Construction Equipment România
volvo atașament încărcător cu roți gr

Atașamente pentru încărcătoarele pe pneuri

Graifere

Graifere

Graifăr multifuncțional pentru bușteni, util în manipularea și sortarea buștenilor de lemn scurți sau tulpinilor de copaci. Se pot monta și tije unice.

Graifăr de sortare

Graifărul de sortare este prevăzut cu dinți relativ lungi și drepți care glisează de-a lungul solului pentru ca graifărul să poată fi umplut cu ușurință în timpul încărcării din stive și buncăre de sortare. Acest graifăr poate fi utilizat și pentru descărcare.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L90H

Detalii

Graifăr de descărcare

Graifărul de descărcare este prevăzut cu dinți scurți și rotunjiți, care ușurează procesul de umplere a graifărului în timpul descărcării unui vehicul.

Disponibil pentru: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Detalii
atașament Volvo pentru  încărcător

Graifăr cu ridicare la înălțime mare "high lift" - Standard

Graifărele Volvo cu ridicare la înălțime mare permit adaptarea productivă la o mare varietate de metode de lucru folosite în diferite domenii și piețe. Graifărele pentru bușteni sunt disponibile în varianta cu brațe de prindere hidraulice sau cu lanț de fixare (lanțuri de construcție dublă și triplă). Graifărele sunt echipate cu plăci de uzură reversibile și înlocuibile pe punctele de fixare.

Disponibil pentru: L180HHL

Graifăr cu ridicare la înălțime mare - Descărcare la perete

Graifărele adaptate pentru descărcarea la perete sunt proiectate astfel încât brațele de prindere să poată urma întreaga înălțime a unui perete vertical și ridica bușteni, chiar și la margine. Acest graifăr poate fi utilizat la descărcarea transporturilor de lemn scurt încărcate de-a curmezișul vehiculului și la descărcarea vagoanelor de marfă.

Disponibil pentru: L180HHL

 atașament Volvo pentru încărcător

Împingător de bușteni

Împingătorul de bușteni ajută la creșterea înălțimii stivelor cu până la 30% (1-1,5 m). Posibilitatea stocării unei cantități mai mari de cherestea în iazul de depozitare și mai aproape de punctul de încărcare a buștenilor sporește productivitatea și eficiența operațiunilor desfășurate.

Disponibil pentru: L180HHL

Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact