Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Reduktionsprogrammet for CO2-udledninger fra Volvo CE hjælper kunder med at realisere deres CO2-mål og med at opnå et CO2-neutralt regnskab.
Forandring begynder her

Begynder din rejse mod nul udledning i dag

Vi skal alle finde vores måde at adressere klimakrisen på. Din forretning har måske allerede ambitiøse mål for, hvordan I skal reducere jeres kulstofudledninger.
Spørgsmålet er bare: hvordan vil I nå det mål? Volvo CE har svaret.

Volvo Construction Equipment har udviklet et trin-for-trin-program, der kan hjælpe dig med at realisere dine egne mål om et CO₂-neutralt regnskab. Programmet fungerer uanset hvilket mærke af maskiner du har på byggepladserne og uanset hvor på din rejser du er.

Vejet til nettonul er en proces, der kombinerer data, connectivity og byggepladsløsninger. Gennem tæt samarbejde kan vi sætte farten op på forandringerne og hjælpe dig til signifikant fremgang – et skridt ad gangen.

Volvo L220H læssemaskine

Kort fortalt om programmet for CO₂-reduktion.

1. Indsigt
Ved hjælp af telematikdata fra tilsluttede maskiner fastslår vi det samlede brændstofforbrug og en oversigt over CO₂/ton for alle dine maskiner på stedet.

2. Analysér
Vi analyserer dine maskindata, materialeflow, flådesammensætning, brændstoftype og operatøradfærd. Og kortlægger, hvilke tiltag, der skal til for at sænke dit CO₂/ton.

3. Forbedring
Implementering af specifikke handlinger. Vigtige tjenester inkluderer EcoOperator-træning og andre effektivitetstjenester. Kan også inkludere en plan for overgangen til elektriske maskiner.

4. Oprethold
Det er vigtigt at bevare det nye lavere CO₂-niveau og ikke falde tilbage til gamle vaner. Vi hjælper dig med at holde dig på sporet og identificere endnu bedre mål for reduktionen af CO₂.

Volvo Construction Equipment hjælper kunder med at reducere deres kulstofemissioner og til at nå deres mål for CO2-udledning gennem CO2 Reduction Program.

CO₂-reduktionsprogram

Find ud af mere om vores trin-for-trin-program
Før mig derhen