Construction Equipment România

Seria G de camioane articulate Volvo: menținerea controlului asupra performanței operatorului

Volvo Construction Equipment și-a actualizat gama de camioane articulate din Seria G. Caracteristicile nou introduse includ sistemul de control al vitezei de croazieră (Cruise Control), sistemul de control al vitezei la coborârea în pantă și funcția OptiShift, toate acestea făcând ca seria G de utilaje să reprezinte alegerea numărul unu a operatorilor.

Articulated Hauler A30G Stage V

Un operator care se simte confortabil este un operator productiv și, dintre toate utilajele prezente pe șantier, majoritatea operatorilor preferă utilajele marca Volvo. Noua serie G vă ajută să mențineți un nivel bun de productivitate în fiecare zi și pe durata întregii zile – chiar și în cele mai nefavorabile condiții – datorită nivelului superior de confort, ușurinței în manevrare și siguranței pe care le oferă.

Camionul articulat A45G conform cu Stage VControl deplin al operatorului

Utilajele din seria G abundă în caracteristici menite să ajute operatorii să profite la maximum de utilajele lor, cum ar fi sistemul de asistență în pantă (Hill Assist), sistemul de frânare la încărcare și descărcare, și sistemul de frânare dinamică a motorului Volvo (Volvo Engine Brake).

Ca urmare a celei mai recente serii de actualizări, acestor caracteristici li se alătură acum și noile sisteme de reglare a vitezei de croazieră (Cruise Control) și a vitezei la coborârea în pantă. Camionul articulat A45G conform cu Stage VOperatorii pot seta și regla sistemul Cruise Control pentru a menține o viteză de deplasare constantă în scopul asigurării unui transport mai lin și mai eficient. Totodată, în timpul exploatării în pantă, noul sistem de control al vitezei la coborârea în pantă le permite operatorilor să mențină controlul și viteza dorite. Ambele inovații au drept rezultat un nivel sporit de siguranță, confort și productivitate în toate condițiile.

Cabina ergonomică și elementele de comandă intuitive sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor tuturor operatorilor. Funcțiile automate, precum noua funcție OptiShift care îmbunătățește și mai mult eficiența consumului de combustibil și productivitatea prin asigurarea unor timpi de ciclu mai rapizi și a unui confort sporit al operatorului, conferă o mai mare ușurință în exploatare pentru o experiență inegalabilă a operatorului.

Confort și siguranță

Noua serie G de camioane articulate Volvo este proiectată pentru a le oferi operatorilor un nivel sporit de confort în timpul schimburilor de lucru lungi. Sistemul unic de direcție Volvo, suspensia excelentă, nivelurile scăzute de zgomot, spațiul și vizibilitatea contribuie toate la reducerea oboselii operatorului și, drept urmare, la creșterea productivității.

Indiferent dacă sunteți operator, instructor, tehnician sau muncitor, siguranța pe șantier este de o importanță vitală, iar nivelul superior de vizibilitate și sistemul eficient de iluminare ale utilajelor din seria G se combină cu un număr de caracteristici de siguranță inteligente pentru ca toate persoanele de pe șantier să fie protejate. Caracteristicile precum funcția de asistență la descărcare ajută la asigurarea unei protecții mai bune a operatorului și a celor care lucrează în jurul utilajului, chiar și în cele mai solicitante medii de lucru.

Camionul articulat A40G conform cu Stage V