Construction Equipment Suomi

Load Assist auttaa hyödyntämään Volvo-pyöräkuormaajien täyden tuottavuuspotentiaalin

Volvo Construction Equipmentin erityisesti Volvon L110H-L250H-pyöräkuormaajiin kehittämä Load Assist on integroitu järjestelmä, joka eliminoi arvaukseen perustuvan työn ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta.

Load Assist auttaa hyödyntämään Volvo-pyöräkuormaajien täyden tuottavuuspotentiaalin

Volvo Construction Equipmentin L110H-L250H-pyöräkuormaajat on tehty erittäin suorituskykyisiksi. Niiden potentiaalin hyödyntämisen ja tuottojen maksimoimiseksi nämä järeät koneet voidaan varustaa tehtaalla Load Assist -järjestelmällä. Yhdessä ohjaamossa olevan korkearesoluutioisen näytön Volvo Co-Pilotin kanssa Load Assist lisää käytettävyysaikaa ja tuottavuutta alentaen samalla käyttökustannuksia ja turvaten tuotot.

Load Assist on ideaalinen lyhyissä työjaksoissa tai kuorma-autojen kuormaustöissä, kuten avolouhoksilla, kaivostöissä ja raskaissa infrastruktuuriprojekteissa. Tämä dynaaminen järjestelmä tekee kuormanmittauksesta tarkempaa, minimoi materiaalihukan ja vähentää koneen kulumista, se varmistaa nopeammat kuormausjaksot ja optimoi tuottavuuden.

Kuljettaja voi kuormata maksimikapasiteetilla 1-2 % tarkkuudella ja eliminoida ylikuormauksen, alikuormauksen ja toistopunnituksen. Myös rinteissä ja epätasaisessa maastossa siirrettävän materiaalin määrä lasketaan dynaamisesti, saadaan tarkka ja helppo kalibrointi. Jos koneessa on peruutuskamera, se toimii automaattisesti peruutettaessa, kuormaustiedot ja peruutuskameran näyttö näkyvät samassa näytössä. Optimoimalla kuormausjaksot Load Assist vähentää ajoneuvon läpimenoaikaa säästäen asiakkaille aikaa ja rahaa.

Volvo load assist display

Vapaa pääsy tietoihin
Koneessa työtä ja materiaalia koskevat tiedot ovat kuljettajien sormenpäiden ulottuvilla, he voivat määrittää kuormansa tarkasti ja parantaa näin tuottavuutta. Säädettävä 10" näyttö ohjaamossa auttaa kuljettajaa keskittymään työhönsä minimoimalla vuorovaikutuksen tarpeen. Muunneltavissa olevat äänimerkit ja visuaaliset hälytykset informoivat kuljettajaa, jos kuormarajat ylitetään. Joustavassa järjestelmässä on suuri datamuisti, ja kuljettaja voi muuttaa työmääräyksiä ja tavoitteita sekä valvoa edistymistä keskeyttämättä työn 
kulkua. Saadessaan paremmat tiedot koneesta ja kuljettajan toiminnasta asiakkaat pystyvät paremmin hallinnoimaan käyttökustannuksiaan.

Laajojen koneen suorituskyky- ja tuottavuustietojen perusteella asiakas voi analysoida koneen käyttöä ja tunnistaa parannusta vaativat asiat. Load Assist -järjestelmän antamat tiedot sisältävät kuormausajat, materiaalin siirtoon kuluvan ajan, kuormattujen asiakkaan kuorma-autojen määrän ja asiakkaan kuorma-autoihin kuormatut tonnimäärät.

Rakennettu kestämään
Asiakkaiden Volvo-koneiden jatkuvan huippukunnon varmistamiseksi järeät komponentit on suunniteltu raskaaseen työhön. Kolme inertian mittausyksikköä, kaksi kuorma-anturia ja yksi näyttö kestävät tärinää, kosteutta ja äärimmäisiä säitä.

Täydellisesti Volvo L110H-L250H-pyöräkuormaajiin sovitetun Load Assist -järjestelmän komponentit ovat käyneet läpi ankarat testit ja ne vastaavat hyväksytysti Volvo Construction Equipmentin standardeja. Kuten kaikilla Volvon varusteilla, myös Load Assist -järjestelmällä on tukenaan laaja globaali asentajista, korjaamoista ja jälleenmyyjistä koostuva infrastruktuuri, joka tarjoaa tukea ja mielenrauhaa.

Loppu.

April 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla:www.volvoce.com/press

Tai ota yhteys:
Thorsten Poszwa     
Director, External Communications   
Volvo Construction Equipment   
Tel: int +32 490 65 96 68    
Email: thorsten.poszwa@volvo.com   
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com