Construction Equipment Suomi

Volvon G-sarjan dumpperit: keskeytymätöntä tuotantoa

Volvo Construction Equipmentin G-sarjan dumpperit varmistavat keskeytymättömän tuotannon. Niiden luotettavuus perustuu jämäkkään rakenteeseen, helppoon huollettavuuteen ja erinomaiseen Volvo-jälleenmyyjäverkostoon. Tämä yhdistelmä takaa kaikkien aikojen parhaan käyttöajan.

Volvon G-sarjan dumpperit: keskeytymätöntä tuotantoa

Volvo Construction Equipmentin uudet G-sarjan dumpperit, joiden hyötykuorma on 25–45 tonnia, ovat aina valmiina töihin. Mallisto – A25G, A30G, A35G, A40G, A45G FS ja uusi 45 tonnin luokan A45G – on suunniteltu raskaisiin kuljetustehtäviin vaativissa maasto-olosuhteissa, esimerkiksi louhoksissa, avokaivoksissa ja suurissa maansiirto-operaatioissa. G-sarjassa pitkä käyttöikä yhdistyy laatuun, luotettavuuteen ja kestävyyteen. Siinä on kaikkea, mitä Volvolta odotetaan, ja se tekee kuljetuksesta helpompaa ja tehokkaampaa.

Voimakkuus ja kestävyys ovat G-sarjan dumppereiden tavaramerkit. Järeiden etu- ja takarungon, vetokoukun ja märkälevyjarrujen ansiosta G-sarjan käyttöaika on entistä parempi. Volvon tunnettu kestävyys laaja kunnossapitovarustevalikoiman tarjoama tuki varmistavat sen, että koskaan ei tarvitse olla huolissaan siitä, tuleeko työ tehdyksi.

Volvo Construction Equipment on kehittynyt valtavasti vuodesta 1966, jolloin sen ensimmäinen 10 tonnin dumpperi tuotiin markkinoille. Uusimmassa G-sarjassa kulminoituu 50 vuotta luotettua Volvon tekniikkaa ja innovaatiota. Volvo on edelleen maailman johtava dumppereiden valmistaja. Se kaupallisti konseptin ja on siitä lähtien kehittänyt ja valmistanut näitä koneita.

Siirrä enemmän vähemmällä
G-sarja on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja siirtämään enemmän vähemmällä. Erinomainen polttonestetehokkuus, innovatiivinen tekniikka ja hyödylliset käyttötietotyökalut auttavat hallitsemaan huoltokustannuksia ja maksimoimaan investoinnin.

G-sarja saa käyttövoimansa Volvon tunnetuista Tier 4 Final / Stage IV -moottoreista, joiden tehoalue ulottuu A25G-mallin 234 kW:sta (318 hv) A45G:n 347 kW:iin (445 hv). Sen polttonestetehokkuus on erinomainen tehosta tai suorituskyvystä tinkimättä. G-sarjan mallit tarjoavat huomattavia parannuksia polttonestetalouteen korvaamiinsa malleihin verrattuna. Volvon moottorin pienemmän joutokäyntinopeuden ansiosta tehokkaimman koneen polttonestettä säästyy vielä lisää. Jokaisen koneen polttonestetehokkuus on optimoitu suhteessa niiden yksilölliseen hyötykuormakapasiteettiin, joten niillä voidaan siirtää enemmän vähemmällä. Dynaaminen ja ennakoiva vaihteenvalinta mukautuu käyttöolosuhteisiin, mikä parantaa mukavuutta ja polttonestetehokkuutta.

Käytön aikana käytettävissä on arvokasta tietoa, jonka avulla voidaan parantaa tehokkuutta työmaalla ja alentaa kustannuksia. Volvon älykkäillä järjestelmillä, kuten MATRIS™, CareTrack™ ja ajoneuvon oma punnitusjärjestelmä, voidaan optimoida tuotanto ja alentaa käyttökustannuksia. Ajoneuvon oma punnitusjärjestelmä varmistaa optimaalisen kuorman jokaisella kierroksella. Tämän lisäksi kattava asiakastukisopimusvalikoima tarjoaa ennaltaehkäisevää huoltoa,perusteellisia korjauksia ja useita käyttöaikapalveluja, mikä mahdollistaa ylläpitokustannusten täydellisen hallinnan.

Pääsy minne tahansa
Volvon dumpperikonsepti tarjoaa täydellisen liikkuvuuden, joten se varmistaa pääsyn kaikkialle työmaalla ja mahdollisuuden nousta jyrkempiäkin rinteitä. Saatavana on useita kaikkina vuodenaikoina kaikissa maastoissa ja käyttökohteissa toimivia päällirakenne- ja alustavaihtoehtoja. G-sarjan lyömätön maastosuorituskyky on Volvon yhteensovitetun voimansiirron ja automaattisen luistoneston sekä sataprosenttisten tasauspyörästöjen lukitusten, maastotelin ja hydromekaanisen ohjauksen ansiota.

Dumpperit ovat yhtä varmaliikkeisiä alamäkiajossa. Hidastimet ja dynaaminen Volvo-moottorijarru varmistavat turvallisuuden ja tuottavuuden. G-sarjan kippaustukijärjestelmä ja lastaus- ja kippausjarru auttavat kuljettajaa säilyttämään hallinnan kaikissa tilanteissa ja lisäävät tuottavuutta ja turvallisuutta.

Kuljettajan valinta
Volvo-dumpperit ovat kuljettajan ykkösvalinta, koska alan johtava ohjaamo tarjoaa tilavan ja mukavan työympäristön.

Mukavuuden, hallinnan, helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden tasokkuus vetoaa kuljettajiin, jotka pystyvät pitämään tuottavuutta yllä tunnista ja päivästä toiseen.Keskelle asemoitu kuljettajan paikka, loistava ohjaus, erinomainen jousitus, alhainen melutaso, ilmastointi, tila ja näkyvyys vähentävät kuljettajan väsymistä ja tehostavat työtä. Myös ergonomisten ja mukavien hallintalaitteiden ymmärtäminen on helppoa. Automaattiset toiminnot lisäävät helppokäyttöisyyttä.

Helppo huollettavuus ja tuki
Alan johtava huoltokohteiden saavutettavuus tekee G-sarjan huoltamisesta helppoa ja nopeaa. Etusäleikkö kääntyy alas ja toimii huoltotasona, jossa on luistamattomat portaat. Sähkötoiminen konepelti avautuu 90 astetta, joten moottoritilaan pääsee käsiksi täysin ja turvallisesti.

Lisää mielenrauhaa antaa Volvon laaja jälleenmyyjäverkosto, jolta saa tukea aina tarvittaessa. Volvo tarjoaa useita palveluja, paikallistuntemusta ja maailmanlaajuista kokemusta, mm. telematiikkajärjestelmät koneiden valvontaan – CareTrack™ and MATRIS™ – ja erinomaisen varaosien saatavuuden. Tämä kaikki optimoi tuottavuuden ja minimoi käyttökustannukset.

Tärkeimmät erittelyt:

Tärkeimmät erittelyt

Loppu.

Huhtikuu 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press 

Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh: int +32 490 65 96 68
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh: int +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com