Construction Equipment Suomi

Volvo Construction Equipment esittelee täysin uudistuneen EMEA-alueen verkkosivuston

Volvo Construction Equipmentin Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan asiakkaille tarkoitetun uuden verkkosivuston sujuvat navigointimahdollisuudet, mobiililaitevalmiudet ja nykyaikainen suunnittelu tekevät käymisestä sivustolla käyttäjäystävällisen ja informatiivisen kokemuksen millä tahansa laitteella.

Volvo Construction Equipment esittelee täysin uudistuneen EMEA-alueen verkkosivuston

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) kutsuu vierailijoita tutustumaan uudistuneeseen verkkosivustoonsa osoitteessa volvoce.fi Uudelta verkkosivustolta saa kaikki arvokkaat tiedot, joita säännölliset kävijät ovat tottuneet odottamaan löytävänsä, järjestettyinä käyttäjäystävällisemmällä ja intuitiivisemmalla tavalla.

"Asiakkaidemme ja liikekumppaneidemme on ehdottoman tärkeää saada käyttöönsä kaikki oikeat tiedot riippumatta siitä, milloin ja missä he niitä tarvitsevat", Volvo CE:n EMEA:n myyntialueen markkinointijärjestelmä- ja analysointijohtaja Tom O'Brien sanoo. "Käyttivätpä sivustolla kävijät mitä laitetta tahansa – kannettavaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta – sivusto on nyt vakaampi ja sisältää enemmän erilaista materiaalia, jotta käyttäjät löytävät etsimänsä nopeasti ja helposti."

Vertailu on nopeaa
Sen lisäksi, että uudistettu sivusto tukee käyttäjää täysin ja sen käyttäminen on sujuvaa, se myös helpottaa koneiden etsimistä ja vertailua keskenään. Tuotevalitsimen ansiosta kävijät voivat nähdä monta mallia erittelyineen yhdellä silmäyksellä ja siirtyä vaivattomasti tutustumaan tarkempiin tietoihin, muun muassa videoihin ja esitteisiin. Työvälinenäkymässä sivustolla kävijät voivat puolestaan nopeasti nähdä kaikki kuhunkin Volvo-malliin saatavilla olevat työvälineet yleiskäyttöisistä pikaliittimistä erilaisiin kauhoihin, kouriin, murskaimiin ja pitkälle erikoistuneisiin ratkaisuihin asti.

Ota yhteys Volvoon
Uusi verkkosivusto on vain yksi kätevä tapa ottaa Volvoon yhteyttä verkossa. Muita kanavia ovat Facebook, Twitter, YouTube ja Instagram.

Loppu.

Syyskuu 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press
Tai ota yhteys:

Anne Bast
Viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
EMEA-myyntialue (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka)
Puh. + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
Lontoo
Puh. +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Osoitteessa http://www.thenewsmarket.com/volvogroup voit katsoa lähetysverkon standardin mukaisen Volvo Groupin videon. Voit esikatsoa ja pyytää videomateriaalia MPEG2-tiedostoina tai Beta SP -nauhoina. Rekisteröinti ja videomateriaali ovat vapaasti median käytettävissä.