Construction Equipment Suomi
Volvon alkuperäinen moottori
Volvon moottorien osat

Volvon laatua koko käyttöiän ajan

Volvon moottoriosien valikoima, joka sisältää muun muassa tiivistesarjoja, sylinteriputkisarjoja ja laakerisarjoja sekä laajan valikoiman erillisiä vaihto-osia, mahdollistaa moottorin täyskunnostuksen. Käyttämällä ainoastaan alkuperäisiä Volvo-osia voit varmistaa sen, että Volvo-moottorisi luotettavuus, suorituskyky, alhaiset päästöt ja maailmanluokan polttonestetaloudellisuus säilyvät koneen koko elinkaaren ajan.

 

Tärkeimmät edut

  • Suunniteltu optimoimaan moottorin suorituskyky ja integroitumaan täydellisesti koneesi kanssa.
  • Valmistettu tiukkoja laatustandardejamme ja auditointiprosessejamme noudattaen.
  • Materiaalit on valittu huolellisesti korkeimpien mahdollisten kestävyys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojeluvaatimusten täyttämiseksi.
  • Tarkastettu kattavilla testilaitteillamme ja kenttätesteillä optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi kaikissa ajo- ja ilmasto-olosuhteissa.

Valitsemalla alkuperäiset Volvo-moottorin osat huolehdit koneestasi parhaalla mahdollisella tavalla, luot optimaaliset edellytykset koneen käyttöasteen ja oman mielenrauhasi maksimoimiselle ja varmistat parhaan suorituskyvyn tuleville vuosille.

Laturit

Autiomaan kuumuudesta aina arktiseen kylmyyteen, Volvon laturit on suunniteltu täyttämään kovimmatkin ampeerilukua ja antojännitettä koskevat standardit kaikkein vaativimmissakin työskentelyolosuhteissa.

Käynnistysmoottorit

Vain korkealaatuisimmista materiaaleista valmistetut Volvo-käynnistysmoottorit takaavat erinomaisen käynnistys- ja lataustehon varmistaen sen, että koneesi käynnistyvät turvallisesti ankarimmissakin ilmanaloissa.

Ruiskutussuuttimet

Volvon ruiskutussuuttimien järeä teknologia varmistaa maksimiantotehon ja maailmanluokan polttonestetehokkuuden. Yhdessä Volvon edistyneiden pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa ruiskutussuuttimilla on suuri merkitys alhaisten päästöjen saavuttamisessa.

Turboahtimet

Volvon turboahtimet on valmistettu tiukkojen vaatimustemme mukaisesti ja hienosäädetty saavuttamaan Volvo-moottorisi optimaalinen tehokkuus vuodesta toiseen vaadittavilla suorituskyky- ja päästötasoilla.

Oletko kuullut korjaussarjoistamme, jotka on suunniteltu kaikkia mahdollisia korjaustilanteita varten?
Katso lisätiedot