Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Ændring starter med, at Godson og Hedvig
Forandring begynder her

At bringe effekt til elektriske maskiner uden for lysnettets rækkevidde – Fremtiden er elektrisk

Vi hos Volvo CE arbejder utrætteligt hen mod at omdanne hele vores produktudbud til at være fossilfrit fra og med 2040 – og en vigtig del af dette engagement består i at investere i fremtiden for maskinteknik via vores akademiske programmer og samarbejde med studerende. Vi håber at tilvejebringe et springbræt for studerende i dag, så de kan blive en del af en inspireret arbejdsstyrke i morgen og dermed bane vejen med nye tænkemåder. 

Volvo CE's deltagelse i ME310 på Stanford University blev oprettet for at nære højtbegavede unge hjerner inden for maskinteknik, som udvider grænserne for traditionel problemløsning. Tilskyndelsen, som denne gang blev præsenteret for de studerende, var "Hvordan driver man elektriske entreprenørmaskiner uden for lysnettets rækkevidde?"

De studerende Hedvig og Godson og deres respektive teams fra BTH University (Sverige) og Stanford University (USA) begiver sig ud på en inspirerende rejse på tværs af kontinenter for at bygge fremtiden, fra papir til prototype.

Når vi bringer disse tilskyndelser til studerende, introducerer det nye måder til håndtering af problemer, som vi sandsynligvis endnu ikke har tænkt på hos Volvo.

Maggie Oren

Chef og mentor for Volvo Strategisk partnerskab

For at løse opgaven tildelt af Volvo opfandt Hedvig, Godson og deres teams funktionelle og bærbare prototyper kaldet Nomad og Oasis. Oasis genererer elektricitet ved hjælp af en vindturbine og solpaneler, mens Nomad distribuerer elektricitet til elektriske maskiner på fjerne steder med ødelagte eller ikke-eksisterende elektrisk infrastruktur.

Se denne film, og oplev, hvad der driver banebrydere som Hedvig og Godson, og hvordan Volvo CE var med til at forme deres rejse. Forandring begynder her.

Ændring starter med, at Godson og Hedvig
Byg fremtiden sammen med os

Er du interesseret i at vide mere om jobåbninger og muligheder for studerende?

Læs mere