Construction Equipment România
atașament pentru excavatoare Volvo 

Ciocane hidraulice

Depășirea limitelor

Putere constantă, durabilitate și forță de spargere

Indiferent de lucrarea pe care o aveți de îndeplinit, ciocanele hidraulice Volvo sunt concepute să asigure obținerea de rezultate impresionante. Datorită energiei de impact excepționale, controlului cu două viteze și gamei extinse de unelte de lucru disponibile, ciocanele hidraulice Volvo oferă flexibilitate și o soluție adaptată fiecărei aplicații. Fiecare detaliu al ciocanului hidraulic Volvo a fost proiectat pentru a lucra în armonie cu utilajul dumneavoastră Volvo, ciocanele noastre hidraulice fiind furnizate sub forma unui pachet complet – care include furtunurile, suporturile și uneltele alese de dumneavoastră – pentru a vă permite să vă apucați imediat de lucru.

Ciocanele Volvo sunt susținute de fiabilitatea și asistența numelui Volvo și a rețelei de dealeri. Ciocanele și transportoarele sunt vândute și întreținute la dealerul dvs. local Volvo și sunt însoțite de o garanție solidă oferită de producător. Simțiți susținerea, utilizați rețeaua noastră cuprinzătoare de tehnicieni, piese, unelte, ateliere și dealeri Volvo.

Ciocanele hidraulice Volvo - Caracteristici cheie ale produsului

Film care prezintă gama de ciocane hidraulice pentru excavatoarele Volvo Construction Equipment. Aceste atașamente durabile sunt proiectate să funcționeze în perfectă armonie cu excavatoarele Volvo - în aplicațiile și mediile de lucru specifice.

Miniexcavator

De la designul componentelor la echilibrul perfect dintre greutate și putere, fiecare detaliu al ciocanului hidraulic Volvo a fost proiectat pentru a lucra în armonie cu excavatorul compact Volvo de care dispuneți.

Prezentare generală a ciocanelor hidraulice
Excavator pe șenile

Putere, performanță și flexibilitate. Indiferent de lucrarea pe care o aveți de îndeplinit, ciocanele hidraulice Volvo sunt concepute să asigure obținerea de rezultate excepționale.

Prezentare generală a ciocanelor hidraulice
Excavator cu roți

Ciocanul hidraulic Volvo a fost construit pentru lucrările de regim greu, ajutându-vă să faceți față celor mai dure lucrări și să fiți mai productivi timp mai îndelungat.

Prezentare generală a ciocanelor hidraulice
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact