Construction Equipment Suomi

Uusissa Volvon G-sarjan minipyöräkuormaajissa yhdistyvät mukavuus, turvallisuus ja tehokas suorituskyky

Volvo Construction Equipmentin L30G- ja L35G-minipyöräkuormaajien tilava, mukava ohjaamo ja tehokkaat moottorit on päivitetty mukavuuden parantamiseksi ja käyttökustannusten alentamiseksi.

Uusissa Volvon G-sarjan minipyöräkuormaajissa yhdistyvät mukavuus, turvallisuus ja tehokas suorituskyky.

Volvo Construction Equipmentin L30G- ja L35G-minipyöräkuormaajat voivat olla pieniä mitoiltaan, mutta suurilla murto- ja nostovoimillaan ja erinomaisella maavarallaan ne pystyvät kilpailemaan paljon suurempien koneiden kanssa. Viimeisimmällä Volvo D3.3M -moottorilla varustettu uudistettu G-sarja täyttää vaativat Tier 4 Final/Stage IIIB -päästövaatimukset tarvitsematta hiukkassuodatinta. Älykkäästi suunnitellut, hyvin suojatut ja uskomattoman ketterät 5,5–6,1 tonnin Volvo-minipyöräkuormaajat soveltuvat ihanteellisesti työskentelyyn rajoitetuissa tai ahtaissa tiloissa ja tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja pitkäkestoisen suorituskyvyn.

 

Sujuva käyttö
Ei ole ihme, että Volvo-ohjaamo on alan johtava: siitä on hyvä näkyvyys joka puolelle, sen hallintalaitteet on sijoitettu ergonomisesti ja sinne on helppo päästä.

Kaareva tuulilasi antaa erinomaisen näkyvyyden eteenpäin, ja uusi pyyhin ja matalampi pakoputki tarjoavat laajemman näkökentän optimoiden näkyvyyden taaksepäin. Mukavamman ja tuottavamman työympäristön varmistamiseksi säädettävä ohjaustanko on suunniteltu uudelleen niin, että erityisesti polvien ympärille on saatu enemmän tilaa, mikä auttaa kuljettajaa suoriutumaan hankalista tehtävistä vaivattomasti. Myös etukojetauluun, ohjauspyörään ja kaasupolkimeen on tehty kuljettajan ajomukavuutta lisääviä parannuksia. Sisään- ja uloskäyntiä on helpotettu ja tehty turvallisemmaksi muuttamalla tukevien luistamattomien askelmien sijaintia ja madaltamalla niitä. Ensimmäinen askelma on maalattu kirkkaan oranssiksi, jotta se erottuu ympäristöstä ja kuljettajan on helpompi havaita se.

L30G- ja L35G-minipyöräkuormaajilla ajaminen on tasaista maastosta riippumatta. Taitto-/heilurinivel ja valinnainen mukavuusjousitusjärjestelmä vaimentavat töyssyjä, ja kahden toisistaan riippumattoman hydraulijärjestelmän ansiosta ohjaus ja nosto voivat tapahtua samanaikaisesti ilman, että kuljettajan tarvitsee tinkiä tehosta ohjattavuuden kustannuksella. Näiden ominaisuuksien ja ryömintä- ja jarrupolkimen ansiosta omistajat voivat huoletta luottaa siihen, että myös vähemmän kokeneiden kuljettajien on helppo ajaa heidän koneitaan. 

Suuri suorituskyky
L30G- ja L35G-minipyöräkuormaajissa on Tier 4 Final/Stage IIIB-vaatimukset täyttävät Volvo-moottorit (55,4 kW / 74,8 hv), jotka tarjoavat kaiken vaativien tehtävien hoitamiseen tarvittavan tehon. Asiakas, joka haluaa suuren tehon ilman regeneroinnin tarvetta, voi valita äskettäin esitellyn D3.3M-moottorin, jossa on hapetuskatalysaattori. Vaativammissa ympäristöissä käyttöä varten on saatavana hiukkassuodattimella varustettu D3.3H-versio.

