Construction Equipment Suomi

Uudet eri käyttötarkoituksiin kehitetyt kauhat parantavat Volvon pyöräkuormaajien tuottavuutta ja kannattavuutta

Volvo Construction Equipmentin pyöräkuormaajien kauhavalikoimaan lisätyissä uusissa kauhoissa yhdistyvät älykäs suunnittelu ja ylivoimainen kestävyys, joiden ansiosta ne kestävät pitkään ja toimivat tehokkaasti kunkin työmaan käyttökohteissa ja olosuhteissa.

Uudet eri käyttötarkoituksiin kehitetyt kauhat parantavat Volvon pyöräkuormaajien tuottavuutta ja kannattavuutta
Volvo Construction Equipmentin pyöräkuormaajien kauhavalikoimaan lisätyissä uusissa kauhoissa yhdistyvät älykäs suunnittelu ja ylivoimainen kestävyys, joiden ansiosta ne kestävät pitkään ja toimivat tehokkaasti kunkin työmaan käyttökohteissa ja olosuhteissa.

Volvo Construction Equipment on esitellyt kolme uutta kauhaa Volvon pyöräkuormaajamalleihin L110 - L350: Volvon hiekkakauhan, Volvon tasapohjaisen uudelleenkäsittelykauhan sekä Volvon uudelleenkäsittelykauhan, joka korvaa nykyisen mallin.

Volvon käyttökohteisiin optimoitujen uudelleenkäsittely- ja hiekkakauhojen ansiosta pyöräkuormaajat voivat työskennellä maksimikapasiteetillaan säästäen asiakkaiden aikaa, rahaa ja vaivaa. Laajasta työvälinevalikoimasta Volvon asiakkaat voivat valita työmaansa vaatimuksiin parhaiten sopivat ja odotukset ylittävät välineet, jolloin heidän kannattavuutensa paranee.

Toimiva muotoilu
Älykkäästi suunnitellut Volvon uudelleenkäsittely-, tasapohjaiset uudelleenkäsittely- ja hiekkakauhat ovat muotonsa, pohjan ja takaosan kokojen välisen tasapainoisen suhteen ja upotettujen reikien ansiosta helppoja täyttää. Näiden tuottavuutta parantavien ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat tehdä enemmän suuremmalla nopeudella, samalla kun polttonestetaloudellisuus paranee jopa 20 %.

Optimoidut valumissuojat estävät materiaalin pääsyn vivustoon suojaten sitä paremmin, ja kaarevat sivulevyt tehostavat työskentelyä estämällä tehokkaasti materiaalin putoamisen kauhasta. Jotta eri materiaalilaadut eivät sekoitu keskenään, kauhoissa on minimoidut taskut.

Tuottoa joka kauhalla
Volvon uudelleenkäsittelykauha on ihanteellinen kumppani louhoksille ja sorakuopille erittäin tuottavaa ja polttonestetehokasta uudelleenkäsittelyä varten. Helposti täytettävän ja jaksoaikoja lyhentävän kauhan ansiosta koneiden omistajat voivat odottaa parasta mahdollista suorituskykyä sekä alentuneita polttonestekustannuksia. Volvon uudelleenkäsittelykauhan avulla kuljettajat voivat tehdä entiset työt vähemmällä polttonesteellä, jolloin materiaalia voidaan kuormata enemmän alhaisemmilla kustannuksilla.

Volvo rehandling bucketVolvon tasapohjainen uudelleenkäsittelykauha on täydellinen valinta käsiteltyjen materiaalien, kuten hiekan, soran ja kiviaineksen käsittelyä, kasaamista ja kuormaamista varten. Hiekalla tai muulla pehmeällä pohjalla kauha maksimoi pidon ja murtovoiman pitäen samalla työskentely-ympäristön puhtaana lyömättömän tuottavuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi.

Volvo rehandling flat floor bucketVolvon hiekkakauha on paras mahdollinen valinta työskentelyyn pehmeällä pohjalla, jolla renkaiden pito on huonontunut. Hiekan tai hienojakoisen kiviaineksen käsittelyyn suunnitellun kauhan pitkä pohja maksimoi tunkeutumisen maa-ainekseen pidon parantamiseksi, ja pohjan tasainen muoto auttaa pitämään työskentelyalueen puhtaana ja tasaisena.

Volvo sand bucketVolvon valmistama, Volvoa varten
Rankkoja olosuhteita kestämään suunnitellut Volvon uudelleenkäsittely-, tasapohjaiset uudelleenkäsittely- ja hiekkakauhat perustuvat vuosikymmenten suunnittelukokemukseen ja kestävät pitkään. Kaikkien Volvon työvälineiden tavoin nämä uusimmat tulokkaat ovat käyneet läpi laajat testit korkeimman mahdollisen tuottavuuden ja kestävyyden varmistamiseksi kaikissa käyttökohteissa.

Kauhojen pitkän käyttöiän varmistamiseksi niiden kriittisissä osissa on käytetty erikoislujaa terästä ja kulutusta kestäviä osia, jolloin odottamattomia seisokkeja on minimaalisen vähän. Laitettiinpa Volvon kauhat kuinka lujille tahansa, ne on valmistettu kestämään ja takaamaan äärettömän hyvä käyttövarmuus ja korkea tuottavuus.

Sen lisäksi, että asiakkaat saavat markkinoiden tuottavimmat ja luotettavimmat kauhat, he saavat myös erinomaista tukea Volvon globaalilta jälleenmyyjä- ja huoltoverkostolta. Kun kuluvia osia on vaihdettava, niitä on varmasti saatavilla. Volvo on sitoutunut tarjoamaan positiivista tuottoa asiakkaidensa investoinnille.

Tärkeimmät tekniset tiedot:

Tärkeimmät tekniset tiedotTärkeimmät tekniset tiedot*Saatavana pulttikiinnitteisellä terällä lisävarusteena. Pulttikiinnitteinen terä lisää tilavuutta 0,2 m³ \[0,26yd³\]
**Tilavuus perustuu kulumattomaan kauhaan

June 2016
 

Loppu.

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press
Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh.: +32 490 65 96 68
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Puh.: +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com