Evocon DOO Srbija
Volvo machine operator training

Obuka za rukovaoce mašinom

Oslobodite svoj potencijal

Obuka za rukovaoce mašinom

Obuka za rukovaoce je savršen kurs za povećanje znanja o Volvo mašini, učenje sigurnih tehnika rada i otkrivanje načina upotrebe mašine kako bi se smanjilo trošenje i habanje. Rezultat je efikasniji rad sa smanjenim troškovima i produženim radnim satima.

Ono što dobijete

Bezbedniji rad

Obuka omogućava rukovaocima da neprestano usavršavaju svoje veštine i radne prakse, pomažući u smanjenju rizika od incidenata ili nesreća.

Smanjeno habanje, smanjeni troškovi

Obuka može pomoći da se spreči nepotrebno izlaganje mašine naporu, uz svođenje na minimum habanja i trošenja - čime se smanjuju troškovi.

veće produktivnosti

Uz dobro razumevanje mnogih inteligentnih karakteristika i funkcija njihovih Volvo mašina, rukovaoci mogu da koriste mašinu do punog potencijala.

Više radnih sati

Pravilna upotreba mašine održava vaše mašine u dobrom stanju i smanjuje rizik od neplaniranih zastoja, istovremeno povećavajući vek trajanja i preostalu vrednost mašine.

Veće zadovoljstvo rukovalaca

Dokazano je da obuka povećava zadovoljstvo poslom, što rezultira da rukovaoci budu srećniji i produktivniji. Posvećenost razvoju zaposlenih takođe pomaže u privlačenju talentovanih rukovalaca.

Kako sve funkcioniše

Dizajnirana u skladu sa zahtevima vaših rukovalaca i vašeg poslovanja, obuka za rukovaoce mašinom sprovodi se kroz kombinaciju teorije i prakse.

Od teorije...
 • Obuka počinje u učionici gde se sadržaj dostavlja putem videa, grupne diskusije i prezentacije naših stručnih trenera:
 • Značaj rukovaoca
 • Bezbednost na radnom mestu
 • Upoznavanje sa mašinom
 • Najbolje radne prakse
  • Instrumenti i komande
  • Svojstva i funkcije
  • Bezbedan rad
  • Saveti i trikovi
... do prakse

Nakon vremena provedenog u učionici, učesnici izlaze na teren kako bi primenili ono što su naučili. Najpre obavljaju pregled mašine radi upoznavanje sa istom kako bi prošli kroz opsežan spisak funkcija i zadataka mašine, pre nego što stanu za komande.Naš stručni trener nadgleda performanse kroz praktične zadatke, pružajući povratne informacije i predložena poboljšanja u realnom vremenu. Ovaj praktični deo se može obaviti kroz vežbe spremne za upotrebu ili tokom svakodnevnog rada rukovaoca, pod vođstvom instruktora.

Pametni alati za obuku

Da bi podržao program obuke, kao i održao postignute rezultate, vaš Volvo diler može ponuditi niz pametnih rešenja.
U nastavku su neki primeri.

Simulatori za neprednu obuku

Bez obzira na loše vremenske uslove ili nedostatak mašina, praktični delovi obuke za rukovaoce mašinom uvek se mogu izvoditi u najsavremenijem Volvo simulatoru.

Sa dostupnim konfiguracijama za bager, utovarivač na točkovima i zglobni tegljač, Volvo simulatori precizno repliciraju stvarne uslove lokacije i rukovanja mašinom kako bi rukovaocima pružili autentično iskustvo na radnoj lokaciji. Efikasnost i produktivnost rukovaoca mere se detaljno dok se upravlja simulatorom kako bi se pomoglo u praćenju performansi i nadgledanju napretka.

Insight reports

Uz podršku CareTrack telematičkog sistema, Pregled izveštaja može biti savršen materijal za obuku za rukovaoce. Sveobuhvatan portfolio izveštaja pruža informacije koje se odnose na zdravlje, efikasnost i produktivnost Volvo mašina, a rukovaocima daje informacije o tome kako njihov način rada utiče na performanse mašine.

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas