CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
volvo aanbouwdeel graafmachine op banden

Aanbouwdelen voor mobiele graafmachines 

Een klasse apart

wissel van aanbouwdelen

Dankzij een breed scala aan eenvoudig aan te koppelen aanbouwdelen kunt u tijd besparen, de kosten te verlagen en een multifunctionele machine creëren. Met de Steelwrist® draaikantelstukken en lichtgewicht snelwissels, duurzame bakken en hamers kunnen Volvo's graafmachines op banden niet alleen in krappe ruimtes werken, maar ook op efficiënte wijze graaf-, laad-, sloop- en grondverzetwerkzaamheden uitvoeren.

Houd er rekening mee dat het aanbod aan aanbouwdelen voor de machinemodellen verschillend kan zijn voor de diverse markten.

Snelwissels

Een serie snelwissels waarmee de machinist snel en eenvoudig aanbouwdelen van Volvo kan aankoppelen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Bakken

Selecteer uit een serie originele Volvo-bakken die in harmonie samenwerken met uw Volvo-graafmachine. De bakken zijn direct koppelbaar of kunnen worden voorzien van Volvo-snelwissels. De GPX-, TGX- en CAX-bakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de rototilt.

Overzicht van de aanbouwdelen

Hydraulische sloophamers

Uw hydraulische hamer van Volvo levert een constant vermogen, duurzaamheid en breekkracht om tal van uitdagende materialen binnen te dringen. Voor machines die tien ton of minder wegen, zijn onze Volvo-hamers perfect afgestemd op uw compacte graafmachine, graaflaadcombinatie of schranklader.

Overzicht van de aanbouwdelen

Rototilts

Volvo's graafmachine met bak zorgt in combinatie met een fabrieksgemonteerde snelwissel en Steelwrist®-rototilt voor een hoge productiviteit, ultieme veiligheid, precieze bediening en verlaagd brandstofverbruik. Ervaar een nieuwe manier van werken met Volvo en klaar de klus.

Overzicht van de aanbouwdelen
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op