Construction Equipment Suomi

My Equipment –digitaalinen sovellus

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) on lanseerannut uuden digitaalisen sovelluksen parantaakseen kuljettajien käyttäjäkokemusta, vahvistaakseen sähköistä muutosta ja lisätäkseen tuottavuutta ja energiatehokkuutta.

My Equipment digital tool

My Equipment on suunniteltu erityisesti käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuen. Sovelluksen keskeinen tavoite on tarjota kuljettajille ensiluokkainen digitaalinen käyttökokemus, samalla tarjoten olennaista tietoa laitteen käyttöajasta, tilasta, sijainnista ja energiankulutuksesta. Erityisesti sähkökäyttöisiä laitteita varten suunniteltu sovellus tarjoaa käyttäjille rauhallisen mielen ja työmaalla toimiville henkilöille helpon pääsyn tärkeisiin tietoihin, kuten akun lataustilan etäseurannan avulla. Sovelluksen ilmoitusten ansiosta käyttäjät voivat reagoida nopeasti mahdollisiin lataushäiriöihin varmistaen, että he voivat hyödyntää sähkökäyttöisiä rakennuskoneitaan optimaalisesti. Lisäksi My Equipment kykenee integroitumaan myös dieselkäyttöisiin laitteisiin tarjoten asiakkaille lisätietoja polttoaineen tasosta ja muista olennaisista tiedoista.

Volvo CE:n kestävän energiapalveluiden huolto-omistaja Ben Ditchcreekin mukaan tarve sähkökoneiden kuljettajille suunnitellulle digitaaliselle käyttöliittymälle oli kiireellinen. "Halusimme varmistaa, että kuljettajat voivat nopeasti ja vaivattomasti tarkistaa latauksen reaaliaikaisen tilan, olipa he sitten tauolla tai saapumassa työmaalle. Tämä parantaa heidän valmiuksiaan ja auttaa heitä valmistautumaan tuottavaan työpäivään. Elektronisten autojen käyttäjät ovat jo tottuneet seuraamaan lataustilaa ja muita tekijöitä mobiililaitteillaan, ja haluamme tarjota vastaavan huipputason asiakasratkaisun rakennusteollisuudelle. Sovelluksemme on suunniteltu erityisesti nykyaikaisen rakennustyömaan vaatimuksiin", Ditchcreek kertoo.

Koska sovellus on saatavilla millä tahansa verkkoselaimella tai laitteella, sen odotetaan helpottavan uusien käyttäjien perehdyttämistä ja nopeuttavan heidän yhdistämistään kaikkien työmaan sähköisten koneiden tilaan. Näihin kuuluvat Volvo CE:n johtava valikoima sähköisiä pienkoneita, kuten EC18 Electric, ECR18 Electric ja ECR25 Electric -kaivukoneet sekä L20 Electric ja L25 Electric -pyöräkuormaajat sekä keskikokoinen EC230 Electric -kaivukone.

My Equipment -sovelluksen ensimmäinen julkaisu on integroitu CareTrack-peruspakettiin, mikä mahdollistaa käyttäjä- ja konepääsyn helpon hallinnan. Tulevissa julkaisuissa tulee olemaan lisäominaisuuksia, jotka kuuluvat maksulliseen tilauspalveluun.

Sovellus otetaan käyttöön valituilla markkinoilla Euroopassa kesäkuusta alkaen, sekä myöhemmin Pohjois-Amerikassa ja muilla kansainvälisillä markkinoilla.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com