Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Cirkulære løsninger for bygge- og anlægsmateriel

Forandring begynder her
Find din lokale forhandler

Få din maskine til at holde i endnu en generation

Volvo CE-maskiner er bygget til at fungere med den mindst mulige indvirkning på miljøet. Det er derfor, hver eneste del af bygge- og anlægsmateriellet er gennemtænkt lige fra udviklingsstadiet. Vi tror på, at længere levetid for vores maskiner ikke blot er fantastisk for kunderne, men også for kloden. Udforsk vores cirkulære løsninger og se, hvordan vi kan hjælpe din forretning med at vokse.

Volvo reman

Volvo Reman handler alt sammen om at udnytte slidte komponenter og give dem et nyt liv, opdateret med de nyeste tekniske specifikationer. Levering og udskiftning af en Reman-del foregår hurtigt i sammenligning med en traditionel reparation – det betyder forbedret rådighedstid og en kortere afbrydelse af produktiviteten. Volvo Reman genbruger op til 85 % af det originale materiale. Det kræver også 80 % mindre energi at bygge en reman-komponent i sammenligning med fremstillingen af en ny komponent. Det reducerer CO2-udledningerne betydeligt og gør den til et rigtig godt valg både for miljøet og din forretning.

Læs mere
Volvo-certificeret ombygning

Volvo Certified Rebuild eller blot en rebuild er løsninger, som forbedrer levetiden og langtidseffektiviteten for din Volvo-maskine. Med en rebuild kan du forny din maskine med originale Volvo-reservedele. Med Volvo Certified Rebuild får din maskine et nyt liv – med dele, som er opdateret med de seneste tekniske specifikationer, genopbygget af eksperter. Muligheder for finansielle løsninger findes også for dem, der overvejer en rebuild.

Brugt udstyr godkendt af Volvo

Hver eneste del af et brugt udstyr godkendt af Volvo inspiceres grundigt af en Volvo-uddannet tekniker for at sikre kvalitet, ydeevne og driftssikkerhed. Brugt udstyr godkendt af Volvo er dækket af en garanti på hver eneste maskine og tilbyder finansielle løsninger, så det er en fantastisk løsning for enhver type forretning.

Kig på maskinerne

Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, og vil med glæde hjælpe dig med at få mere at vide om Volvo Reman, Volvo Certified Rebuild og Volvo Approved Used Equipment.

Kontakt os