Evocon DOO Srbija
volvo o vce

Globalna grupacija

O Volvo CE

Naši proizvodi i usluge u ponudi su u preko 125 zemalja.

Iskustvo, ekspertiza, rešenja

Sa širokom paletom proizvoda koji se proizvode, servisiraju i podržavaju širom planete, uvek imamo pravu mašinu i pravo rešenje za sve vaše poslove.

Dodatna vrednost za vašu firmu

Potpuna rešenja

Volvo ima pravo rešenje za vas. Zašto nam ne biste dozvolili da ispunimo vaše potrebe tokom čitavog trajanja radnog veka vaše mašine? Time što pažljivo slušamo vaše zahteve, možemo da smanjimo vaše ukupne troškove vlasništva i povećamo vaš prihod.

Biti Volvo kupac znači imati kompletan paket usluga na dohvat ruke. Volvo vam može ponuditi dugoročnu saradnju, zaštititi vaše prihode i ponuditi čitav dijapazon rešenja za kupce koji koristi visokokvalitetne delove, koje isporučuju ljudi od ubeđenja. Volvo je posvećen postizanju pozitivnog povrata ulaganja.

Inovacija

Postavljamo nove standarde u industriji

Inovacija leži u samom srcu Volvo Construction Equipment. To je način razmišljanja i rada naše kompanije. Sa više od 180 godina iskustva u građevini i inovacijama, Volvo CE se nalazi na čelu tehnološkog razvoja. Za nas, imati najnoviju tehnologiju nije samo lepo već i presudno da bismo ostali konkurentni i obezbedili dugoročni profitabilan rast.

Osnovne vrednosti

Kvalitet, bezbednost, briga za okolinu

Kvalitet, bezbednost i briga za okolinu predstavljaju osnovne vrednosti naše organizacije, naših proizvoda i našeg načina razmišljanja.

Saznajte više o osnovnim vrednostima koje zastupamo

naš istorijat

Partner kome se veruje

Od svog nastanka 1927. godine, Volvo CE je izrastao od lokalne industrije u jednog od najvećih svetskih proizvođača građevinske opreme.

Saznajte više o našem istorijatu

Majstor graditelj

Film o istorijatu Volvo Construction Equipment korporacije, video o slavnoj istoriji Volvo CE. Dobitnih trofeja srebrnog delfina na Corporate Media & TV Awards u Kanu.

Volvo CE proizvodna postrojenja

Stvarno globalno

Sa sedištem u Briselu, Volvo Construction Equipment ima proizvodna postrojenja širom sveta: u Švedskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, SAD-u, Meksiku, Brazilu, Indiji, Kini i Koreji. Naša mnogobrojna postrojenja širom sveta proizvode široku paletu proizvoda među kojima su utovarivači točkaši, bageri, valjci za zemlju i asfalt, finišeri, kompaktna oprema i oprema za rukovanje materijalima.

Naša mreža zastupnika

Podrška za čitav život

Zastupnici Volvo Construction Equipment predstavljaju glavnu potporu naše firme i važan most između naše kompanije i klijenata koji kupuju i koriste naše mašine. Bez obzira na njihovu veličinu, Volvo CE zastupništva su tu da kupcima ponude savet i podršku celim tokom - od procesa izbora i kupovine mašine koja odgovara njihovim potrebama, do potrebnog servisiranja i održavanja tokom čitavog radnog veka mašine.