Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, kompakt rakodó

Kompakt kerekes rakodó munkaszerelékek

Gyorseszközcserélő

Eszköztartó

A hidraulikus eszköztartók egyszerű és gyors munkaszerelék-cserét tesznek lehetővé.

volvo munkaszerelék, kompakt rakodó

VAB-TPZ eszközcserélő

A Volvo TPZ (VAB-TPZ) eszközcserélő lehetővé teszi a TPZ csatolófelülettel rendelkező tartozákok gyors és biztonságos cseréjét. A TPZ gyorscsatlakozó kialakítása olyan, hogy nem növeli a rakodókarok távolságát, ezáltal optimalizálja a gép teljesítményét

Elérhető az alábbihoz: L30G, L35G, L45H, L50H

VAB-Z eszközcserélő

A nyitott kialakítás és a Z eszközcserélő keresztüli kiváló kilátás lehetővé teszi a tartozék gyors és biztonságos cseréjét. A P típusnál szélesebb körben alkalmazható.

Elérhető az alábbihoz: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H

Részletek

VAB-P eszközcserélő

A nyitott kialakítás és a P szereléktartón keresztüli kiváló kilátás lehetővé teszi a szerelék gyors és biztonságos cseréjét.

Elérhető az alábbihoz: L20F, L25F

Részletek

VAB-SSL eszközcserélő

A mini homlokrakodókhoz való szerelék, amely lehetővé teszi a gumikerekes és mini homlokrakodók szerelékeinek cseréjét

Elérhető az alábbihoz: L30G

Részletek

Hegesztett VAB-STD (TPV) szerelvényfoglalat

A TPV néven is ismert szabványos, hegesztett Volvo szerelvényfoglalat (VAB-STD) a világ legelterjedtebben használt szerelvényfoglalata. Az eredetileg a Volvo által kifejlesztett szerkezet már évtizedek óta jól bevált világszerte. A VAB-STD lehetővé teszi a szerelékek gyors és biztonságos cserélhetőségét már sok gépgeneráció óta, ráadásul, az eredeti Volvo villakeretek használata esetén, bizonyítottan jó kilátást biztosít. Az ISO Nemzetközi Szabványügyi Szervezet a Volvo terve alapján létrehozta az ISO 23727 nemzetközi szabványt.

Elérhető az alábbihoz: L35G, L45H

Részletek

Öntött VAB-STD (TPV) szerelvényfoglalat

A TPV-ként is ismert, szabványos, öntött Volvo szerelvényfoglalat (VAB-STD) a Volvo válasza a láthatóságra és a könnyebb súlyú keretekre. A teljes egészében a Volvo által kifejlesztett szerkezet már évtizedek óta jól bevált világszerte. A VAB-STD öntvény a szerelékek gyors és biztonságos cserélhetőségét nyújtja már sok gépgeneráció óta, ráadásul egy nagyon nyitott kialakítás, amely kiváló kilátást biztosít a gépkezelő számára. Az ISO Nemzetközi Szabványügyi Szervezet, a Volvo terve alapján, létrehozta az ISO 23727 nemzetközi szabványt.

Elérhető az alábbihoz: L45H, L50H

Részletek
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!