Construction Equipment Hrvatska

Volvo CE predstavlja 10 tonski oscilatorni valjak

Upotpunjen novom tehnologijom oscilacija, Volvo Construction Equipment valjak s dva bubnja DD105 OSC ima sposobnost učinkovitog zbijanja na osjetljivim mjestima kao što su mostovi, iznad cijevi i u blizini stambenih područja.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

Volvo Construction Equipment 10-tonski valjak za asfalt DD105 OSC konstruiran je za učinkovitost, stoga jamči povećanu profitabilnost uz minimalnu potrošnju goriva, niske emisije i malu buku.
Opremljen prilagodljivošću Volvo tehnologije osciliranja, koja otklanja vertikalne vibracije, DD105 OSC pruža veliku učinkovitost zbijanja proizvodeći ocilatorno gibanje koje ne oštećuje podlogu. Time se prenosi manje naprezanja na okolnu površinu, što omogućava zbijanje na površinama osjetljivije primjene, kao što su mostovi, iznad cijevi i u blizini stambenih područja.
Odlikujući se bubnjem širine 1.680 mm (66.1 in) s kaljenom školjkom bubnja od čelika otpornog na abraziju, DD105 OSC ima pogon od naprednog Volvo motora D3.8 norme Tier 4 Final, koji pomaže da ovaj robusni stroj isporučuje visoku učinkovitost.

Zbijanje po mjeri s manje prolaza


Pored tehnologije osciliranja, lako se prilagođava različitim radilištima. S opcijom korištenja bubnja s osam postavki amplitude ili dvije, mogu se vršiti promjene sukladno okolini i dubini materijala, što dodatno povećava svestranost stroja. Biranje amplitude koja najbolje odgovara za razne uvjete i debljine omogućava rukovatelju da s manje prolaza postigne veliku kvalitetu rada. Volvo valjak za asfalt DD105 OSC T4F
DD105 OSC je izrađen da marljivo radi nudeći značajke dizajnirane imajući na umu rukovatelja. Otvorena ROPS/FOPS nadstrešnica i opcijska zatvorena kabina objedinjuju udobnost kontrolu i vidljivost, što rukovatelju jamči produktivno okruženje. Sa sjedala sa zračnim ovjesom rukovatelj ima pogled na gradilište kao na komandnom mostu, kao i slobodan smjer gledanja dolje na bubanj i letve s prskalicama za poboljšanu sigurnost i preciznost valjanja. Pogled rukovatelja na rubnjake i zapreke poboljšava upravljač s otklonom, koji pomaže preciznom valjanju. S ergonomski postavljenim komandama i upravljačkom palicom, rukovatelju je poboljšano manevriranje, a može se pouzdati u Anti-Slip Control protuklizno upravljanje za laki utovar i istovar stroja bez oštećivanja kolnika.

Vrhunska učinkovitost i vrijeme rada bez zastoja


Za prilagodbu različitim uvjetima gradilišta, Volvo valjak s dva bubnja DD105 OSC opremljen je značajkama koje jamče glatki i dosljedan završni zastor asfalta. Sustav vibriranja bubnja omogućava rukovateljima da postignu ciljanu gustoću kroz različite primjene koristeći velike centrifugalne sile i opciju 8 amplituda. S prikladnim amplitudama, valjak radi efikasnije, što rukovatelju pomaže da s manje prolaza postigne završni sloj visoke kvalitete.
DD105 OSC se odlikuje automatskim sustavom vode za bubanj, vodećim u ovoj djelatnosti, s trostrukim filtriranjem, dajući ujednačeno pokrivanje s promjenljivim protokom da se spriječi prianjanje materijala. Sa značajkama koje uključuju primarne i pomoćne pumpe, primarne i pomoćne letve za prskanje za svaki bubanj, mlaznice koje se ručno servisiraju, kao i brisače bubnja, sustav automatskog kvašenja isporučuje nenadmašnu efikasnost dajući vrhunsku raspoloživost stroja.

Jednostavan život


Pored udobnosti rukovatelja i značajki koje poboljšavaju produktivnost, valjak s dva bubnja DD105 OSC je dizajniran za jednostavno servisiranje i održavanje. Poklopac motora s visokim otklonom pruža potpun pristup motoru i komponentama hidraulike za učinkovite preglede i održavanje. Koristeći samo jedan ključ, tehničari mogu pristupiti vratašcima dnevnog servisiranja, dok su osigurači i releji grupirani zajedno. S pristupom motoru , hladnjaku, akumulatoru i filtrima sa razine tla, točke dnevne provjere su nesmetano dostupne što održavanje čini jednostavnim. Široko rasprostranjena mreža lokalnih Volvo zastupnika jamči rad stroja bez zastoja i pomaže da kupci ostvare maksimalni profit i rast poslovanja.


Ključni tehnički podaci:
Radna masa (s ROPS natkrovom) kg 9 851
lb 21,718
Širina bubnja ili valjanja mm 1 680 - 1 680
in 66.1 - 66.1
Nazivna snaga motora kW 85
KS (imp) 114
Frekvencija vibracija Hz 39
v/min 2,340
Amplituda mm 0.72
in 0.0283
Ukupna duljina, mm mm 4 650
in 183.1
Sveukupna širina mm 1 838
in 72.4
Ukupna visina mm 2999
in 118.1

Idite na stranicu proizvoda.