Construction Equipment Suomi

Volvo CE Finland Laajentaa

Maansiirtokoneiden huolto-organisaatio laajenee Pohjois-Suomeen

Volvo CE laajentaa Pohjois-Suomeen

Volvo Construction Equipment Finland Oy:n liiketoimintastrategian mukaan yhtiö vastaa jatkossa itse huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisesti ja laajentaa huolto-organisaationsa myös Pohjois-Suomeen kevään 2019 aikana. Asiakkaanamme saat jatkossa yhdeltä luukulta niin maansiirtokoneiden myynnin, huollon kuin varaosatkin.

Olemme kuunnelleet toiveitanne ja keskitämme huollon, myynnin ja varaosat yhteen organisaatioon koko Suomessa. Yhden luukun periaate nopeuttaa ja selkiyttää asiakaspalveluamme, kun asiakasprosessit, toimintamallit ja laatukriteerit yhdenmukaistuvat. Muutos mahdollistaa myös entistä paremmin uusien palveluiden kehittämisen ja tarjoamisen.

Maansiirtokoneidemme huollosta Pohjois-Suomen alueella on tähän asti vastannut Wetteri Power, ja yhteistyö jatkuu sopimuskauden loppuun 31.5.2019 asti.

Perustamme kiinteät huoltotoimipisteet Ouluun ja Rovaniemelle sekä huollon satelliittipisteet Kemiin ja Kajaaniin, joista käsin mekaanikkomme palvelevat teitä kaikkialla Pohjois-Suomen alueella. Panostamme jatkossa vahvasti myös mobiiliin kenttähuoltoon.

Rakennamme alkuvuoden aikana oman organisaation Pohjois-Suomeen ja otamme huoltovastuun 1. kesäkuuta 2019. Alkuun rekrytoimme noin parikymmentä henkilöä eri tehtäviin ja aloitamme rekrytoinnin heti. Oulun toimipisteen vetäjä siirtyy Pohjois-Suomeen omasta organisaatiostamme.

Volvo Construction Equipment Finland Oy:n Pohjois-Suomen huolto-organisaatio vastaa jatkossa myös Volvo Penta -teollisuusmoottoreiden huollosta ja varaosista.

Wetteri Power toimii edelleen Volvo-perheessä kuorma-autojen jälleenmyyjänä Pohjois-Suomessa.

Rauhallista joulun odotusta,

 Jenni Lampinen
   Rami Katajisto
 palvelumyyntipäällikkö    toimialapäällikkö
 puh. 040 706 2202    puh. 050 401 1470
jenni.lampinen@volvo.com   rami.katajisto@volvo.com