Construction Equipment Suomi

Volvon suurin dumpperi A60H: silkkaa käyttöaikaa

Volvo Construction Equipmentin isompi, kestävämpi ja parempi 60 tonnin luokan A60H-dumpperi on aina käytettävissä työhön. Jykevän rakenteensa, helpon huollettavuutensa ja erinomaisen Volvo-jälleenmyyjäverkoston ansiosta tämä huippuluotettava kone varmistaa keskeytymättömän tuotannon.

Volvon suurin dumpperi A60H: silkkaa käyttöaikaa

Uusi 55 tonnin (60 ton) A60H on Volvo Construction Equipmentin tähän saakka suurin dumpperi, ja se on aina valmiina töihin. Raskaisiin kuljetustehtäviin vaativissa maasto-olosuhteissa, esi-merkiksi louhoksissa, avokaivoksissa ja suurissa maansiirto-operaatioissa, suunnitellun A60H:n pitkä käyttöikä, laatu, luotettavuus ja kestävyys ovat juuri sitä, mitä Volvolta odotetaan ja tekevät kuljetuksesta helpompaa ja tehokkaampaa.

Järeiden etu- ja takarungon, vetokoukun ja märkälevyjarrujen ansiosta A60H:n käyttöaika on entistä parempi. Mutta ei tässä kaikki. Volvon tunnettu kestävyys ja takuuvaihtoehtojen tarjoama tuki varmistavat sen, että koskaan ei tarvitse olla huolissaan siitä, tuleeko työ tehdyksi. Voimakkuus ja kestävyys ovat A60H-dumpperin tavaramerkit.
Volvo CE on kulkenut pitkän matkan vuodesta 1966, jolloin sen ensimmäinen 10 tonnin dumpperi, "Grus-Kalle", tuotiin markkinoille. Viisikymmentä vuotta ja 50 tonnia myöhemmin Volvo on edelleen maailman johtava dumpperien valmistaja. Se keksi konseptin ja on kehittänyt näitä koneita yli puoli vuosisataa.

enemmän vähemmällä
A60H auttaa parantamaan liiketoimintasi tehokkuutta siirtämällä enemmän vähemmällä. Volvon alan johtava polttonestetehokkuus, innovatiivinen tekniikka ja ratkaisevan tärkeät käyttötietotyökalut auttavat sinua optimoimaan tuotantosi, hallitsemaan huoltokustannuksiasi ja maksimoimaan sijoittamasi pääoman tuoton.

A60H:n hyötykuorma on ennätykselliset 55 tonnia (60 ton), mikä alentaa tonnikohtaisia kustannuksia. Moderni muotoilu suurentaa tilavuutta ja parantaa polttonestetehokkuutta, joten enemmän materiaalia voidaan siirtää vähemmällä.

A60H:ssa on 16 litran Volvo-moottori, jonka maksimiteho on 495 kW, vääntö 3 200 Nm ja polttonestetehokkuus erinomainen. Ja koska polttonestetehokkuus on taattu, A60H:n tuottavuus ja siihen sijoitetun pääoman tuotto ovat parempia.

Jälleenmyyjäverkko
Mielenrauhaa antaa Volvon laaja jälleenmyyjäverkosto, jolta saa aina tarvittaessa tukea. Volvo tarjoaa useita palveluja, paikallistuntemusta ja maailmanlaajuista kokemusta, mm. telematiikkajärjestelmiä koneiden valvontaan ja erinomaisen varaosien saatavuuden. Tämä kaikki optimoi tuottavuuden ja minimoi käyttökustannukset.

Alan johtava huoltokohteiden saavutettavuus tekee A60H:n huoltamisesta helppoa ja nopeaa. Etusäleikkö kääntyy alas ja toimii huoltotasona, jossa on luistamattomat portaat. Moottorin alla olevaan suojalevyyn yhdistetty sähkötoiminen konepeitto avautuu 90 astetta, joten koko moottoritilaan pääsee käsiksi turvallisesti.

