Construction Equipment România
volvo despre vce

Un grup global

Despre Volvo CE

Produsele și serviciile noastre sunt prezente în ofertele din peste 125 de țări.

Experiență, expertiză, soluții

Cu o gamă completă de produse fabricate, deservite și asistate în întreaga lume, noi dispunem de utilajul ideal și soluția potrivită pentru toate lucrările dvs.

Adăugați valoare afacerii

Soluții complete

Volvo dispune de soluția potrivită pentru dvs. De aceea, cel mai bine ar fi să ne permiteți să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs. pe întreaga durată de viață a utilajului dvs. Ascultând cu atenție cerințele dvs., vă putem reduce costurile totale de proprietate și vă putem spori câștigurile.

A fi client Volvo înseamnă să beneficiezi de un set complet de servicii la îndemână. Volvo vă poate oferi un parteneriat de durată, vă poate proteja veniturile și asigura o gamă vastă de soluții pentru clienți, folosind piese de calitate înaltă, furnizate de personal pasionat. Compania Volvo este hotărâtă să vă asigure o rentabilitate pozitivă a investiției.

Inovație

Stabilim standarde noi în industrie

Inovația reprezintă preocuparea centrală a companiei Volvo Construction Equipment. Este mentalitatea companiei noastre și modul nostru de a lucra. Având o expertiză de peste 180 de ani în construcții și inovații, Volvo CE se situează în linia întâi a dezvoltării tehnologice. Pentru noi, cea mai nouă tehnologie nu este doar „nice to have”, ea este esențială pentru a ne păstra competitivitatea și pentru a ne asigura creșterea profitabilă pe termen lung.

Valori de bază

Calitate, siguranță, grijă pentru mediul înconjurător

Calitatea, siguranța și grija față de mediul înconjurător reprezintă valorile de bază care străbat organizația noastră, produsele noastre și modul nostru de a munci.

Aflați mai multe despre valorile noastre de bază

istoria nostru

Un partener de încredere

De la fondarea sa în 1927, Volvo a crescut de la o companie locală la unul dintre cei mai mari fabricanți din lume de utilaje de construcții.

Aflați mai multe despre istoria noastră

The Master Builder

Film despre istoricul corporatist al Volvo Construction Equipment, un film despre ilustrul istoric al Volvo CE. Câștigător al trofeului Silver Dolphin de la secțiunea Corporate Media & TV Awards a Festivalului de la Cannes.

Uzinele Volvo CE

Truly global

Având sediul în Bruxelles, Volvo Construction Equipment are uzine în întreaga lume - Suedia, Franța, Germania, Polonia, S.U.A., Mexic, Brazilia, India, China și Coreea. Uzinele noastre din întreaga lume produc o gamă largă de încărcătoare pe pneuri, excavatoare, camioane articulate, compactoare de sol și de asfalt, finisoare, echipamente compacte și echipamente de manipulare a materialului.

Rețeaua noastră de dealeri

Asistență pe viață

Dealerii Volvo Construction Equipment reprezintă sprijinul principal al afacerii noastre și o punte importantă între companie și clienții care cumpără și utilizează utilajele noastre. Indiferent de dimensiune, dealerii Volvo CE sunt pregătiți să ofere clienților noștri sfaturi și asistență pe tot parcursul, de la procesul selecției și achiziției utilajului corespunzător nevoilor lor, până la asigurarea service-ului și întreținerii necesare pe întreaga durată de exploatare.

Căutare dealer