Construction Equipment Suomi

Uudet B-sarjan tiivistysjyrät - järeyttä ja voimaa

Volvo CE:n uudet tiivistysjyrämallit SD75B, SD115B ja SD135B ovat täynnä edistynyttä tekniikkaa. Näillä koneilla hoidat kaikki tiivistys- ja jyräystyöt kaikilla työmailla. Jyrät tekevät kaikki raskaatkin työt väsymättä ja aina täydellä teholla.

Uudet B-sarjan tiivistysjyrät - järeyttä ja voimaa

Tervetuloa tutustumaan Volvo CE:n uusiin Stage IV -yhteensopiviin tiivistysjyriin. Nämä monipuoliset ja teknisesti edistyneet koneet auttavat kuljettajaa tekemään työnsä mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti kaikissa työkohteissa ja työtehtävissä. Volvon edistyneen rummunohjausjärjestelmän avulla kuljettaja voi esimerkiksi – helppokäyttöisen konsolin kautta – säätää taajuutta ja amplitudia ja siten kompensoida erilaisten maaperätyyppien ja olosuhteiden vaikutuksia. Kokoonpanossa on vakiona kaksi taajuusasetusta, mutta niitä saa lisävarusteena kaikkiaan viisi. Korkea tai matala amplitudi voidaan valita rummun dynaamisen voiman säätämiseen työkohteen ominaisuuksien ja materiaalin syvyyden mukaan. Lisäksi optimoitu keskipakovoima ja automaattinen tärytystoiminto parantavat osaltaan koneen tehoa, käytön helppoutta ja tuottavuutta.

Luistonestojärjestelmä takaa erinomaiset nousuominaisuudet hankalissa kohteissa kuten luiskissa, jyrkissä osuuksissa tai liukkailla pinnoilla ja estää pyörän tai rummun luistamista. Tämä takaa koneen huippulaatuisen suorituskyvyn ja tuottavuuden.

B-sarjan tiivistysjyrät saa kolmella eri kokoonpanolla sekä sileällä tai nystyräpintaisella rummulla. Tiivistysjyrä voidaan myös helposti ja nopeasti muuntaa sileärumpuisesta nystyräpintaiseksi kiinnittämällä rummun päälle nystyräkuori – mikä monipuolistaa koneen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Volvo SD115B Poikkeuksen tehokas
Premium-luokan Stage IV -yhteensopiva Volvo-moottori tuottaa tehokkaan väännön jo alhaisilla kierroksilla, mikä pienentää päästöjä ja alentaa polttoaineenkulutusta ilman, että teho alenee. Malleissa SD75B, SD115B ja SD135B on nyt vakiovarusteena ECO-tila, jolla saadaan jopa 40 % säästö polttoaineenkulutuksessa sovittamalla moottorin kierrosnopeus toimintaolosuhteiden mukaiseksi. Lisäksi uusi epäkeskorakenne mahdollistaa nopeammat rampinnousunopeudet alhaisemmalla paineella,joka osaltaan alentaa polttoaineenkulutusta.

Passiivinen regenerointi puhdistaa suodattimet automaattisesti normaalikäytössä ilman, että käyttäjän tarvitsee huolehtia asiasta, eikä regenerointivaihe heikennä koneen tehoa. Lisäksi hydraulitoiminen, vaihtuvanopeuksinen tuuletin käyttää tehoa vain tarpeen mukaan. Alhaisemmat tuuletinnopeudet vähentävät melua, minkä kuljettaja kokee miellyttävänä ja omistaja alempina kokonaiskustannuksina.

Mukavuus ja hallinta
Kuljettajalla on miellyttävä ja työtehoa lisäävä työympäristö B-sarjan tiivistysjyrän ohjaamossa, josta on erinomainen näkyvyys ja hyvin ryhmitellyt ergonomiset hallintalaitteet. ROPS/FOPS-sertifioidussa ohjaamossa on lattiasta kattoon ulottuva lasipinta, mikä takaa erinomaisen näkyvyyden työmaalle ja alas etummaiseen\[SS9\]  rumpuun. Monipuolisesti säädettävä ja liukuva istuin voidaan kääntää haluttuun suuntaan, mikä sekin parantaa näkyvyyttä ja työnteon mukavuutta. Uusi teknisesti edistynyt kuljettajan värinäyttö esittää käyttötiedot ja keskeiset diagnostiset tiedot selkeästi myös kirkkaassa auringonvalossa.

Vankka ja luotettava
Volvon uudet SD75B, SD115B ja SD135B tiivistysjyrät ovat yksi markkinoiden vankimmista ja kestävimmistä mallistoista niiden nopeasti tehtävät huollot varmistavat erinomaisen käytettävyysajan ja pitkän käyttöiän. B-sarjan malleissa käytetään vain huippulaadukkaita  komponentteja, älykästä hydrauliletkureititystä ja puhdaspiirteistä suunnittelua. Raskaaseen käyttöön soveltuva rumpu, keskinivel ja eturungon komponentit on suunniteltu ja valmistettu suorituskykyisiksi ja kestämään. Hitsatut rungot on valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä. Tarkasti suunniteltu ja tehty hitsaus on vankan rakenteen tae. Kaikki komponentit ja elektroniikka on sijoitettu suojaan ohjaamon takaseinään.

B-sarjan koneissa on vakiona kallistuva ohjaamo, minkä ansiosta pääsy huoltokohteisiin ja kaikkiin hydrauliikkaosiin on esteetön. Konepelti voidaan nostaa ylös sähkömoottorilla, joten moottoritilan osia voidaan käsitellä maantasolta. Kunnossapitotyöt ja tarkastukset on helppo ja nopea tehdä, joten seisokit ovat minimaalisen lyhyitä – tämäkin tehostaa tuottavuutta ja kokoonpanon luotettavuutta.

T
ärkeimmät erittelyt

Tärkeimmät erittelyt

Tiivistysjyrämallit SD75B, SD115B, SD135B ovat myynnissä EMEA-markkinoilla.

Loppu. 

January 2016

Thorsten Poszwa                                           
Director, External Communications               
Volvo Construction Equipment                                  
Puh. int + 32 4918 60331                                           
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                          
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh. int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com