føreren frisk, årvågen og fokuseret.

Overlegen ydeevne
Selv i det mest krævende arbejdsmiljø leverer EC750E overlegen graveevne, med en brydekraft på op til 323/342 (forstærket) kN, plus god brændstoføkonomi og korte cyklustider, hvilket giver maksimalt afkast af investeringen. Denne velafbalancerede gravemaskine har stor sporvidde, lang larvefodslængde, et understel med variabel bredde og en optimeret kontravægt for større stabilitet. Dette bevirker, at føreren kan arbejde trygt i vanskeligt terræn.

Det integrerede arbejdsmodus-system har til formål at øge maskinens brændstofeffektivitet og ydeevne, således at føreren kan vælge den bedste arbejdsmodus til det aktuelle arbejde og dermed opnå den rette konfiguration til enhver opgave.

For yderligere at forbedre manøvredygtigheden er maskinen udstyret med højt systemtryk og slidstærke larvebånd. Dette giver endnu større kraft og gør maskinen endnu lettere at håndtere ved kørsel op ad skråninger og på ustabile underlag. Takket være maskinens evne til at nå vanskeligt tilgængelige steder på arbejdspladsen samt det nyligt udviklede, helt elektrohydrauliske system kan kunden reducere cyklustiderne til et minimum og øge sin lønsomhed.

Suveræn driftstid
Den slidstærke EC750E er altid til rådighed og klar til enhver opgave - og byder derfor på maksimal driftstid. Takket være maskinens kraftige konstruktion, pålidelige og vejrbestandige komponenter samt let serviceadgang får kunden opgaven udført hurtigt og uden forsinkelser.

EC750E har en forstærket, ekstra kraftig bom og arm, fremstillet af højstyrkestål og konstrueret til at fungere harmonisk sammen med maskinen, hvilket maksimerer driftstiden og ydeevnen. Med henblik på yderligere beskyttelse og driftssikkerhed, selv under hårde driftsforhold, er der svejset stålbånd under armen, ligesom der er en indbygget, kraftig plade på maskinens underside. Maskinen er forsynet med beskyttede komponenter, bl.a. en stærk rammekonstruktion, med henblik på lang levetid og vedvarende driftstid til krævende opgaver. Derved bliver kunden i stand til at opnå produktion næsten helt uden afbrydelser.

For at maksimere driftstiden yderligere giver maskinen kunden hurtigere og sikrere servicering, takket være vedligeholdelsespunkter, der er let tilgængelige via de vidtåbnende, bekvemt placerede rumdæksler ved brug af centralt placerede og omgivende løbebroer.

Yderligere sikkerhed og hårdførhed opnås ved, at maskinen som ekstraudstyr kan udstyres med et førerhus certificeret iht. FOG (væltebeskyttelse) og FOPS (afskærmning mod faldende genstande). Dette giver tryghed under arbejde med vanskelige opgaver. Endvidere kan EC750E som yderligere beskyttelse udstyres med larvebåndsskærm i fuld længde.

Større alsidighed
For at gøre disse maskiner endnu mere alsidige kan de kombineres med et sortiment af slidstærke redskaber, herunder universalskovle, kraftige skovle og ekstremt kraftige skovle. Volvo-redskaberne er specielt fremstillet til brug sammen med Volvo-maskiner og danner dermed en fast og driftssikker enhed.

Volvos kraftige og ekstremt kraftige skovle er fremstillet af slidbestandige plader, hvilket gør dem uhyre velegnede til gravning i kompakt materiale. Kunden kan have fuld tillid til denne hårdføre maskine, der er perfekt til brug i stenbrud og minedrift. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket giver den lang levetid og suveræn ydeevne. Med henblik på at øge Volvo-skovlenes slidstyrke er de fremstillet af højstyrkestål og fås med et stort sortiment af tænder, sideskær, segmenter og slidbeklædning for større beskyttelse.

EC750E kan udstyres med en hydraulisk hammer fra Volvo til nedbrydning af selv de hårdeste materialer. Med konstant effekt og stor brydekraft nyder kunden gavn af maksimal slagstyrke og holdbarhed.

Volvo tilbyder også et redskabsstyringssystem, hvormed indstillingerne for op til 20 forskellige redskaber kan lagres. Med dette system kan føreren på forhånd indstille hydraulisk flow og tryk ved hjælp af berøringsskærmen i førerhuset, hvilket gør maskinen særdeles alsidig ved brug af forskellige redskaber.

Hovedspecifikationer
:

Hovedspecifikationer:*Baseret på maskinkonfigurationen: 6,6 m bom, 2,9 m arm, 12100 kg kontravægtSlut.

April 2016

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press

eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tlf.: 0032 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Tlf.: 0044 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com