Construction Equipment România
Volvo Services Foundation Services

Incluse de la bun început

Redefinirea succesului

Incluse de la bun început

Fiecare utilaj Volvo vine însoțit de asistența noastră pentru clienți Volvo legendară – stabilind standardul de referință în industria de profil încă din 1832. Indiferent dacă utilajul pe care îl achiziționați este nou sau uzat, rețeaua noastră globală de distribuitori și tehnicieni vă oferă asistență non-stop, inclusiv servicii de monitorizare a utilajului și o disponibilitate de talie mondială a pieselor. Aceasta reprezintă baza a tot ceea ce este oferit de serviciile Volvo, pentru ca dumneavoastră să puteți avea încredere că vă vom fi alături de la bun început.

Rețea de distribuitori globală

Volvo dispune de o rețea globală menită să răspundă pe deplin nevoilor dumneavoastră, care utilizează cunoștințe locale și experiență globală. Infrastructura noastră extinsă de distribuitori, ateliere și personal dedicat, disponibilă în întreaga lume, utilizează expertiza cumulată a întregii organizații Volvo.

Tehnicieni de service Volvo

Tehnicienii cu pregătire Volvo ai distribuitorului cunosc mai bine ca oricine toate detaliile utilajului dumneavoastră Volvo și modul în care tehnologia poate fi maximizată. Din punctul nostru de vedere, cunoștințele și expertiza sunt parte integrantă din oferta noastră. Din acest motiv, avem grijă ca profesioniștii noștri să urmeze cursuri de perfecționare continuă și să fie în permanență la curent cu cele mai noi standarde și unelte furnizate de Volvo.

Disponibilitate la nivel mondial a pieselor

Niciun furnizor de piese individuale nu poate concura cu Volvo ca furnizor de soluții totale. Indiferent de ce piesă aveți nevoie, noi o putem furniza și înlocui rapid și în siguranță – chiar și pentru utilajele Volvo achiziționate acum zece ani. Accesați sute de mii de piese prin intermediul rețelei noastre logistice extinse, disponibilă de la sursa dumneavoastră unică – distribuitorul Volvo local.

Garanții cuprinzătoare

Calitatea este sinonimă cu marca Volvo și a stat la baza produselor pe care le concepem și producem de mai bine de 185 de ani. Vă transferăm încrederea noastră în produsele noastre prin intermediul ofertei noastre cuprinzătoare, care combină garanția standard și un program de acoperire extinsă flexibil. De asemenea, garanțiile cuprinzătoare disponibile atunci când achiziționați piese Volvo originale vă aduc cu sine și liniște sufletească.

Pregătire introductivă

Puneți-vă pe picioare utilajul și operațiunile cu ajutorul profesioniștilor noștri, care vă oferă instrucțiunii introductive cu privire la utilaj și instruire la fața locului a operatorilor la momentul livrării utilajului dumneavoastră Volvo.

CareTrack

Economisiți timp și bani cu ajutorul sistemului CareTrack, unul dintre multele sisteme care furnizează informații de monitorizare a utilajului. Furnizat ca dotare standard la utilajele noastre de dimensiuni mai mari, sistemul CareTrack vă oferă acces gratuit la date despre utilajul dumneavoastră, cum ar fi orele de funcționare și poziția acestuia, și vă ajută să planificați în mod mai eficient operațiunile de deservire prin intermediul alertelor. Dincolo de nivelul de bază, accesați oportunități nelimitate de a îmbunătăți performanța operatorilor, a spori productivitatea și a reduce cheltuielile cu combustibilul.

Monitorizare proactivă

Mențineți-vă utilajul în funcțiune cu ajutorul monitorizării proactive. Volvo monitorizează datele despre utilaj de la distanță, de la nivelul centrului nostru de disponibilitate, ajutând la anticiparea posibilelor defecțiuni înainte de apariția acestora. Acest lucru vă permite să vă concentrați mai mult asupra activității dumneavoastră, ajutând la reducerea perioadelor de nefuncționare neplanificate și minimizarea costurilor de reparație.

Asistență non-stop

Obiectivul nostru este clar: vom face tot ce este necesar pentru a garanta desfășurarea fără probleme a operațiunilor și a ne asigura că utilajul dumneavoastră este cât se poate de productiv și profitabil. Oferindu-vă asistență non-stop, vă vom fi alături oricând și oriunde aveți nevoie mai multă.

Volvo mărfuri

Utilajele noastre sunt proiectate, construite și susținute într-un mod unic. Oameni din întreaga lume sunt mândri să dețină și să utilizeze produse Volvo. Alegeți din gama noastră largă de articole marca Volvo oficiale, inclusiv îmbrăcăminte, jucării, obiecte de colecție și alte produse care reflectă brandul nostru și convingerile noastre.