Construction Equipment Suomi
volvon hydrauliletkut
Volvon hydrauliletkut

Alkuperäinen on paras

Koneesi täysi suorituskyky riippuu hydrauliikasta, joten kun sinun täytyy saada Volvostasi kaikki irti, vain kaikkein paras kelpaa. Voit luottaa siihen, että Volvon hydrauliletkut tarjoavat pitkäkestoista suorituskykyä, luotettavuutta ja kestävyyttä. Vuosien tutkimus- ja testaustyöhön perustuvat, kaikkein korkealaatuisimmista materiaaleista valmistetut Volvon Volvolle suunnittelemat letkut sopivat tarkasti paikoilleen ja optimoivat suorituskyvyn. Mikään muu ei yksinkertaisesti riitä Volvo-koneelle.

Volvon hydrauliletkut

Aitoa Volvo-laatua

Kaikki letkumme on valmistettu alkuperäisistä Volvo-osista, jotka on suunniteltu Volvo-koneita ja Volvon hydrauliikkajärjestelmiä varten. Volvo-letkuille tehdään erittäin tiukat testaukset, ja pitkäkestoisen vuodottoman suorituskyvyn varmistamiseksi lähes kaikki letkut on kuorittu. Tällöin letkut sekä täyttävät tehtävänsä että parantavat käyttöastetta ja käyttövalmiutta vaativissa olosuhteissa auttaen samalla alentamaan huolto- ja ylläpitokustannuksia.

Hydrauliikkajärjestelmän kaikki osat on suunniteltu toimimaan yhdessä keskenään. Siksi hydrauliletkut on suunniteltu ja testattu toimimaan yhdessä hydrauliikkajärjestelmän kaikkien muiden komponenttien kanssa. Kalibroitaessa hydrauliletkua eri toimintoja varten seuraavat ominaisuudet otetaan huomioon:

  • Taittosäde.
  • Taivutuskapasiteetti.
  • Toimintapaine ja painehuiput.
  • Virtaus ja nopeus.
  • Tärinä.
  • Lämpötilat.
  • Ympäristö.
  • Kuluminen.

Volvo-letkuhuolto

Oikea letku ilman viiveitä
Kun hydrauliletku on vaihdettava, tarvitset nopean ja luotettavan ratkaisun saadaksesi koneen mahdollisimman pian takaisin töihin – ja Volvon letkupalvelu tekee siitä helppoa. Volvon letkupalvelu on nopea ja kätevä ratkaisumme, joka tarkoittaa sitä, että Volvon kouluttamat ja sertifioimat asentajamme kokoavat letkut suoraan korjaamolla ammattilaistason laitteita käyttäen.

Yksinkertaistetusti sanottuna vain Volvon letkupalvelu tarjoaa sinulle laatua ja saatavuutta, joka on koneellesi elintärkeää.

Luota asiantuntijoihin

Volvon letkupalvelun tarjoavat vain sertifioiduissa korjaamoissa toimivat jälleenmyyjät. Sertifioinnin edellytys on se, että kaikki letkuja kokoavat työntekijät ovat suorittaneet Volvon kattavan koulutuksen ja saavuttaneet töihin tarvittavan pätevyyden. Sinun ei tarvitse ottaa mittoja eikä irrottaa vanhaa vuotavaa letkua ja tuoda sitä korjaamolle. Vain Volvolla on välitön pääsy letkujen tarkkoihin erittelyihin, joten Volvo-jälleenmyyjäsi tietää täsmälleen, minkälaisen letkun tarvitset.

Puhtaus on tärkeää

Hydraulijärjestelmässä olevat epäpuhtaudet voivat vahingoittaa venttiilejä, pumppuja ja muita osia. Siksi jokainen Volvo-letku käsitellään kehittyneessä puhdistusprosessissa ja varustetaan suojatulpilla, jotta niihin ei pääse epäpuhtauksia kuljetuksen aikana. Lisäksi Volvon letkupalvelu tarjoaa varmistetun pesuprosessin huippuluokan pesutuotteita käyttäen.

Tiedätkö mitä tarvitset?

Haluatko tilata varaosia? Autamme mielellämme.

Tee pyyntö