Construction Equipment România
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Un grup global

Despre Volvo CE

Produsele și serviciile noastre sunt prezente în ofertele din peste 140 de țări.

Building Tomorrow

Experiență, expertiză, soluții

Suntem unul dintre cei mai importanți fabricați de utilaje pentru construcții de calitate superioară pe plan internațional și, dispunând de mai mult de 14.000 de angajați, suntem una dintre cele mai mari companii din industria de profil. Cu o gamă completă de produse fabricate, deservite și asistate în întreaga lume, noi dispunem de utilajul ideal și soluția potrivită pentru toate lucrările dvs.

Crezul nostru

Durabilitate

Credem într-un viitor durabil. Și, având ca loc de desfășurare întreaga industrie de construcții globală, conlucrăm cu clienții noștri pentru a transforma acest crez în realitate pentru oamenii de pretutindeni.

Aflați mai multe despre durabilitate (în limba română)
Inovație

Inovația reprezintă preocuparea centrală a companiei Volvo Construction Equipment. Este mentalitatea companiei noastre și modul nostru de a lucra. Având o expertiză de peste 180 de ani în construcții și inovații, Volvo CE se situează în linia întâi a dezvoltării tehnologice. Pentru noi, cea mai nouă tehnologie nu este doar „nice to have”, ea este esențială pentru a ne păstra competitivitatea și pentru a ne asigura creșterea profitabilă pe termen lung. 

Aflați mai multe despre inovație (în limba română)
Puterea oamenilor

Grija și respectul față de oameni s-a aflat dintotdeauna în centrul valorilor Volvo. Acestea ne ghidează în activitatea noastră de zi cu zi și în modul în care ne comportăm față de clienții, angajații și furnizorii noștri, precum și față de toți ceilalți cu care împărțim planeta. Cultura companiei nostre este construită pe încredere, pasiune și un mod de gândire deschis, și suntem convinși că, cu cât ascultăm și înțelegem mai bine și alte perspective, cu atât mai puternici devenim. Deoarece, la urma urmelor, un singur lucru poate schimba lumea în bine. Oamenii.

Oportunități de carieră în cadrul Volvo (în limba română)

ADĂUGAȚI VALOARE AFACERII

Soluții complete

Volvo dispune de soluția potrivită pentru dvs. De aceea, cel mai bine ar fi să ne permiteți să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs. pe întreaga durată de viață a utilajului dvs. Ascultând cu atenție cerințele dvs., vă putem reduce costurile totale de proprietate și vă putem spori câștigurile.

A fi client Volvo înseamnă să beneficiezi de un set complet de servicii la îndemână. Volvo vă poate oferi un parteneriat de durată, vă poate proteja veniturile și asigura o gamă vastă de soluții pentru clienți, folosind piese de calitate înaltă, furnizate de personal pasionat. Compania Volvo este hotărâtă să vă asigure o rentabilitate pozitivă a investiției.

Citiți despre serviciile noastre

Rețeaua noastră de dealeri

Asistență pe viață

Dealerii Volvo Construction Equipment reprezintă sprijinul principal al afacerii noastre și o punte importantă între companie și clienții care cumpără și utilizează utilajele noastre. Indiferent de dimensiune, dealerii Volvo CE sunt pregătiți să ofere clienților noștri sfaturi și asistență pe tot parcursul, de la procesul selecției și achiziției utilajului corespunzător nevoilor lor, până la asigurarea service-ului și întreținerii necesare pe întreaga durată de exploatare.

Căutare dealer

Uzinele Volvo CE

Truly global

Având sediul în Gothenburg, Volvo Construction Equipment are uzine de producție în întreaga lume – în Suedia, Franța, Belgia, Germania, Regatul Unit, SUA, Brazilia, India, China și Coreea. Uzinele noastre din întreaga lume produc o gamă largă de încărcătoare pe pneuri, excavatoare, camioane articulate, compactoare de sol și de asfalt, finisoare, echipamente compacte și echipamente de manipulare a materialului.

Explorați locațiile noastre

Istoria noastră

Un partener de încredere

De la fondarea sa în 1832, Volvo CE a crescut și s-a transformat dintr-un atelier local în unul dintre cei mai mari fabricanți de utilaje de construcții din lume.

Aflați mai multe despre istoria noastră (în limba română)

The Master Builder

Film despre istoricul corporatist al Volvo Construction Equipment, un film despre ilustrul istoric al Volvo CE. Câștigător al trofeului Silver Dolphin de la secțiunea Corporate Media & TV Awards a Festivalului de la Cannes.