Construction Equipment Suomi

Volvo CE julkistaa uuden kunnianhimoisen tuotevalikoiman Volvo Days 2024 -tapahtumassa

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) esittelee Volvo Days 2024 -tapahtumassa sitoutumisensa kestävän kehityksen ja tuottavuuden johtamiseen. Tapahtumassa nähdään uraauurtavia uutuuksia ja uusi ratkaisukeskeinen lähestymistapa, joka mahdollistaa kestävän muutoksen asiakkaille niin säännellyillä kuin vähemmän säännellyillä markkinoilla.

Volvo Day 2024 - Change starts with us

Volvo CE:

  • Lanseeraa modernisoidun kaivinkonevalikoiman, joka on varustettu edistyneellä teknologialla huippuluokan suorituskyvyn takaamiseksi.
  • Laajentaa sähköisten koneiden valikoimaansa, mukaan lukien ensimmäinen sähkökäyttöinen pyöräalustainen kaivinkone, ja tarjoaa laajimman valikoiman latausratkaisuja tähän mennessä.
  • Julkistaa uusia älykkäitä sovelluksia ratkaisukeskeisen lähestymistavan mukaisesti, vähentäen monimutkaisuutta ja lisäten liiketoimintamahdollisuuksia.

Eskilstunassa, Ruotsissa järjestettävä Volvo Days on ensimmäinen suuri tapahtuma sen jälkeen, kun yritys ilmoitti elokuussa viime vuonna paikasta uudeksi pääkonttorikseen. Tässä lippulaivatapahtumassa asiakkaat pääsevät tutustumaan Volvo CE uusimpiin lanseerauksiin ja innovaatioihin sekä sähköisissä että perinteisissä ratkaisuissa, sekä sen digitaalisten työkalujen valikoimaan – ja tapaamaan innovaation takana olevia ihmisiä.

Melker Jernberg Volvo CE:n johtaja Melker Jernberg sanoo: ”Näinä nopeiden muutosten aikoina globaalin yhteisön on vastattava rakennusteollisuuden avulla yhteiskunnallisiin haasteisiin turvallisemmilla, älykkäämmillä ja kestävämmillä ratkaisuilla. Siksi Volvo CE ottaa johtavan roolin tämän muutoksen ajamisessa, investoimalla ja tekemällä yhteistyötä koko arvoketjussa rajojen ylittämiseksi oikeaan suuntaan. Volvo Days -tapahtumassa esittelemme tähän mennessä kunnianhimoisimman vastauksemme näihin haasteisiin, työskentelemällä yhdessä asiakkaidemme kanssa edistääksemme alaamme.”

Yksi merkittävimmistä muutoksista tämän vuoden Volvo Days -tapahtumassa on siirtyminen erillisistä tuotteista ja palveluista kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Nämä ratkaisut on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin, riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä, jotta he voivat kohdata uusia haasteita ja mahdollisuuksia tarvitsemansa tuen avulla. Toinen uusi painopiste on eri rakennussektorit, jolloin asiakkaat voivat nähdä, miten Volvon ratkaisut voidaan kokonaisvaltaisesti paketoida tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky heidän erityisissä sovelluksissaan, rakennuksista ja kunnallistekniikasta louhoksiin ja kiviaineksiin.

Uuden sukupolven huipputuotteet

Vastatakseen moninaisiin asiakastarpeisiin Volvo CE esittelee uuden sukupolven innovatiivisia kaivinkoneita, kuten Volvo EC500, EC400 ja EC230. Valikoimaan kuuluvat myös EC370, EC210 ja ECR145, jotka on varustettu älykkäällä teknologialla uudessa elektrohydraulisessa järjestelmässä ja parannetulla ihmiskone-rajapinnalla (HMI). Näiden kaivinkoneiden suunnittelussa on painotettu polttoainetehokkuutta, tuottavuutta, turvallisuutta ja kokonaiskustannustehokkuutta.

Volvo Day 2024 - EC400Uuden sukupolven EC400-kaivinkone on on esillä Volvo Days –tapahtumassa yhdessä EC500:n ja EC230:n kanssa.

Esillä on myös ennakkokatsaus täysin uuteen A40-malliin, joka tulee markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Tämä perustuu Volvo CE:n vahvaan perintöön dumppereiden edelläkävijänä. Lisäksi lanseerataan R60- ja R70-jäykät dumpperit, mitkä laajentavat asiakkaiden kuljetusvaihtoehtoja.

