Construction Equipment Suomi

Volvo esittelee Pariisin Intermatissa 2018 vahvan valikoiman siivittääkseen asiakkaita menestykseen

Globaalin talouden takana vaikuttavat suuret tekniset, sosiaaliset ja ilmastolliset voimat. Volvo Group tuo Intermatiin paketin koneita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaita menestymään ja todistavat sen valmiudesta "rakentaa huomista" ("Building Tomorrow").

Muuttuvassa yhteiskunnassa Volvolla on tarjota koneita, palveluja ja jakeluverkosto asiakkaiden tukemiseksi projektin koosta riippumatta. Tämä on viesti, jonka Volvon "Huomista rakentamassa" -teemainen näyttelyosasto Pariisin Intermat-messuilla välittää messukävijöille.

4 800 m2:n kokoisissa ulko- ja sisänäyttelytiloissa Volvo Construction Equipment (Volvo CE) esittelee valikoiman uusia ja päivitettyjä koneita – kaivukoneita, pyöräkuormaajia, asfaltinlevittimiä ja jyriä – sekä huipputekniikkaa edustavan Volvo Co-Pilot -kosketusnäyttötablettinsa, jolla ohjataan kaikkia Volvo Assist -toimintoja.

Volvon palveluihin yhdistettyinä nämä koneet ovat valmiina auttamaan asiakkaitaan menestymään. Volvo CE ja sisaryrityksensä Volvo Trucks, Volvo Penta, Volvo Buses ja Volvo Financial Services muodostavat yhdessä ainutlaatuisen Volvo Groupin, joka toimii yhteistyökumppanina maailman suurimmissa rakennusprojekteissa, esimerkiksi meneillään olevassa 100 miljardin euron arvoisessa Grand Paris -infrastruktuuriprojektissa.

Suunniteltu kaupunkiympäristöihin

Volvo reagoi lisääntyvään kaupungistumiseen esittelemällä Pariisin Intermat-messuilla kolme uutta lyhyen kääntösäteen konetta – yhden tela-alustaisen kaivukoneen, ECR355ENL:n, yhden pyöräalustaisen kaivukoneen, EWR170E:n ja yhden minikaivukoneen, ECR18E:n. Nämä kaivukoneet ovat ihanteellinen valinta ahtaille työmaille ja tarjoavat Volvolle tyypilliset alhaisen melutason, alhaisen polttonesteenkulutuksen ja vähäiset päästöt.

ECR18E ei ole Intermatin ainoa minikokoinen tähti. Messujen toinen minikokoinen kohokohta on Intermat Innovation Award -palkinnon voittanut EX2. Tämä täysin sähkökäyttöisen minikaivukoneen prototyyppi on päästötön ja vastaaviin tavanomaisiin koneisiin verrattuna 10 kertaa tehokkaampi ja hiljaisempi sekä kokonaiskustannuksiltaan edullisempi. Sen uskotaan olevan maailman ensimmäinen täyssähköisen minikaivukoneen prototyyppi.

volvo-esittelee-pariisin-intermatissa-2018-02-1920-vahvan-valikoiman-siivittääkseen-asiakkaita-menestykseen
Lisääntyvä kaupungistuminen kasvattaa myös erityisten purku- ja kierrätyskoneiden kysyntää, mistä syystä Volvo omistaa osan ulkonäyttelyalueestaan Intermatissa tälle sektorille. Purku- ja kierrätysalueella esitellään muun muassa EC380E, joka on nyt saatavana valinnaisella korkealle ulottuvalla jatkepuomilla varustettuna, sekä upouusi EW240E MH -materiaalinkäsittelijä. Näillä alueilla Volvon asiantuntemuksesta turvallisuuden suhteen on erityistä hyötyä.

Kattavampi jyrä- ja asfaltinlevitinmallisto

Lisäksi Volvo on laajentanut tarjontaansa tienrakennussegmentissä. Intermat-messuilla Volvo CE esittelee uuden P6820D-levittimen, jossa on uusi elektroninen levittimen hallintajärjestelmä EPM3 ja Pave Assist, sekä DD105-asfalttijyrän, joka on nyt saatavana värähtelevällä rummuilla varustettuna. Tämän uusimman esittelyn ansiosta Volvon maa- ja asfalttijyrien valikoima on nyt kattavampi kuin koskaan ennen.

