Evocon DOO Srbija
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Globalna grupacija

O Volvo CE

Naši proizvodi i usluge u ponudi su u preko 140 zemalja.

Building Tomorrow

Iskustvo, ekspertiza, rešenja

Mi smo vodeći međunarodni proizvođač vrhunske građevinske opreme, i sa više od 14.000 radnika predstavljamo jednu od najvećih kompanija u industriji. Sa širokom paletom proizvoda koji se proizvode, servisiraju i podržavaju širom planete, uvek imamo pravu mašinu i pravo rešenje za sve vaše poslove.

U šta mi verujemo

Održivost

Mi verujemo u održivu budućnost. I sa globalnom građevinskom industrijom kao našom pozornicom, radimo zajedno sa našim kupcima da ovo ubeđenje pretvorimo u realnost za ljude širom sveta.

Saznajte više o održivosti (na engleskom jeziku)
Inovacija

Inovacija leži u samom srcu Volvo Construction Equipment. To je način razmišljanja i rada naše kompanije. Sa više od 180 godina iskustva u građevini i inovacijama, Volvo CE se nalazi na čelu tehnološkog razvoja. Za nas, imati najnoviju tehnologiju nije samo lepo već i presudno da bismo ostali konkurentni i obezbedili dugoročni profitabilan rast. 

Saznajte više o inovaciji (na engleskom jeziku)
Moć ljudi

Briga za ljude i njihovo poštovanje su uvek bili u samom srcu kompanije Volvo. Oni su nam vodilja u svakodnevnom odnosu prema našim kupcima, zaposlenima, dobavljačima i svim drugim ljudima sa kojima delimo ovu planetu. Kultura naše kompanije se zasniva na poverenju, strasti i otvorenom umu i uvereni smo da putem slušanja i razumevanja različitih perspektiva postajemo sve jači. Uostalom, samo jedna stvar može da promeni svet na bolje. Ljudi.

Prilike za karijeru sa kompanijom Volvo (na engleskom jeziku)

DODATNA VREDNOST ZA VAŠU FIRMU

Potpuna rešenja

Volvo ima pravo rešenje za vas. Zašto nam ne biste dozvolili da ispunimo vaše potrebe tokom čitavog trajanja radnog veka vaše mašine? Time što pažljivo slušamo vaše zahteve, možemo da smanjimo vaše ukupne troškove vlasništva i povećamo vaš prihod.

Biti Volvo kupac znači imati kompletan paket usluga na dohvat ruke. Volvo vam može ponuditi dugoročnu saradnju, zaštititi vaše prihode i ponuditi čitav dijapazon rešenja kupcima koji koriste visokokvalitetne delove, dostavljene od strane ljudi od ubeđenja. Volvo je posvećen postizanju pozitivnog povrata ulaganja.

Čitajte o našim uslugama

Naša mreža zastupnika

Podrška za čitav život

Zastupnici Volvo Construction Equipment predstavljaju glavnu potporu naše firme i važan most između naše kompanije i klijenata koji kupuju i koriste naše mašine. Bez obzira na njihovu veličinu, Volvo CE zastupništva su tu da kupcima ponude savet i podršku celim tokom - od procesa izbora i kupovine mašine koja odgovara njihovim potrebama, do potrebnog servisiranja i održavanja tokom čitavog radnog veka mašine.

Potražite zastupnika

Volvo CE proizvodna postrojenja

Stvarno globalno

Sa sedištem u Geteburgu, Volvo Construction Equipment ima proizvodna postrojenja širom sveta: u Švedskoj, Francuskoj, Belgiji, Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Brazilu, Indiji, Kini i Koreji. Naša mnogobrojna postrojenja širom sveta proizvode široku paletu proizvoda među kojima su utovarivači točkaši, bageri, valjci za zemlju i asfalt, finišeri, kompaktna oprema i oprema za rukovanje materijalima.

Istražite naše lokacije

Naš istorijat

Partner kome se veruje

Od svog nastanka 1832. godine, Volvo CE je od lokalne radionice izrastao u jednog od najvećih svetskih proizvođača građevinske opreme.

Saznajte više o našem istorijatu (na engleskom jeziku)

Majstor graditelj

Film o istorijatu Volvo Construction Equipment korporacije, video o slavnoj istoriji Volvo CE. Dobitnih trofeja srebrnog delfina na Corporate Media & TV Awards u Kanu.