Kuten muutkin perinteiset Volvo CE -koneet, valikoiman uudet lisäykset voivat käyttää uusiutuvaa HVO100-polttoainetta (hydrattu kasvis-öljy), mikä vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteiseen dieseliin.

Joakim ArndorwKansainvälisen myyntialueen johtajan Joakim Arndorwin mukaan uudet tuotevalikoimat yhdessä Volvon sähköisten ratkaisujen kanssa osoittavat, että Volvo CE pystyy vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin sekä säännellyillä että vähemmän säännellyillä markkinoilla. “Hyödynnämme vahvuuksiamme tuodaksemme merkityksellisiä innovaatioita kaikkiin tarjouksiimme, kun lähestymme tavoitettamme saavuttaa nettonollapäästöt vuoteen 2040 mennessä”, Arndorw kertoo.

Edelläkävijänä kestävissä energiaratkaisuissa

Tavanomaisten tuotteiden modernisoinnin lisäksi Volvo CE toteuttaa jälleen lupauksensa johtaa teollisuuden siirtymistä fossiilivapaaseen rakentamiseen esittelemällä useita uusia sähköisiä tuotteita keskikokoisessa segmentissä.

Jo lanseerattujen sähköisten ratkaisujen, kuten 23 tonnin EC230 Electric -kaivinkoneen ja kaapeliyhdistetyn EW240 Electric MH rinnalla yritys esittelee joukon uusia akkusähkölaitteita. Näihin kuuluvat EWR150 Electric, Volvon ensimmäinen sähkökäyttöinen pyöräalustainen kaivinkone, sekä L90 Electric ja L120 Electric pyöräkuormaajat, jotka tulevat markkinoille vaiheittain vuoden 2025 alussa rajoitetuissa määrissä valituilla markkinoilla.

Volvo Day 2024 - L90L90 Electric pyöräkuormaaja merkitsee Volvon keskikokoisten sähkökuormaajien yleistymistä

Niitä tukee sen tähän mennessä laajin latausratkaisujen valikoima, kun kompaktiin varustus tarkoitettu PU40-mobiili tehoyksikkö on saatavilla tietyillä markkinoilla ja tervetullut lisä jo saatavilla olevaan PU500-mobiili tehoyksikkö..

Volvo CE:n sitoutumisesta luotettavan sähköisen ekosysteemin turvaamiseen kertoo myös uusi digitaalinen My Equipment -sovellus, joka auttaa asiakkaita hallitsemaan latausprosessia tehokkaammin.

Volvo Day 2024 - PU40 Power UnitPU40 tehoyksikkö on yksi monista joustavista latausratkaisuista.

Carl Slotte Carl Slotte, Euroopan alueen myyntipäällikkö kertoo: " Volvo Days osoittaa, kuinka pitkälle olemme edenneet sähköistämispolullamme, ensimmäisestä kaupallisesta lanseerauksestamme vuonna 2019 aina tämän päivän laajaan sähköisten koneiden ja latausratkaisujen valikoimaan, jota täydentävät älykkäät digitaaliset työkalumme. Askeleemme keskikokoisten ja raskaiden koneiden sähköistämiseen luovat mahdollisuuksia yhä useammille asiakkaille vähentää hiilidioksidipäästöjään ja hyödyntää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kun yhteiskunnat maailmanlaajuisesti siirtyvät kohti vähähiilistä tulevaisuutta."

Yhteistyötä asiakassuosion edistämiseksi

Tapahtuma korostaa myös Volvo-konsernin vahvuutta, ja useita yhteistyöprojekteja on suunniteltu edistämään innovaatiota ja tukemaan teollisuuden muutosta. Esimerkiksi Volvo Financial Services esittelee, kuinka se räätälöi rahoitustarjouksia asiakkaidensa erityistarpeisiin, kun taas Volvo Trucks esittelee vaikuttavan sähköisen tuotevalikoimansa.

Volvo Day 2024 - EC400

Lisätietoja Volvo Days -tapahtumasta on osoitteessa Volvo Days Press event 2024

 

LISÄTIETOA

Åsa Alström

Strategisen viestinnän johtaja
Volvo Construction Equipment
Sähköposti: asa.alstrom@volvo.com

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com