Construction Equipment Suomi
Volvo Reman
Volvo Reman

Pidä Volvosi Volvona tehdaskunnostettujen osien avulla

Valitse luotettavat, alkuperäiset Volvo-osat alhaisemmilla kustannuksilla ja pienemmillä ympäristövaikutuksilla.

Luotettava. Kestävä. Kohtuuhintainen.

Volvon tehdaskunnostettu osa tarjoaa kaiken Volvolta odottamasi laadun ja korkeat standardit. Tämä johtuu siitä, että tehdaskunnostetut osat ovat Volvon alkuperäisosia, jotka on kunnostettu alkuperäiseen kuntoonsa kohtuuhintaan. Itse asiassa tehdaskunnostetun osan laatustandardit ovat tarkalleen samat kuin aivan uuden osan. Niitä koskee myös sama takuu.

Oikea osa sinua varten

Mitä sitten tarvitsetkin – ruiskutussuuttimista ja ohjausyksiköistä moottoreihin, vaihteistoihin, turboahtimiin ja dieselhiukkassuodattimiin (DPF) – löydät tarvitsemasi osan Volvon kattavasta tehdaskunnostettujen osien valikoimasta edulliseen hintaan ja laadukkaasti.

Volvon tehdaskunnostuksen ominaisuudet edut

Ominaisuudet ja edut

  • Uusia osia taloudellisempia.
  • Täyttävät aina uusimmat tekniset erittelyt.
  • Samat takuuehdot kuin alkuperäisillä Volvo-osilla.
  • Koneet ovat vähemmän aikaa korjaamolla korjaamiseen verrattuna.
  • Sama korkea laatu ja suorituskyky kuin uudella osalla.
  • Pienemmät ympäristövaikutukset.
Volvon tehdaskunnostuksen ominaisuudet edut
Ympäristötietoinen valinta

Uuden osan valmistamiseen verrattuna osan tehdaskunnostukseen voi kulua jopa 85 % vähemmän materiaalia ja jopa 80 % vähemmän energiaa. Tehdaskunnostettu osa on siis oikea valinta sekä koneesi ja liiketoimintasi tuloksen että ympäristön kannalta.

Kiertotalouteen siirtymisessä on kyse päivittäin tekemistämme päätöksistä, ja tehdaskunnostetut osat voivat auttaa meitä saavuttamaan tämän määränpään – yhdessä.

Luotettavan laadukas

Laadunvarmistus alkaa siitä hetkestä, kun kulunut osa palautetaan meille. Ensimmäisenä puramme, puhdistamme ja tarkastamme kaikki komponentit perusteellisesti. Laakerit, tiivisteet, harjat yms. vaihdetaan alkuperäisiin Volvo-osiin. Komponentit päivitetään täyttämään uusimmat erittelyt ja koneistetaan viimeisimpien teknisten vaatimusten mukaisesti. Lopuksi testaamme kaikki Volvon tehdaskunnostetut osat vielä kerran ennen niiden lähtöä tehtaalta.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä