Volvo Construction Equipment Oy Suomi
volvo työväline kuormaaja

Compact pyöräkuormaajien työvälineet

Kuormaajan kauhat

Kuormaajan kauhat

Laaja valikoima kuormaajien kauhoja, jotka soveltuvat monenlaisiin maasto-olosuhteisiin ja kaikkiin käsittely-, kuormaus- ja siirto- sekä tasoitus- tai tunnelointitöihin.

Yleiskauha

Laaja valikoima multakauhoja vaativien maaperien kaivutöihin. Lyhyt kauhan pohjaosa murtovoiman maksimoimiseksi.

Saatavana: L20F, L20H, L25F, L25H, L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Monitoimikauha

MP-kauha on ihanteellinen erilaisten materiaalien käsittelyyn. Kuljettaja voi avata kauhan kuorman ohjaamiseksi ja sijoittamiseksi tarkemmin. Kauhassa on tasainen reuna tasoitus- ja jyräkäyttöä varten.

Saatavana: L20F, L20H, L25F, L25H, L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Korkealta kippaava kauha

Kauha on tarkoitettu matalatiheyksisten materiaalien, kuten hiilen, koksin ja puuhakkeen käsittelyyn. Koska materiaali tyhjennetään erityisen rungon ylitse, purkukorkeutta on kasvatettu huomattavasti kuorma-auton sivuseinämien ja siilojen seinien ylittämistä varten. Poikkeuksellinen tyhjennysväli korkeita kuorma-autoja ja siiloja varten.

Saatavana: L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Sivulle tyhjentävä kauha

Yleiskäyttöinen sivulle tyhjentävä kauha sopii täydellisesti eri käyttökohteisiin, kuten tunnelien ja tulvaesteiden rakentamiseen sekä ojien täyttämiseen. Kauha on nivelöity sivulta täyttömateriaalien ojaan tyhjennystä varten tai kuorma-auton lastaamiseksi ahtaalla alueella. Vähentää monimutkaisen ohjailun tarvetta ojien täytössä (säästää aikaa), sopii täydellisesti työskentelyyn ahtailla työmailla.

Saatavana: L20F, L20H, L25F, L25H, L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Tasauskauha

Tasauskauha on kauha, jolla on pitkä, tasainen pohja. Se on tarkoitettu maansiirtotöihin, kuten mullan poistamiseen, pieniin puskutöihin, maisemointiin ja täyttöjen tasoittamiseen. Perässä on puskulevy, jonka avulla voidaan tasoittaa myös ajoneuvolla peruutettaessa.

Saatavana: L20F, L20H, L25F, L25H, L30G, L35G

Yksityiskohdat

Kahmarikauha

Kahmarikauha on suunniteltu kierrätysteollisuuden käyttöön oksien, lehtien, puutarhajätteen ja myös suurikokoisten materiaalien kuormaamista varten. Kauha on varustettu yhdellä kahden hydraulisylinterin käyttämällä puristimella.

Saatavana: L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Kivien lajittelukauha

Kivien lajittelukauha on ihanteellinen kivien maasta nostamiseen, mullan läpi kaivamiseen, kivien poistamiseen pelloilta ja roskien keräämiseen työmailta. Kivet pysyvät kauhassa kaivamisen aikana.

Saatavana: L25F, L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat
volvo työväline kuormaaja

Romukauha

Romukauha on suunniteltu käsittelemään helposti monia erilaisia vaikeasti käsiteltäviä materiaaleja teollisuudessa tai rakennustyömailla. Se on ihanteellinen työkalu suurikokoisten, epäsäännöllisen muotoisten materiaalien käsittelyyn. Kauha on varustettu kahdella hydraulisylinterien käyttämällä kansikiristimellä.

Saatavana: L45H, L50H

Jätteenkäsittelykauha

Volvon jätteenkäsittelykauhat ovat kestäviä kevytmateriaalikauhoja jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi työtehtävissä kuten jätteenkäsittely, kotitalousjäte ja muu tiheydeltään alhainen jätemateriaali.

Saatavana: L30G, L35G, L45H, L50H

Yksityiskohdat

Vastuuvapautuslauseke

Työvälineen suunnittelu saattaa vaihdella konemallista riippuen.

Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä