Construction Equipment Magyarország

A Volvo CE bemutatja 10 tonnás oszcillációs tömörítőjét

A Volvo Construction Equipment új oszcillációs technológiával felszerelt DD105 OSC kétdobos tömörítője hatékony tömörítésre képes kényes területeken, például hidakon, csővezetékek felett vagy lakóövezetek közelében.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

A Volvo Construction Equipment 10 tonnás DD105 OSC aszfalttömörítője hatékonyságra termett, és garantálja a megnövelt termelékenységet, a minimális üzemanyag-fogyasztás, kibocsátások és zaj mellett.
A Volvo vertikális rezgéseket kiküszöbölő oszcillációs technológiájának rugalmasságával ellátott DD105 OSC nagy tömörítési teljesítményt nyújt nem káros oszcillációs mozgás keltésével. Ez kevesebb feszültséget ad át a környező felületre, ami lehetővé teszi a tömörítést a finomabb alkalmazási területen, például hidakon, csővezetékek felett és lakóövezetek közelében.
Az 1680 mm (66,1 hüvelyk) széles dob edzett, rázkódást elnyelő acélötvözet vázzal rendelkező DD105 OSC munkagépet fejlett Tier 4 végső D3.8 Volvo motor hajtja, gondoskodva a robusztus munkagép kiváló teljesítményéről.

Személyre szabott tömörítés egyszerűbben


Az oszcillációs technológián túl a különböző munkaterületekhez való alkalmazkodás egyszerű. Lehetőség van a dob nyolc vagy két amplitúdójú beállításának alkalmazására, így a módosításokat a környezethez és az anyagmélységhez lehet állítani, ami sokat tesz hozzá a munkagép sokoldalúságához. A különféle feltételeknek megfelelő amplitúdó és vastagság kiválasztása lehetővé teszi, hogy a gépkezelő jobb minőségű munkát végezzen kevesebb lépéssel. Volvo aszfalttömörítő DD105 OSC T4F
A DD105 OSC munkagépet úgy építettük fel, hogy keményen dolgozzon, és mindig a gépkezelőt tartsa szem előtt. A nyitott ROPS/FOPS fülketető és a választható zárt fülke a kényelmet, a vezérlést és a láthatóságot kombinálja, garantálva a produktív gépkezelői környezetet. A légrugózású ülésből a gépkezelő nagyszerűen beláthatja a munkaterületet, valamint egyértelműen látja a dob és a fecskendezőrudak széleit, garantálva a biztonságot és a terítés pontosságát. A járdaszegélyekre és az akadályokra rálátást kínáló kiegyenlítő kormányzás segíti a precíz tömörítést. Az ergonomikusan pozícionált vezérlők és a joystick jobb manőverezhetőséget jelentenek a gépkezelő számára, aki számíthat az Anti-Slip Control funkcióra a gép gyors betöltéséhez és kiürítéséhez, a járdaszegély károsítása nélkül.

Tökéletes teljesítmény és hasznos üzemidő


A különböző munkaterületekhez igazodás érdekében a Volvo DD105 OSC kétdobos tömörítő olyan funkciókkal van ellátva, amelyek gördülékeny és konzisztens felületet biztosítanak. A dob vibrációja lehetővé teszi a gépkezelők számára a célsűrűség elérését a különféle munkaterületeken a nagy erejű centrifugális erő és a 8 amplitúdó lehetőségével. A megfelelő amplitúdóval a tömörítő hatékonyabban üzemeltethető, így a gépkezelők kiváló minőségű felületet érhetnek el kevesebb lépéssel.
A DD105 OSC iparágvezető, automatikus dobos vízrendszert tartalmaz tripla szűrővel, amely egységes fedést biztosít változó áramlással az anyagfelszedés megelőzésére. A mindkét dobhoz elsődleges és biztonsági szivattyúkat, valamint elsődleges és biztonsági fecskendezőrudakat is tartalmazó kialakítás, a kézzel működtethető fúvókanyelv valamint a dobtörlők segítségével az automata dobnedvesítő rendszer verhetetlen hatékonyságot nyújt a gép legmagasabb rendelkezésre állása érdekében.

A könnyű élet


A gépkezelői kényelmen és a termelékenységet fokozó funkciókon túl a DD105 OSC kétdobos tömörítőt az egyszerű szerviz és karbantartás jegyében terveztük. A felhajló motorháztető a hatékony szervizellenőrzés és karbantartás érdekében könnyű és teljes hozzáférést biztosít a motorhoz és a hidraulikus alkatrészekhez. A technikusok egyetlen kulcs használatával hozzáférhetnek a napi szervizelési pontokhoz, a biztosítékok és a relék pedig egy helyen találhatók. A motorhoz, a hűtővízhez, az akkumulátorhoz és a szűrőkhöz talajszinten férhetünk hozzá, így a napi ellenőrzések és karbantartások végtelenül egyszerűek. A Volvo kiterjedt helyi kereskedői támogatási hálózata garantálja a maximális hasznos üzemidőt a lehető legnagyobb profit és a vállalati növekedés érdekében.


Fő műszaki adatok
Üzemi tömeg (ROPS védőszerkezettel) kg 9 851
font 21,718
Dob vagy hengerlési szélesség mm 1 680 - 1 680
coll 66.1 - 66.1
Névleges motorteljesítmény kW 85
LE (imp) 114
Rezgés frekvenciája Hz 39
v/min 2,340
Amplitúdó mm 0.72
coll 0.0283
Teljes hosszúság mm 4 650
coll 183.1
Teljes szélesség mm 1 838
coll 72.4
Teljes magasság mm 2999
coll 118.1

Ugrás a termékoldalra.