Construction Equipment Suomi

Volvo voimaa ja tarkkuutta 3- ja 4-tonnisiin minikaivukoneisiin

Volvo Construction Equipmentin uusissa ECR35D, EC35D and ECR40D minikaivukoneissa on mukavat ohjaamot ja edistykselliset, helppokäyttöiset, tarkan toiminnan varmistavat hallintalaitteet.

Volvo voimaa ja tarkkuutta 3- ja 4-tonnisiin minikaivukoneisiin

Hyväksi todettuun malliin perustuvat lyhyen kääntösäteen omaavat ECR35D ja ECR40D -minikaivukoneet toimivat tehokkaasti ja tarkasti ahtaissa tiloissa. Mukavuutta, tehokasta suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä tarjoava perinteisempi EC35D-malli on perusrakenteeltaan samanlainen. Helppo huollettavuus, monikäyttöisyys ja suurempi teho tekevät uusista malleista entistä tuottavampia laajalla käyttöalueella.

Uusissa kolme- ja neljätonnisten luokan Volvo-kaivukoneissa on vahvat, tilavat ja mukavat ohjaamot, joissa voidaan käyttää FOPS, TOPS ja ROPS -suojia. Leveä ovi ja kolmipisteote tekevät sisään- ja uloskäynnistä turvallista, mikä on suuri etu näissä pienissä koneissa, joissa kuljettajan täytyy mennä usein ulos ja sisään. Sisäpuolella monisäätöinen istuin ja konsoli on asennettu samaan jousitukseen, joten ne siirtyvät yhdessä – tämä vaimentaa iskuja ja tärinöitä, vähentää rasittumista sekä parantaa koneen hallittavuutta maasto-olosuhteista riippumatta. Sekä perinteinen malli että lyhyen kääntösäteen mallit tarjoavat erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin.

Pienet koneet, suuri tuottavuus
EC35D:n uusi D1.8A vaiheen 3A Volvo-moottori yhdessä erittäin suorituskykyisen, pehmeätoimisen hydraulijärjestelmä kanssa varmistavat, että asiakkaat saavat enemmän aikaan vähemmällä vaivalla kaikissa töissä. Intuitiivisilla, sormenpäillä ohjattavilla, helppokäyttöisillä säätimillä kuljettajat voivat vaivattomasti ohjata suuria kaivu- ja nostovoimia ja käyttää tehokkaita hydraulisia työvälineitä.

Lyhyen perän kääntösäteensä ja ohjaamon alapuolelle vasemmalle sijoitetun puomisylinterinsä ansiosta Volvo ECR35D ja ECR40D -kaivukoneet ovat ihanteellisia ahtaisiin työolosuhteisiin, ja niitä voidaan käyttää ahtailla työmailla ilman vaaraa, että kone tai sen ympäristö vahingoittuisi. Kääntöpylväs ja sylinteri pysyvät telojen sisällä ollessaan sivulle siirrettynä, ja kääntö- ja sivusiirtoliikkeiden samanaikainen ohjaus tekee koneen asemoinnista nopeata ja helppoa.

Kuljettajan käyttöliittymä räätälöi toiminnan
Jokainen kone voidaan varustaa elektronisella järjestelmällä, jonka avulla kuljettaja voi hienosäätää toimintoja ja asetuksia näppäimistön ja näytön kautta. Järjestelmään voidaan tallentaa enintään kolme profiilia, joiden avulla koneen toiminta voidaan säätää sopivaksi työn/kuljettajan mieltymysten mukaan. Järjestelmään sisältyy myös:

• Neljä työvälinekohtaista painiketta, joilla hydraulivirtaus voidaan säätää tarkasti ohjaamon sisältä.
• ECO-tila, joka vähentää polttonesteenkulutusta jopa 10 %.
• Kaksi (käyttäjän säädettävissä) esivalittua moottorin käyntinopeutta esim. tasaus- ja nostotoimintoihin.
• Automaattinen joutokäyntijärjestelmä alentaa melua ja vähentää polttonesteenkulutusta.
• Automaattinen moottorin sammutus vähentää moottorin käyttötunteja, huoltokustannuksia ja koneen arvon alenemista.
• Huoltomuistutukset.

Enemmän yksinkertaisuutta arvostaville ECR35D, EC35D ja ECR40D ovat saatavissa myös perinteisempänä versiona ilman elektronista pakettia.

Minkä version asiakkaat sitten valitsevatkin, heillä on käytössään runsaasti luotettavia vakio-ominaisuuksia, jotka varmistavat tehokkaan päivittäisen toiminnan. Erinomaisen vetovoiman ja tehokkaan puskulevyrakenteen ansiosta uusien kaivukoneiden työntövoima on erittäin tehokas. Levyn kelluntatoiminto mahdollistaa myös tarkan viimeistelyn tasaustöissä, ja automaattinen kaksinopeuksinen ajo vähentää siirtymisaikaa.

Varkausvaaran pienentämiseksi lisävarusteena on saatavana käynnistyksenestojärjestelmä. Näppäimistön avulla voidaan syöttää enintään kolme käyttäjäkoodia koneen käynnistystä varten. (Käyttäjien valitsemat 4-numeroiset koodit.)

Huolto on tehty helpoksi
Näiden Volvo CE:n uusien minikaivukoneiden tehokkaiden ominaisuuksien ansiosta omistajuuden kokonaiskustannukset pysyvät alhaisina ja käytettävyysaika maksimaalisena. Laajasti avautuvien konepeltien kautta täyttökohtiin ja päivittäisiin tarkastuskohtiin pääsee helposti käsiksi, ja polttonesteen ja hydrauliikan täyttöputket takana ovat hyvin suojatut. Hydrauliöljyn tarkastus ja täyttö tehdään läpinäkyvästä astiasta, josta likaantuminen havaitaan varhain ja joka toimii suodattimena säiliötä täytettäessä.

Kaikki suodattimet on asennettu riviin huollon helpottamiseksi, ja huoltokohteisiin pääsee käsiksi maantasolta. Voiteluvälejä on pidennetty 50 tuntiin päivittäisen huollon vähentämiseksi.

Työvälineet työn mukaan
Volvolla on tarjolla monipuolinen valikoima työvälineitä ja asiakastukiratkaisuja näitä uusia koneita varten. Ne kaikki, kuten mekaaniset tai hydrauliset pikaliittimet, hydraulinen peukalotarrain, murskain ja ojakauha tekevät koneesta monikäyttöisen ja tehokkaan.

Tärkeimmät erittelyt:

Tärkeimmät erittelyt

Volvo ECR35D, EC35D ja ECR40D vaiheen IIIA-vaatimukset täyttävillä moottoreilla varustettuna ovat saatavissa EMEA-maissa. 

Loppu.

April 2016

Katso lisätietoja vierailemalla sivustolla: www.volvoce.com/press 

Tai ota yhteyttä:

Thorsten Poszwa 
Director, External Communications 
Volvo Construction Equipment 
Puh. int +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal
  
Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh. int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com