Muita huomionarvoisia Intermatissa esiteltäviä koneita ovat L260H-pyöräkuormaaja Eurooppaa varten ja päivitetty L180H-pyöräkuormaaja täysin uudella voimansiirrolla varustettuna.

Täydennys Volvo Co-Pilot -valikoimaan

Intermatissa esitellään myös ensimmäistä kertaa Euroopan-laajuisesti Volvo Co-Pilot -sovellukset Haul Assist ja Dig Assist, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta tuottamalla reaaliaikaista tietoa ohjaamossa olevaan näyttöön dumpperien ja kaivukoneiden kuljettajia varten. Uusi Haul Assist -toiminto näyttää lisäksi Volvon valinnaisen On-board Weighing -järjestelmän tuottamaa tietoa, joka auttaa muita kuljettajia ja työmaan henkilöstöä pitämään silmällä "liikennevalo"-järjestelmällä varustettujen dumpperien kuormaustilaa.

Tämän uusimman Assist-toiminnon esittely täydentää Volvo Co-Pilot -valikoiman, joka koostuu ominaisuuksista Haul Assist, Load Assist, Dig Assist, Pave Assist ja Compact Assist. Volvo Co-Pilotin sisältyminen kaikkiin Intermatissa esillä oleviin koneisiin lähettää asiakkaille vahvan viestin valmistajan valmiuksista toimittaa Co-Pilot-toiminnolla varustettuja koneita muutaman seuraavan kuukauden aikana.

Assist-toiminnot nyt saatavina 3D-muodossa

Asiakkaat voivat tilata avustustoiminnot tarvittavasta tarkkuustasosta riippuen muodoissa 2D, Infield Design (Volvon kehittämä ohjelma, joka sijoittuu 2D- ja 3D-muotojen väliin) ja nyt myös Topconin kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta 3D-muodossa. Tulevaisuudessa asiakkaat voivat valita myös yhteistyössä Trimblen ja Leican kanssa valmistetun 3D-ohjelmiston.

Volvo Co-Pilot on tehdasasenteinen, mutta se voidaan myös jälkiasentaa asiakkaalla jo oleviin Volvo-koneisiin. Koska laitteisto on Volvon valmistama ja Volvon asentajien asentama, se on asennettu luotettavasti ja sitä koskee Volvo-takuu.

Tehdasasenteisten rototilttien kattava saatavuus

Volvo CE tarjoaa myös Steelwrist-rototilttien tehdasasennuksen 15:een kaivukonemalliin Euroopassa. Muun merkkisiä rototilttejä on saatavana asiakkaan toiveista riippuen, mutta ei tehdasasenteisina.

Uudet toimintavarmuuspalvelut

Volvo CE markkinoi Intermatissa Volvo Services -kattokäsitteen alla uusia Proactive Monitoring- ja Health Reports -palvelujaan. Proactive Monitoring -palvelun avulla jälleenmyyjät seuraavat aktiivisesti hälytyksiä ja vikakoodeja asiakkaan koneessa ja etädiagnosoivat mahdolliset ongelmat. Tekemällä ennakoivaa huoltoa jälleenmyyjät voivat auttaa minimoimaan käyttökatkot ja korjauskustannukset. Kuntoraportit (Health Reports) tarjoavat samaan tapaan diagnoosin koneen ongelmasta auttaen suunnittelemaan kunnossapidon tai tuomaan esille virheellisestä toiminnasta tai käyttötavasta johtuvia ongelmia. Samaan aikaan Volvo CE ottaa Euroopan markkinoilla käyttöön uuden kaksivuotisen varaosatakuun.

Volvo Groupin vahvuus

Yhtymään kuuluvat yritykset Volvo Trucks, Volvo Penta ja Volvo Financial Services ovat myös täysillä mukana Intermatissa korostamassa Volvo Groupin vahvaa, kokonaisvaltaista tarjontaa. Volvo Trucksin tienrakennusautot työskentelevät rinnan Volvon maanrakennuskoneiden kanssa, ja Volvo Pentan teollisuusmoottorit työmaiden muuta laitteistoa varten tekevät huoltamisesta helppoa. Grand Paris -projektin tapaiset megaprojektit havainnollistavat tämän kumppanuuden hyötyjä käytännössä ja ovat esimerkkejä Volvon jatkuvasta sitoutumisesta Ranskan markkina-alueeseen.

Kuva 1: Volvon sisänäyttelyalue Intermat Paris 2018 -messuilla
Kuva 2: Volvon ulkonäyttelyalue Intermat Paris 2018 -messuilla