Construction Equipment Suomi

Volvo CE esittelee 10-tonnisen täryjyrän

Uudella oskillointitekniikalla varustettu Volvo Construction Equipmentin DD105 OSC -kaksirumpujyrä pystyy jyräämään tehokkaasti varovaisuutta vaativilla alueilla, kuten silloilla, putkien päällä ja lähellä asuinalueita.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

Volvo Construction Equipmentin 10-tonninen DD105 OSC -asfalttijyrä on suunniteltu tehokkaaksi ja se parantaa tuottavuutta minimoiden samalla polttonesteenkulutuksen, päästöt ja melun.
Pystysuuntaisen tärinän eliminoivan Volvon oskillointiteknologian ansiosta DD105 OSC tarjoaa hyvän jyräyskyvyn ja vaurioita aiheuttamattoman oskillointiliikkeen. Tällöin ympäröivälle pinnalle välittyy vähemmän rasitusta ja jyrääminen varovaisuutta vaativilla alueilla, kuten silloilla, putkien päällä ja lähellä asuinalueita, on mahdollista.
DD105 OSC -mallissa on hankauksenkestävästä seosteräksestä valmistetulla karaistulla pinnalla varustettu 1 680 mm (66.1 in) leveä rumpu sekä edistynyt Tier 4 Final D3.8 -Volvo-moottori, jonka avulla tämä kestävä kone tuottaa korkean suorituskyvyn.

Räätälöityä jyräystä vähemmillä jyräyskerroilla


Oskillointitekniikan lisäksi kone sopeutuu helposti erilaisiin työmaihin. Koska rumpua voidaan käyttää joko kahdeksalla tai kahdella amplitudiasetuksella, muutoksia voidaan tehdä ympäristön ja materiaalin syvyyden mukaan, mikä tekee koneesta entistä monipuolisemman. Valitsemalla seoksen ominaisuuksiin ja paksuuteen parhaiten soveltuvan amplitudin kuljettaja saavuttaa korkeamman työn laadun vähemmillä jyräyskerroilla. Volvon asfalttijyrä DD105 OSC T4F
DD105 OSC on valmistettu kovaa työtä varten ja siinä on ominaisuuksia, jotka on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Avoimessa ROPS/FOPS-katoksessa ja valinnaisessa umpiohjaamossa mukavuus, hallinta ja näkyvyys yhdistyvät tuottavaksi kuljettajan ympäristöksi. Ilmajousitetulta istuimelta käsin kuljettaja näkee koko työmaan ja hänellä on suora näköyhteys alas rumpuun ja suihkutustankoihin, jolloin turvallisuus ja jyräystarkkuus paranevat. Näkymää reunakiveyksiin ja esteisiin parantaa sivullesiirto-ohjaus, joka tekee jyräämisestä tarkempaa. Ergonomisesti sijoitettujen hallintalaitteiden ja ohjaussauvan ansiosta kuljettajan on helpompi ohjata, ja Anti-Slip Control -ominaisuuden ansiosta hän voi helposti lastata ja purkaa lastin vaurioittamatta päällystettä.

Äärimmäinen suorituskyky ja toimintavarmuus


Vaihtelevia työmaaolosuhteita varten Volvo DD105 OSC -kaksirumpujyrässä on tasaisen ja yhtenäisen asfalttimaton varmistavia ominaisuuksia. Rummun tärytinjärjestelmän ansiosta kuljettajat voivat saavuttaa tavoitetiheyden eri käyttötilanteissa hyödyntämällä suurta keskipakovoimaa ja 8 amplitudin vaihtoehtoa. Asianmukaisilla amplitudeilla jyrä toimii tehokkaammin ja auttaa kuljettajaa saavuttamaan korkealaatuisen lopputuloksen vähemmillä jyräyskerroilla.
DD105 OSC:ssä on alan johtava kolmoissuodatettu rummun automaattikastelujärjestelmä, joka tarjoaa yhtenäisen rummun peiton ja säädettävän virtauksen materiaalin takertumisen estämiseksi. Ensiö- ja varapumppujen, kummankin rummun ensiö- ja varasuihkutustankojen, käsin huollettavien suuttimien ja rummunpyyhkimien ansiosta rummun automaattikastelujärjestelmä tarjoaa lyömättömän tehokkuuden ja huippuluokan toimintavarmuuden.

Helppoa elämää


Kuljettajan mukavuutta ja tuottavuutta parantavien ominaisuuksien lisäksi DD105 OSC -kaksirumpujyrä on suunniteltu helposti huoltaa ja ylläpitää. Ylös käännettävä konepelti tarjoaa täydellisen pääsyn moottoriin ja hydrauliikan komponentteihin tehokkaita huoltotarkastuksia ja kunnossapitoa varten. Asentajat voivat avata päivittäisen huollon luukut yhdellä avaimella, ja sulakkeet ja releet on koottu yhteen. Kun moottoriin, jäähdyttimeen, akkuun ja suodattimiin pääsee käsiksi maan tasalta, päivittäiset tarkastuskohdat ovat esteettä esillä ja ylläpito on helppoa. Volvon kattava paikallisten jälleenmyyjien tukiverkosto varmistaa koneen toimintavarmuuden auttaen asiakkaita saavuttamaan maksimituoton ja kasvattamaan liiketoimintaansa.


Tärkeimmät erittelyt:
Työpaino (varustettuna ROPS:lla) kg 9 851
lb 21,718
Rumpu tai jyräysleveys mm 1 680 - 1 680
" 66.1 - 66.1
Moottorin nimellisteho kW 85
hv(imp) 114
Tärinätaajuus Hz 39
v/min 2,340
Amplitudi mm 0.72
" 0.0283
Kokonaispituus mm 4 650
" 183.1
Kokonaisleveys mm 1 838
" 72.4
Kokonaispituus mm 2999
" 118.1

Siirry tuotesivulle.