Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Forandring begynder her

Forandring starter med Stena Recycling

Volvo ECR25 Electric på Stena Recyclings anlæg i Sverige har arbejdet næsten nonstop i over 4000 timer. Vær med, når Stena Recyclings Head of Purchasing, Marika Björnum, forklarer, hvorfor det er godt for både forretningen og miljøet at skifte til elektriske maskiner.

Fra lokal skrothandler til industriførende – et urokkeligt engagement i at skabe forandring

I de sidste 80 år har Stena Recycling gjort store fremskridt, når det gælder om at gøre Sverige til et foregangsland inden for genvinding på globalt plan. Og deres engagement i at skabe en bedre verden kommer indefra. Deres strategi om at erstatte nogle af deres dieselmaskiner med elektriske Volvo CE-maskiner er banebrydende, når det gælder om at nedbringe emissioner og øge effektiviteten.

For at sætte det i perspektiv: Hvis vi stablede det materiale, denne maskine flytter på bare én uge, ville stablen være højere end Eiffeltårnet! Er det ikke fantastisk!

Marika Björnum

Head of Purchasing, Stena Recycling

En førende kraft i denne forandring er Marika Björnum, som er indkøbschef hos Stena Recycling. I henhold til Marika er brugen af de elektriske maskiner en win-win-situation af flere årsager. Lavere brændstofudgifter, øget effektivitet, nulemissioner, færre vibrationer – Volvos elektriske maskiner er ikke kun gode for forretningen, men også for miljøet. 

Volvo ECR25 Electric på deres genvindingsanlæg for industriplast har arbejdet næsten nonstop i over 4000 timer og holder kun pause for en hurtig opladning - den flytter mere end 20 tons genvundet materiale om dagen. Ved at erstatte sin dieseldrevne forgænger reducerer den energiomkostningerne med 83% og nedbringer CO2-emissionerne med omkring 21 tons om året. Det kompakte design, den næsten lydløse drift og det faktum, at den er emissionsfri, gør den til det perfekte valg til at udføre indendørs arbejde på anlægget.

Se denne video og se, hvordan Stena Recycling og Volvo CE arbejder sammen for at opfylde et engagement i at skabe en bedre, mere cirkulær og bæredygtig fremtid.

Opdag vores elektriske maskiner
Før mig derhen