 

Alalla ainutlaatuisten portaaliakseleiden ja etu- ja takapyörien sataprosenttisten tasauspyörästönlukituksen ansiosta minipyöräkuormaajien pito on lyömätön ja maavara luokkansa paras. Kuljettaja voi kytkeä tasauspyörästöjen lukot yhdellä kytkimen napautuksella ja varmistaa, että täysi voima jaetaan kaikkiin pyöriin, mikä vähentää pyörien luisumista epätasaisessa maastossa. 

Olipa kyseessä herkän lastin käsittely, siirtyminen usein työmaiden välillä tai vaativien työvälineiden käyttö, Volvon minipyöräkuormaajat hoitavat tehtävänsä viipymättä. Tasainen hydrostaattinen veto varmistaa nopeat kierrosajat ja suuren nopeuden vaihtoehto minimoi siirtymäajan. Valinnainen hydraulipumppu suurentaa lisävirtauksen jopa 100 litraan minuutissa, mikä parantaa koneen tuottavuutta.

Käytettävyysajan maksimointi
Useiden tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta nämä minipyöräkuormaajat maksimoivat tehokkuuden pienillä kokonaiskustannuksilla.

Valitsemalla joko Volvon erinomaisen suuntaisliikkeen lavahaarukkaa käytettäessä mahdollistavan Z-kuormausaisaston tai koko nostoliikkeen ajan suuren kallistusvoiman tarjoavan TP-nostoaisaston kuljettaja voi hienosäätää koneen haluamiinsa käyttökohteisiin. Z-työvälinekannatin takaa paremman suorituskyvyn ja suuremmat hyötykuormat. Alkuperäinen Volvo-työvälinekannatin mahdollistaa työvälineiden käytön myös suuremmilla Volvo-kuormaajilla, mikä pienentää kaluston kokonaismäärää. Malliin L30G saatavana oleva yleispikakiinnitin takaa yhteensopivuuden useimpien liukuohjattujen kuormaajien ja kompaktien telakuormaajien työvälineiden kanssa.

Kaikissa Volvon minipyöräkuormaajissa on poikittain asennettu moottori. Tasapainon parantamisen lisäksi tämä ratkaisu varmistaa erinomaisen huollettavuuden. LG30G:n ja L35G:n vaikuttavasta 100 tunnin voiteluvälistä on hyötyä huollosta johtuvan joutoajan minimoimisessa. Helppohuoltoisuuden lisäksi levyjarru takaa näille minipyöräkuormaajille pitkäkestoisen suorituskyvyn. Aiemmin vain nopeissa malleissa käytössä olleen levyjarrun saa nyt vakiona koko G-sarjan mallistoon. Portaaliakseleiden tarjoama korkea maavara ja vankka, valettu takavastapaino antavat mielenrauhaa suojaamalla tärkeitä komponentteja kivien ja muiden esteiden aiheuttamilta vaurioilta.

Maksimikapasiteetilla työskenteleminen on helppoa huolellisesti testattujen ja hyväksyttyjen Volvo-työvälineiden kanssa. Volvon kauha-, haarukka-, tarrain- ja materiaalinkäsittelypuomivalikoiman avulla kuljettaja pystyy hyödyntämään koneensa suorituskykypotentiaalia ja parantamaan L30G:n ja L35G:n monikäyttöisyyttä ja tehokkuutta.

Tärkeimmät erittelyt

Tärkeimmät erittelyt

*L30G:n tiedot perustuvat L30G:hen, jossa on ohjaamo, 365/80 R20-renkaat ja 1M3-yleiskauha. L35G:n tiedot perustuvat niin ikään L35G:hen, jossa on ohjaamo, 405/70 R20 -renkaat, Z-nostoaisasto, 1.2 M3 -yleiskauhat ja FEMIII-haarukat.

Loppu.

April 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press

Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh: +32 490 65 96 68
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Puh: +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com