Käyttötiedot
Kun käytät A60H:ta, käytettävissäsi on arvokasta tietoa, jonka avulla voit parantaa tehokkuutta työmaalla ja säästää kustannuksissa. Volvon älykkäillä järjestelmillä, kuten MATRIS™, CareTrack™ ja ajoneuvon oma punnitusjärjestelmä, asiakas voi optimoida tuotannon ja minimoida käyttökustannukset. Volvo käyttää uusinta tekniikkaa koneen toiminnan ja tilan valvontaan ja neuvoo parhaat keinot tuottavuuden lisäämiseen. Ajoneuvon oma punnitusjärjestelmä varmistaa optimaalisen kuorman jokaisella kierroksella. Tämä maksimoi tuotannon, edistää polttonestetehokkuutta ja vähentää koneen kulumista kaikissa työmaaolosuhteissa ja tehtävissä. Lisäksi kattava asiakastukisopimusvalikoima tarjoaa ennaltaehkäisevää huoltoa, kokonaiskorjauksia ja useita käytettävyysaikapalveluja , mikä mahdollistaa ylläpitokustannusten täydellisen hallinnan.

Volvo articulated hauler a60h

Riko tuottavuusennätykset 
Saavuta tuotantotavoitteet nopeammin A60H:n kanssa. Nosta ansiotasoasi suuremmalla hyötykuormalla ja paremmalla tuottavuudella, jotka pienentävät tonnikohtaisia kustannuksia. A60H on kaikkein suurin dumpperi, jonka sataprosenttinen maastosuorituskyky, tunnettu Volvo-tekniikka ja vaikuttava hyötykuorma edistävät kestävää toimintaa vuodesta toiseen.

Se pystyy siirtämään enemmän tonneja tunnissa ja antaa sataprosenttisen tehon kaikissa olosuhteissa. Markkinoiden suurimman dumpperin hyötykuorma raskaissa olosuhteissa on suurempi ja tuottavuus jopa 40 % Volvon edellistä suurinta dumpperia parempi. Se on myös dumpperikonseptin täydellinen edustaja, koska se tarjoaa täydellisen liikkuvuuden, jonka ansiosta asiakkaat pääsevät työmaalla kaikkialle ja pystyvät nousemaan jyrkempiä rinteitä. Työskentele kaikkina vuodenaikoina kaikissa maastoissa ja käyttökohteissa tarpeisiisi mukautetuilla konekokoonpanoilla ja renkailla, jotka on optimoitu tätä 60 tonnin konetta varten.

Uraauurtavassa A60H:ssa on Volvon uusimpia innovaatioita. yhteensovitettu voimansiirto, automaattiset käyttöyhdistelmät, sataprosenttiset tasauspyörästöjen lukot, maastoteli, hydromekaaninen ohjaus ja aktiivinen jousitus tekevät tästä koneesta lyömättömän. Suuremmat kuljetusnopeudet vaativissa olosuhteissa mahdollistavalla aktiivisella hydraulisella etujousituksella varustettu A60H optimoi kuljettajan mukavuuden ja vakauden ajon aikana ja nostaa tuottavuuden täysin uudelle tasolle, koska enemmän materiaalia voidaan siirtää lyhyemmässä ajassa.

Kuljettajan valinta 
Kun työmaalla on valittavissa muitakin koneita, useimmat kuljettajat pitävät Volvoa parhaana. Keskelle asemoitu, loistava ohjaus, erinomainen jousitus, alhainen melutaso, ilmastointi, tila ja näkyvyys vähentävät kuljettajan väsymistä ja tehostavat työtä. Mukavuuden, hallinnan, helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden tasokkuus vetoaa kuljettajiin, ylläpitämään tuottavuutta tunnista ja päivästä toiseen.

A60H:n kippaustukijärjestelmä, mäkiavustin ja lastaus- ja kippausjarru auttavat kuljettajaa säilyttämään hallinnan kaikissa tilanteissa ja lisäävät tuottavuutta ja turvallisuutta.
Useat turvallisuusominaisuudet, kuten erinomainen näkyvyys ja tehokas valaistus, auttavat pitämään kuljettajan ja koneen ympärillä työskentelevät henkilöt turvassa vaativimmissakin työympäristöissä, olipa kyse kuljettajasta, kouluttajista, mekaanikoista tai työmaan työntekijöistä.

Tärkeimmät erittelyt:

Tärkeimmät erittelytLoppu. 

Huhtikuu 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press
Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa 
Director, External Communications 
Volvo Construction Equipment 
Puh: +32 490 65 96 68 
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh: +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com