Construction Equipment Suomi

Volvo CE Finland - Nimitysuutisia

Nimityksiä Volvo CE Finlandissa, vahvistuksia konemyyntiin, asiakkuuksien koordinointiin sekä jälkimarkkinointiin!

Volvo CE Finland - nimitysuutisia

1.9.2020

Pasi Rautiainen

Pasi Rautiainen on nimitetty Pirkanmaan alueen konemyynnin piiripäälliköksi. Pasilla on yli 30 vuoden kokemus raskaan kaluston ja konekaupan parissa. Hän siirtyi Volvo CE:lle Suomen Rakennuskone Oy:n palveluksesta, jossa hän on vastannut Komatsu -asiakkuuksista yhteensä yli 10 vuoden ajan, aiemmin Itä-Suomessa ja nykyään Pirkanmaan alueella.

Pasin toimisto: Pirkkala, Tuottotie 8
Hänet tavoittaa numerosta:  0400 495 192,
email: pasi.rautiainen@volvo.com

1.9.2020

Janne Paakkunainen

Janne Paakkunainen on nimitetty Oulun alueen konemyynnin piiripäälliköksi. Janne toimii Jani Tolosen työparina. Janne on toiminut aiemmin Novatronilla Pohjois-Suomen aluepäällikkönä.

Jannen toimisto: Oulunsalo, Pajakuja 1
Hänet tavoittaa numerosta:  040 922 4915,
email: janne.paakkunainen@volvo.com

17.8.2020

Jarno Laaksonen

Jarno Laaksonen on nimitetty jälkimarkkinointipäälliköksi, vastuualueena valtakunnalliset huolto- ja varaosatoiminnot. Jarnolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus kevyen ja raskaan kaluston jälkimarkkinoinnista sekä huoltotoimintojen kehittämisestä. Jarno siirtyi Suomen Euromasterin palveluksesta, jossa hän on vastannut Euromaster Suomen huoltotoimintojen ja -verkoston rakentamisesta sekä palvelulaadun ja tehokkuuden kehittämisestä. 

Jarnon toimisto: Vantaa, Kärkikuja 2
Hänet tavoittaa numerosta:  050 435 7165,
email: Jarno.Laaksonen@volvo.com

17.8.2020

Teemu Tallqvist

Teemu Tallqvist on nimitetty Avainasiakaspäälliköksi. Teemun vastuualueena on Volvon kansainvälisten ja kotimaisten Key Account -asiakkuuksien koordinointi Suomessa sekä hankintakilpailutusten keskitetty hallinnointi. Teemulla on laaja kokemus vastaavista tehtävistä LeasePlan Finlandin ja Vehon palveluksessa.

Teemun toimisto: Vantaa, Kärkikuja 2
Hänet tavoittaa numerosta:  050 430 5639,
email: teemu.tallqvist@volvo.com