Construction Equipment Suomi

75 tonnin Volvo EC750E optimoi tuottavuuden ja kannattavuuden

Volvo Construction Equipmentin tela-alustaisessa EC750E-kaivukoneessa on toteutettu polttonestettä säästäviä innovaatioita, se tarjoaa paremman tuottavuuden ja ylivertaisen suorituskyvyn, mikä auttaa maksimoimaan sijoitetun pääoman tuoton.

75 tonnin Volvo EC750E optimoi tuottavuuden ja kannattavuuden

Volvo Construction Equipmentin EC750E on 75 tonniluokan tela-alustainen kaivukone, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehoa ja vakautta suuremman suorituskyvyn varmistamiseksi kaikissa työsovelluksissa. Volvon Tier 4 Final/Vaihe IV -vaatimukset täyttävä D16-moottori voimanlähteenään tämä raskas kaivukone tuottaa 374 kW/502 hv, kehittynyt polttonesteteknologia ja erittäin herkkä reagointi varmistavat maksimaalisen tuottavuuden ja kannattavuuden.

EC750E tarjoaa innovatiivista sähköhydraulista teknologiaa, joka on optimoitu toimimaan yhteistyössä vahvan moottorin kanssa, tämä antaa kuljettajalle paremman hallinnan ja lisää tuottavuutta.

Hydraulijärjestelmä toimii Volvon edistyksellisen ECO-tilan kanssa täydellisessä yhteistoiminnassa, mikä vähentää sisäisiä häviöitä hydraulipiirissä – tuloksena on parantunut polttonestetalous ilman haittavaikutuksia suorituskykyyn useimmissa käyttöolosuhteissa.

Kuljettaja on ollut lähtökohtana alan johtavaa Volvo-ohjaamoa suunniteltaessa, se tarjoaa erinomaisen, hiljaisen kuljettajan ympäristön, joka optimoi kuljettajan tuottavuuden. Ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet – mukaan lukien ohjaussauvat, näppäimistö ja nestekidenäyttö – ja esteetön näkyvyys joka suuntaan varmistavat maksimaalisen tehokkuuden ja helpon käytön. Tilavan ohjaamon runsaat säilytys- ja jalkatilat, 12 ilmastointilaitteen suutinta ja säädettävä istuin auttavat pitämään kuljettajan pirteänä, valppaana ja keskittyneenä.

Ylivertainen suorituskyky
EC750E tarjoaa kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä ylivertaisen kaivutehon, suurimman murtovoiman ollessa 323/342 (tehostettu) kN, sekä hyvän polttonestetalouden ja nopeat jaksoajat, se antaa parhaan tuoton sijoitukselle. Tässä tasapainoltaan erinomaisessa kaivukoneessa on leveä raideleveys, suuri telapituus, levennettävä alavaunu ja optimoitu vastapaino, kuljettajat voivat työskennellä luottavaisesti hankalissakin maastoissa.

Integroitutyötilajärjestelmä on suunniteltu parantamaan polttonestetaloutta ja koneen suorituskykyä, kuljettaja voi valita parhaan työtilan kulloisenkin työn mukaan ja varmistaa oikeat asetukset erilaisia töitä varten.

Hallittavuuden parantamiseksi nämä koneet on varustettu korkealla järjestelmäpaineella ja kestävillä teloilla, mikä lisää tehoa ja helpottaa käsittelyä noustaessa mäkiä ja ajettaessa epätasaisessa maastossa. Pääsy vaikeapääsyisille alueille työmaalla, yhdessä äskettäin kehitetyn täysin sähköhydraulisen järjestelmän kanssa, lyhentää jaksoajat minimiin ja antaa asiakkaille paremman tuoton.

Ylivertainen käytettävyysaika
Aina käytettävissä ja valmiina kaikenlaisiin töihin, kestävä EC750E tarjoaa maksimaalisen käytettävyysajan. Koneen järeä rakenne, luotettavat ja kulutuksenkestävät komponentit ja helppo huollettavuus varmistavat, että asiakkaat saavat tehtyä työt nopeasti ja ilman viiveitä.

EC750E:n vahvistettu raskaan käytön puomi ja varsi on tehty suurlujuusteräksestä, ja ne on toimivat täydellisessä yhteistyössä koneen kanssa maksimoiden käytettävyysajan ja suorituskyvyn. Varren alle hitsatut teräslistat ja koneen alla oleva sisäänrakennettu järeä levy antavat lisää suojaa ja luotettavuutta ankarissa olosuhteissa. Suojatut osat sekä vahva runkorakenne varmistavat pitkän kestoiän ja korkean käytettävyysajan vaativissa työsovelluksissa, minkä ansiosta asiakkaat voivat saavuttaa lähes tauottoman tuotannon.

Myös nopeat ja turvalliset huollot lisäävät käytettävyysaikaa, helppopääsyisiin huoltokohteisiin pääsee laajasti avautuvien ja mukavasti sijoitettujen luukkujen kautta koneen keskellä ja ympärillä olevia kulkureittejä pitkin.

Lisävarusteena saatavat FOG (suoja putoavilta esineiltä) ja FOPS (putoavilta esineiltä suojaava rakenne) -sertifioidut ohjaamot lisäävät turvallisuutta ja kestävyyttä ja antavat mielenrauhaa työskenneltäessä vaikeissa olosuhteissa. EC750E voidaan varustaa myös lisäsuojaa antavilla täyspitkillä telasuojilla.

Entistä monikäyttöisempiä
Monikäyttöisyyden lisäämiseksi näihin kaivukoneisiin on saatavana valikoima kestäviä, täydellisesti sopivia työvälineitä, mukaan lukien yleiskäyttöön, raskaaseen käyttöön ja erittäin raskaaseen käyttöön tarkoitetut kauhat. Tarkoitukseen tehdyt työvälineet toimivat yhteistyössä Volvo-koneiden kanssa, Volvo-työvälineet muodostavat koneen kanssa yhtenäisen, luotettavan yksikön.

Volvon raskaan käytön ja erittäin raskaan käytön kauhat on tehty kulutuksenkestävistä levyistä, mikä tekee niistä ylivertaisia tiiviiden materiaalien kaivussa. Täydellinen kone avolouhos- ja kaivostöihin, asiakkaat voivat luottaa kestävään koneeseensa, joka on tehty korkealaatuisista materiaaleista pitkäikäiseksi ja erittäin suorituskykyiseksi. Kestävyyden parantamiseksi Volvo-kauhat on tehty suurlujuusteräksestä, ja niihin on saatavana laaja valikoima kynsiä, sivuleikkureita, segmenttejä ja kulumissuojia.

EC750E voidaan varustaa Volvon hydraulisella murskaimella, joka hajottaa kaikkein haastavimmatkin materiaalit. Tasainen teho ja suuri murtovoima varmistavat asiakkaille parhaan tuloksen ja kestävyyden.

Volvolla on tarjolla myös työvälineiden hallintajärjestelmä, johon voidaan tallentaa jopa 20:n eri työvälineen asetukset. Kuljettaja voi tehdä järjestelmään hydraulivirtauksen ja paineen esiasetukset ohjaamossa kosketusnäytön kautta ja lisätä näin monikäyttöisyyttä eri työvälineiden avulla.

Tärkeimmät tekniset tiedot:

Tärkeimmät tekniset tiedotLoppu.

Huhtikuu 2016

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press

Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh: +32 490 65 96 68
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Puh: +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com