Construction Equipment Suomi

Volvo Co-Pilot varmistaa tarkan ja tuottavan suorituksen

Volvo Construction Equipmentin älykkäästi suunniteltu interaktiivinen näyttö tarjoaa reaaliaikaisen näkymän valituilla Volvo-koneilla suoritettavaan työhön varmistaen korkeimman tarkkuus- ja tehokkuustason kaikissa käyttökohteissa.

Volvo Co-Pilot varmistaa tarkan ja tuottavan suorituksen

Volvo Construction Equipment on kehittänyt valikoituihin Volvo-koneisiin Volvo Co-Pilotin, huippuluokan ajoneuvonäytön. Korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on kuljettajan työpari ohjaamossa. Se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin integroituihin toimintoihin, joita tarvitaan Volvo-koneen täyden potentiaalin hyödyntämiseen. Valikoima tuottavuus-, polttonestetehokkuus-, käyttöaika - ja turvallisuusratkaisuja alan johtavalla 10 tuuman näytöllä antaa kuljettajalle ja omistajalle kaikki tiedot, joita he tarvitsevat erittäin tuottavan ja kannattavan toiminnan varmistamiseen .

Pidä tuotanto käynnissä
Olitpa jyräämässä asvalttia, kaivamassa ojia tai kuormaamassa raskasta materiaalia, Volvo Co-Pilot tarjoaa ainutkertaisen ohjattavuuden ja varmistaa erilaisten koneiden ja sovellusten maksimaalisen tarkkuuden ja käyttöajan. Volvo Co-Pilot ei kuitenkaan voi tehdä sitä yksin. Interaktiivinen näyttö toimii simultaanisesti Volvo Assist -järjestelmän kanssa, joka tällä hetkellä koostuu pyöräkuormaajille tarkoitetusta Load Assistista, kaivukoneiden Dig Assistista, asfalttijyrien Compact Assistista ja asfaltinlevittimien Pave Assistista. Volvo Co-Pilot on suunniteltu toimimaan saumattomasti jokaisen sovelluksen kanssa ja varmistamaan herkästi reagoivan, harmonisen ja tehokkaan käyttökokemuksen antamalla reaaliaikaista toimintatietoa.

Volvo Co-Pilotia käyttävä kuljettaja pääsee helposti käsiksi kaikkiin Volvo Assist -järjestelmän yhdistettyihin toimintoihin. Volvo Assist asennetaan tehtaalla valikoituihin Volvon pyöräkuormaajiin, kaivukoneisiin, asfalttijyriin ja asfaltinlevittimiin. Kone-, työ- ja materiaalitiedot käsiensä ulottuvilla kuljettaja voi tehdä enemmän työtä polttonestelitraa kohti, mikä maksimoi tuottavuuden ja polttonestetehokkuuden.

Tarkan suorituksen takaamisen lisäksi kestävä näyttö on suunniteltu pitämään tuotannon käynnissä kapasiteetin mukaisesti. Olipa työ mikä tahansa,Volvo Co-Pilot varmistaa, että se tulee ajoissa valmiiksi. Volvo Co-Pilot ja täydellinen synkronointi Volvo Assistin kanssa takaavat enemmän aktiivista aikaa sekä kuljettajalle että koneelle, jolloin työ pysyy aikataulussa ja toiminta kannattavana.

Helppo ja turvallinen käyttö
Sen lisäksi, että Volvo Co-Pilot tekee raskaista töistä kevyitä, se myös minimoi keskeytykset työn kulussa, mikä parantaa työmaaturvallisuutta. Ergonomisesti sijoitettu näyttö auttaa kuljettajaa keskittymään käsillä olevaan tehtävään, koska näkyviä valikkoja on vähemmän. Esiasetettujen käyttörajojen kohdalla Volvo Co-Pilot varoittaa kuljettajaa kuuluvilla ja näkyvillä signaaleilla. Tämän älykkään teknologian käyttö eliminoi liikkumisen koneen ympärillä ja lisähenkilöstön tarpeen työmaalla, mikä parantaa turvallisuutta ja kuljettajan itsenäisyyttä.

Volvo Co-Pilotin avulla kuljettaja voi vaivatta hoitaa kaikki toiminnot nopeasti ja itsenäisesti. Ajoneuvonäyttö on niin intuitiivinen, että sitä voidaan käyttää erittäin vähäisellä koulutuksella, ja se näyttää käyttövinkkejä, mikä optimoi käytön helppouden ja käyttöajan. Kuljettaja voi myös muokata toimintoja ja tavoitteita sekunneissa ja tarkkailla helposti työnsä edistymistä entistä varmemmin ja itsenäisemmin.

Tilaa kasvulle
Volvo Co-Pilotin 14 GB:n sisäisellä kiintolevyllä on tilaa tallentaa laajat tiedot koneen työsuorituksista ja tuottavuudesta noin seitsemän kuukauden ajalta. Näiden tietojen avulla asiakas pystyy analysoimaan koneen käyttöä ja tunnistamaan alueet, joita voidaan parantaa.

Tilatessaan yhden valinnaisista Volvo Assist -ratkaisuista asiakas saa automaattisesti Volvo Co-Pilotin, jota Volvon insinöörit parantavat jatkuvasti. Jatkuvaan tukeen nyt ja tulevaisuudessa sitoutunut Volvo kehittää Volvo Co-Pilotia tarjoamaan laajempia toimintoja keskittyen yksinomaan asiakkaan tarpeisiin. Volvon laaja jälleenmyyjäverkosto on alan paras yhteistyökumppani kone-, työväline-, varaosa-, takuu- ja huoltotarpeiden täyttämisessä.

Loppu.

April  2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press 

Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh: int +32 490 65 96 68
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh: int +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com