Construction Equipment Suomi
Volvo suodattimet
Volvo suodattimet

Volvon valmistama, Volvoa varten

Jos moottori on Volvon sydän, suodattimet ovat sen maksa ja keuhkot, jotka auttavat konetta pysymään huippukunnossa. Perusteellisesti testatut ja Volvo-koneen kanssa harmonisesti toimimaan optimoidut alkuperäiset Volvo-suodattimet ovat erittäin korkealaatuisia, niiden suodatusteho on erinomainen, paineen laskut ovat hyvin alhaisia ja lianpidätyskyky on poikkeuksellisen hyvä. Valitse Volvo-suodattimet, jos haluat saavuttaa huipputuottavuuden ja -kannattavuuden yhä uudelleen ja uudelleen.

Miksi kannattaa käyttää Volvo-suodattimia?
  • Pitkät huoltovälit, vähemmän seisokkeja ja alhaisemmat huoltokustannukset.
  • Maksimoi Volvo-koneesi toimintavarmuus. Testit ovat osoittaneet, että Volvo-suodattimet voivat maksimoida Volvo-koneesi koko potentiaalin.
  • Volvo-suodattimet ovat paras valinta liiketoimintaasi varten – ne suojaavat komponentteja haitallisilta hiukkasilta, vähentävät kulumista ja pidentävät käyttöikää.

Suodattimen kaikkein tärkein osa
  • Volvo tarjoaa varmasti ja luotettavasti korkealaatuisimmat valmistusmateriaalit ja standardit. Volvon suodattimissa käytetty aine on valmistettu laadukkaista selluloosakuiduista. Hienot kuidut muodostavat tiiviin suodatinaineen, jonka pieniin huokosiin kerääntyvät hyvin pienetkin likahiukkaset. Karkeat kuidut muodostavat väljemmän suodatinaineen, jonka huokoset ovat suuremmat ja kapasiteetti suuri.
  • Aineen suunnittelijat sekoittavat hienoja ja karkeita kuituja kunnes suodattimen puhdistuskyky on juuri sopiva kyseessä olevalle suodatintyypille.
  • Ainetta Volvon ohivirtaussuodattimessa, joka toimii hyvin korkean paineen alaisena, on vahvistettu synteettisillä kuiduilla riittävän kestävyyden saamiseksi.

Volvo-suodatinvalikoimamme

Moottoriöljyn suodattimet
Moottorin polttonestesuodattimet
Moottorin ilmansuodattimet
Ohjaamon ilmansuodattimet
Hydrauliöljyn suodattimet
Huohotinsuodattimet

Tiedätkö mitä tarvitset?

Haluatko tilata varaosia? Autamme mielellämme.

Tee pyyntö